Win 8.1 Kullanmayın Kullandırtmayın
-
işyerinde laptopun kapağını kapatıp yan tarafa muhasebeye gittim
ekranı açtım pc açılmıyor sorun düzeltme kısmına gidiyor
8.1 den sonra bir kaç defa olmuştu
gene düzelir die bekledim ama nafile açılmıyor
nette araştırdım tek çözüm format olarak gözüküyor
ne yaptıysam açamadım işler yarım kaldı
açıkçası sik gibi ortada kalmıştım diğer pc olmasaydı
tek çare geri yükleme yaptım pc yi sıfırladı
formatlanmış bir şekilde açıldı sadece dosyalarım duruyor gerisi full formatlanmış halde ne outlook ne eset nede başka birşey var
ee konuyu nie açtın diyenlere itafen
eğer pc niz açılırken onarma ekranına gidiyorsa bilinki bir gün hiç açılmayabilir ona göre önleminizi alın
ve 8.1 e geçmeyin mümkünse
8.1 den sonra yaşadım bu sorunu
-
Yaklaşık 3-4 aydır 8.1 kullanıyorum hiç bi sorun yaşamadım.
-
Sserkan bunu yazdı
Yaklaşık 3-4 aydır 8.1 kullanıyorum hiç bi sorun yaşamadım.
Aynen.Çokda beğendim.
-
Sorunu biraz anlatsaydın belki çözüm bulurduk.Ama böyle konu açman saçma olmuş.Windows 8.1 çok kararlı bir sistemdir.
-
kusura bakma ama senin sorunun yüzünden böyle saçma bir düşünceye saygı duyamam ilk cıktıgından beri ahtta beta versiyonlarından beri win 8 kullanıyorum hiç bir sorun yaşamadım hedem gayet hor kullanıyorum bilgisayarı ne çöktü ne birşey oldu kendim bazen zevk için yeniden kurdum.
kurtarma ekranına geçtiği zamanlardada sorun olmadı düzeltme yaptım geçti belkide senin yapamadığın birşeydir ??
kısaca bazı şeyler için çok erkek karar verme.
-
Win8.2 de sadelik adına mouse cursoru da kaldırıp sistemi 2 renge indireceklermiş o zaman daha çok beğenirsiniz :P
-
ElizaBeTH bunu yazdı
kusura bakma ama senin sorunun yüzünden böyle saçma bir düşünceye saygı duyamam ilk cıktıgından beri ahtta beta versiyonlarından beri win 8 kullanıyorum hiç bir sorun yaşamadım hedem gayet hor kullanıyorum bilgisayarı ne çöktü ne birşey oldu kendim bazen zevk için yeniden kurdum.
kurtarma ekranına geçtiği zamanlardada sorun olmadı düzeltme yaptım geçti belkide senin yapamadığın birşeydir ??
kısaca bazı şeyler için çok erkek karar verme.
Adam 8.1 demiş sen 8 demişsin baştan fail hocam.
-
hocam güncelleme sorunu yaşadın büyük olasılıkla. ekran kartı yada diğer donanımları sen yüklesende bazen 8 ve 8.1 kendi bulduğu güncellemeyi yüklüyor, doğru yükleme yaptığını sanıyor sistem ama ne yazık ki doğru olmayan doğruya yakın olan güncellemeler ile sistemi mahvediyor kendi kendine. ben bunla karşılaştım sende güncellemelere dikkat et eğer lisanslı kullanmıyosan.
-
sistem tamamen güncel lisansız hiç birşey yok ıvır zıvır da kurulu değil
8.1 den sonra kapanmama gibi sorunları vardı en sonda böyle açılmadı işte (her seçenek denendi)
ben bilgi amaçlı açtım konuyu nettede aynı örnekler mevcut tek çozum resetlemek
ayrıca sen ne dion la değişik (elizabeth)
-
HolyOne bunu yazdı
Win8.2 de sadelik adına mouse cursoru da kaldırıp sistemi 2 renge indireceklermiş o zaman daha çok beğenirsiniz :P
mause u gotumuze mı sokucaz sonra ?
-
bu yaşadığın sorun başka bir windows sürümünde de başına gelebilirdi
büyütülecek bir şey yok