Wifi Şifre Kırılır
-
Ev icin mac filter yapmis olsam onu asamaz (asilamaz demiyorum)
-
underzero bunu yazdı
amca senin ev adresi neydi bi çevresel ziyaret edelim aaa pardon bende varmış zaten :D
-
KaptaN bunu yazdıunderzero bunu yazdı
amca senin ev adresi neydi bi çevresel ziyaret edelim aaa pardon bende varmış zaten :D
Ban dugmesi neredeydi?
Aa buradaymis
-
underzero bunu yazdıKaptaN bunu yazdıunderzero bunu yazdı
Ban dugmesi neredeydi?
Aa buradaymis
sende olmasan hangi admine şaka yapıcaz böle :D tbt nin en iyi en temiz kalpli en ihtiyar admini :D anında geri vites yaparım :D
-
ajan1111 bunu yazdı
şimdi konuya biraz çişşş olacak ama söylemem lazım; böyle şeyler haram olmaz mı? sonuçta adamın malını adamdan izinsiz kullanacaaan. böyle olunca birazda hırsızlığa girmiyor mu? hesabını nasıl verecez???
bence en sonunda internet dediğimiz şeyde artık kotalı kullanana yoktur heralde ve artık baya bi hızlı. açıkçası ben 2 mb zor alıyordum ortalama son 7 senedir 12 mb'nin altına düşmedi, son 2-3 senedirde 16 mb'nin altına düşmedi. gidip wifinin sahibiyle konuşup kullanabilirsin. izin verecektir; ben veririm. ne yapabilirki?
bilmedigin her konuda cahilce sacma sapan yorum yapmak zorunda misin amk?
takildigin forumun neresi oldugunun farkinda degilsen aca bir forum sayafasindaki konu basliklarina bak.
ayrica sikecem duyarini. kacak lig tv arayan adam gelmis gene kul hakkı diye zirvaliyor.
siktir git lan boyle konulardan! yeter amk.
-
underzero bunu yazdı
emin misin abi :) aga bagli olan cihazlaridinleyip mac adresi alarak mac clone yapabilirük
-
radres bunu yazdı
meraktan soruyorum aşağıdakine benzer bi şifreyi handshake alıp hashcat ile kırma süresi ne olur ?
bulunduğum yerdeki şifreler gnelde böyle de ...
cidden şunun cevabını nerde bulurum ?
üç yerden şifre aldım bitane de captive portal ile kendim buldum, hepsi de beyin böceklendiren türden. ya tesadüf ya da hepsi böyle bu bölgede... -
wifiphisher in üstüne tanımam :)
-
amk modeminde mac filter var.
30 Haneli harf rakam numerik şifre tanımlı.
Ek olarak Modem ismi gizli.
Gel kır benide kır :)
-
Beyler, sorularlaislamiye sitesinde değilsiniz. Bu tür konularda ahlaki-dini bir yargılama yapmak komik oluyor. Geçen birisi yolda bir iphone bulmuş, önce git sahibini bulmaya çalış diye yönlendiriyoruz olmadı kendin için değerlendir diyoruz adama. Bazı konuların yerini iyi ayarlamak gerek.