Win 8.1 Kullanmayın Kullandırtmayın
-
hipokondriyak bunu yazdıHolyOne bunu yazdı
Win8.2 de sadelik adına mouse cursoru da kaldırıp sistemi 2 renge indireceklermiş o zaman daha çok beğenirsiniz :P
mause u gotumuze mı sokucaz sonra ?
yok zaten ekranda bi kerede sadece tek tuş olup o da tam ekran 72 punto olacağından bi pointing device gerekmiycekmiş
-
Şöyle birşey gibi oldu bu, araba kullanıyorsun yolda bozuldu gelip bize araba kullanmayın at arabası çok güzel diyosun amk.
-
win 8.1de bende sorun yaşıyorum pc geç kapanıyor neden olduğunu çözemedim
-
onarma ekranı cıkınca powerdan kapatıyorum tekrar açıyorum yine cıkıyorsa tekrar aynı işlemi tekrarlıyorum 3-4 defadan sonra onarma ekranını geçiyor normal olarak açılıyor w8 :D
-
Necati bunu yazdı
hazir konu acilmisken soruyum
8.1 de masaüstünde bazen herhangibi bir dosyayi kapatdiktan sonra 7-8 saniye gibi desktop donuyo varmi ayni sorunu yasayan ?
win 8.1 ve driverlerin tümü güncel.
Baska bir klasorden kesme veya kopyalama yapinca ayni sorunu yasiyorum
-
deskop donma sorunu bende de var :D
-
8.1 kullanıyorum çok memnunum arada bir bakım moduna alıyor bakım moduna aldığında biraz kasıyor makina senin makina iyice ölüymüş ki kendinin kaybetmiş hoca abartılacak bir olay yok bence
sen xp ye devam et biz 8.1 enterprise kullanırız -
aynı sorun windows 7 ve alt versiyonlarındada var.onun sorunuda ekran kartının düzgün olarak yüklenmiş olmaması.Ben Çıktığından beri kullanıyorum nerdeyse hiç bir problem yok.
-
Windows 8.1 candır , kullanın kullandırın tersini söyleyenı yok sayın.
-
Kullanmican hocam o zaman bilgisayar. Cok buyuk bi sorun gibi lanse etmissin olayi. Bu is w7'de de olabilirdi xp'de de.
En iyisi dumana devam, 2 de guvercin aldik mi olay biter.