Windows 8.1 PRO-ENT. VL Çıktı!
-
Arkadaşlar ingilizce oarak çıkmış acaba microsofttan indirme yetkisi olan microsofttan indirip paylaşırsa sevaba girer.
edit; türkçeside varmış türkçe olursa daha iyi olur :)
-
bu ne ki
-
OttomanSlap bunu yazdı
bu ne ki
Bildiğin windows 8.1 resmi olarak yayınlanmış microsoft toplu lisansı olanlara indirme yetkisi veriyor hani aramızda toplu lisans anlaşması olupta indirebilen olursa orjinal 8.1 sahibi oluruz.
-
-
Homer bunu yazdı
Hocam orjinali çıkmış betasını ne yapacan. Bazı sitelerde normal sürüm verilmiş ama ben vl istiyorum kurarken cd key girme derdi olmuyor.
-
Orjinal win 8 yuklu pcler otomatik yükleme olur mu? yoksa kendimiz mi yapıcaz?
-
_Dert_ bunu yazdı
-
bunun özelliği ney startmı vardı bu versiyonda ? bende birsürü saçma sapan sorun vardı win8 iken
Diyelimki winrardan bir dosya atıcam, .rar dosyasının bulunduğu dizindeki şeylerle beraber kopyalıyordu :S rar dosyasını açıyorum dosyayı sürüklüyorum masaüstüne 150 tane dosya atıyor, o rar dosyasının bulunduğu dizindeki herşeyi atıyor nasıl sorun anlamadım
oyun.rar
merhaba.exe
resim.jpg
ıvırzıvır.exe
diyelimki böyle bir dizin var ben yukarıdaki oyun adlı rarı açıyorum, içersinden bir dosyayı tutup sürükleyince, sürüklediğim yere o dizindeki tüm dosyaları yani ;
merhaba.exe
resim.jpg
ıvırzıvır.exe
Bunları atıyor böyle saçma birşey görmedim amk
-
opusdei bunu yazdı_Dert_ bunu yazdı
Aynen oymto güncelleme olur mu? Akşam evde kontrol edim ben bir.
-
Bu da Türkçe sinin linki
amg tarafından 22/Eyl/13 09:02 tarihinde düzenlenmiştir -
Alışması biraz zor gelebilir.
Edit:Yazmayı unutmuşum 64 bit pro yükledim,orjinal sistem.
Edit2:simgeleri küçülttüm mouse tekeri+ctrl kombinasyonuyla. Ama fontun rezilliğinden ötürü masaüstüm bok gibi görünüyo.
Ayrıca ekran kartıyla ilgili bir problem var şuan,nvidia reyizi bir kontrol edeyim.
Edit3:Simgeleri ve fontu falan hallettim,internet performansı da düzeldi gibi. Ama masaüstüne sağ tıklayınca 1 dakikaya yakın kilitleniyor iğrenç bi durum..
Edit4:Herşey halloldu şuan iyi güzel kullanıyoruz driverları falan kurdum. Sorun yok gibi şuan.
http://www.youtube.com/watch?v=l52YpTC-u1U
pcdoktor636 tarafından 19/Eyl/13 18:49 tarihinde düzenlenmiştir