Win 8.1 Kullanmayın Kullandırtmayın
-
Microsoft un yaptigi en iyi isletim sistemi diyebilirim.hizli ve korunakli.xp yide gececek ama xp nin bir alt yapisi vardi.o yuzden baya iyi yaptilar.8 de durumlari degistirdiler.yeni bir alt yapi var ve gelismesi zaman alacak.son raddeye geldigi zaman en iyi isletim sistemi olacak kapesitede windowa bu gidisle.tabi android daha once bir atak yapmazsa
-
win in geçiş sistemleri vardır win8 de onlardan biridir ondan dolayı önermiyorum.
Örnek: ... 2000 xp vista win7 win8.x win9 ...
kalın yazdıklarım asıl işletim sistemleri, italikler ise geçiş işletim sistemleridir. win genelde bunu yapıyor.Yani demek istediğim önce dandiği çıkarıp sonra o dandiği stabilleştirip sağlamlaştırıp makyajlayıp adını değiştirip piyasaya tekrar sürüyor.
-
Başlığa bakınca bu Amerika yine ne yaptı diye içimden geçirdim...
-
8.1 candır 1 tane problemle dahi karşılaşmadım.
-
En fazla yarım saat dayanabildi bana 8.1 sevemedim şu sistemi ya xp candır.Bana görsellik değil işlev lazım şu programı kapat dediğim zaman hmm acaba kapatsam mı diye soran sistemi ne yapayım...
-
NoToLeRaNcE bunu yazdı
Kullanmican hocam o zaman bilgisayar. Cok buyuk bi sorun gibi lanse etmissin olayi. Bu is w7'de de olabilirdi xp'de de.
En iyisi dumana devam, 2 de guvercin aldik mi olay biter.
:DD büyük bir sorun değil mi bu
herkes herşeyi sizin kadar iyi bilmek zorunda değil
ben hiç anlamam bilgisayardan diyelim, karşıma gelen seçeneklerden sorunumu halletmeye çalışıyorum
ne yaparsam yapayım açılmıyor hepsinin sonu mavi fon ":(" smileyiyle bitiyor
pc yide açmam gerekiyorki teklif dosyasını alayım içinden
mecbur resetlemek durumunda kalıyorsun dosyaların dışında herşeyin gidiyor outlook office vs
neyse zaten ben 8 kullanmayın demiyorumki kullanan kullansın banane amk :D
ama 8.1 e geçecekseniz dikkatli olun diyorum
ama bu konudan sonra gazete başlıkların neden bu kadar büyük atıldıgını daha iyi kavradım
seviyorum sizi iyi bakın kendinize
-
Bu windows 8 den çıkan app storedea da bildiğimiz bütün windows memory management fonksionlarını yasaklamışlar. yani bir delphi programını, eski vb6 programlarını falan koyamıyosunuz. Sadece xaml denen yeni nesil hantal ve rezil formları kullanmanıza izin veriyor. Başka türlü bir programın kabul edilmesi çok zor.
-
Bendede
irql_not_less_or_equal
hatası verip mavi ekrana düşüyor. Lİnux driverlerini bulsam çakacam debian ı