Windows 7 Ölüme Terk Edililiyor...
-
İşletim sistemi desteği 10 yıldır diye biliyorum.
-
ingilizce haberlerde sadece yeni ozellikler eklenmeyecek yaziyor guncelleme devam.
-
Sebnem bunu yazdıPanxeR bunu yazdı
20 sene güncelleme verirler o ayrıda
çıktıgından beri win8.1 kullanıyorum
daha performanslı
daha stabil
eskide kalmak isteyen varsa ocak güncellemeli vista felan bulsun :D
Hocam carpilirsin. Windows XP ve 7'den ibaret gerisi stabil değil. 8.1 kullanıyorum o da sırf lisans ödediğim için. Çok hantal bir yapısı var sanki android i pc ye kurup kullanmış havası veriyor.
sen 8.1 kullandığına emin misin hocam
-
windows 8.1 up1 aralık sürümünü indirip kurun.
pişman olmazsınız.
-
la bi os'u kullanan, başka bi os'u itin götüne sokacak illa
yerinizde duramıyonuz mu, gurt mu var?
neyi kullanıyosanız kullanın da, çerçevenin tamamını görüyomuş gibi şu boktan şu değil diye basit yorumlar yapmayın
-
Sebnem bunu yazdıPanxeR bunu yazdı
daha performanslı
daha stabil
Hocam carpilirsin. Windows XP ve 7'den ibaret gerisi stabil değil. 8.1 kullanıyorum o da sırf lisans ödediğim için. Çok hantal bir yapısı var sanki android i pc ye kurup kullanmış havası veriyor.
bence senin pc win8.1 e uyumlu değil.task managerdan bak bi disk kullanımın ne alemde
-
Ekerci bunu yazdıSebnem bunu yazdıPanxeR bunu yazdı
daha performanslı
daha stabil
bence senin pc win8.1 e uyumlu değil.task managerdan bak bi disk kullanımın ne alemde
Hocam Windows 8 zaten özel sürüm olarak geliyor o yandan sıkıntı olması olanaksız
-
sekiz denedim bok. 8.1 denedim daha az bok. isterse bütün güncellemeleri kessinler sadece windowsta sadece oyun oynuyorum 7 işimi çok rahat görüyor. başkada bi bok için windowsu kullanmam zaten. kullandığım zamanlara yazık.
-
Sebnem bunu yazdıEkerci bunu yazdıSebnem bunu yazdıPanxeR bunu yazdı
daha performanslı
daha stabil
Hocam Windows 8 zaten özel sürüm olarak geliyor o yandan sıkıntı olması olanaksız
hoca git bi pc ne baktır gel , win8 ve 8.1 den ötesi 10 şu an :) sen çarpılcan bence
-
Windows 7`nin Aero teması yeter.