Windows 7 Ölüme Terk Edililiyor...
-
Xp kullanan var mı? Halen sistem xp32 bit. Neden derseniz üşeniyorum sistem kurmaya. Çalışıyorsa kurcalamıycan :)
-
watervay bunu yazdı
Xp kullanan var mı? Halen sistem xp32 bit. Neden derseniz üşeniyorum sistem kurmaya. Çalışıyorsa kurcalamıycan :)
aynen ortak ama 1 ay içinde 8 senelik xp kullanımına son verebilirim sistem toparlamaya karar verdim şu bf4 'dün tadına varalım artık bf2 bi yere kadar :)
-
yeni directx'ler felan çıkmıycak artık 7 ye resmen insanları zorla geçirtiyorlar.
-
Şu an Windows 10 kullanıyorum. Önizleme sürümü, herkese açık indirilebilir. Ve daha bitmemiş hali bile harika olmuş bence.
Windows 7'nin performansı var. Görsellik olarak windows 8 gibi. Ama gereksiz olan herşeyi kaldırmışlar sonunda Metro arayüzü vesairesi.
Tavsiye ederim çok iyi ;)
-
destek verdinizde geçmedik mi. laptopa kurduk 8.1 ekran kartı driveri yok ne yapalım nasıl yüklüyelim kullanalım amk. sanki bizi tutan var geçmek istiyoruz geçemiyoruz.
Ekran kartım ati mobility radeon HD5650
-
archair23 bunu yazdı
destek verdinizde geçmedik mi. laptopa kurduk 8.1 ekran kartı driveri yok ne yapalım nasıl yüklüyelim kullanalım amk. sanki bizi tutan var geçmek istiyoruz geçemiyoruz.
Ekran kartım ati mobility radeon HD5650
o ekran kartını windows tanıyor olması laızm otomatik. update etmek istersende zaten kendi firmasının destegi var
http://support.amd.com/en-us/download/mobile?os=Windows%208.1%20-%2064
nasıl bulamadın anlamadım
amd nin sitesinden bakmayı denedin mi ?
-
TOMBLACK bunu yazdı
ben formattan sonra kapatıyorum güncellemesin diye kendi kendine
Aynen
her güncelleme ram de ayrı bi yer kaplıyor. sonra oyun kasıyor :D
-
yaşasın XP.
büro'da win98'den XP ye geçeli 7 sene oldu bi 7 sene daha kullanırım :)
HaYVaN, 6/21/2008 5:37:21 PM Tarihinde
bugrahan45 6:02 Mozilla/5.0 (Windows; U; Win98; tr; rv:1.8.1.14) Gecko/20080404 Firefox/2.0.0.14 |Windows 98 |
Vay anasını mürid Windows 98 ile internete bağlanıyo :D
I love you burhan.win98 olan makina hala çalışır vaziyette köşede duruyor :)
-
watervay bunu yazdı
*1 katılıyorum