Windows 8.1 PRO-ENT. VL Çıktı!
-
DrKeworks bunu yazdı
alın beyler dün indirdim şimdi kuruyorum...
http://www.warezturkey.net/program/26933-windows-81-turkce-final-full-msdn-tek-link-indir.html
inşallah aktivasyon sıkıntısı çekmem :|
Valla cuma günü akşam ben kurdum torrentten çekip. Windows 8.1 Pro
Bi kez sadece "Aktifleştirin" diye uyarı çıktı. Yanlız, uyarı da öyle sağdan soldan ufak çıkan bir şey de değil :D Komple ekranı kaplıyor ve yazı çıkıyor. "Go To PC Settings" tıklayıp ardından masaüstüne geçip atlayabiliyosun..
Ayrıca çok beğendim.
Daniel-Koo tarafından 22/Eyl/13 10:40 tarihinde düzenlenmiştir -
bende keyli win8 var bunu 8.1 e direk güncelleyebiliyor muyuz yoksa illa format mı lazım? update mupdate yapmamışlar mı bişiler?
-
Daniel-Koo bunu yazdıDrKeworks bunu yazdı
http://www.warezturkey.net/program/26933-windows-81-turkce-final-full-msdn-tek-link-indir.html
Bi kez sadece "Aktifleştirin" diye uyarı çıktı. Yanlız, uyarı da öyle sağdan soldan ufak çıkan bir şey de değil :D Komple ekranı kaplıyor ve yazı çıkıyor. "Go To PC Settings" tıklayıp ardından masaüstüne geçip atlayabiliyosun..
Ayrıca çok beğendim.
valla 8i pek beğenmemiştim ama bakalım 8.1 nasıl birşeymiş... peki aktivasyon için 30gün mü veriyo hocam? 30 güne kadarda heralde bi loader çıkar mk :D
-
DrKeworks bunu yazdıDaniel-Koo bunu yazdıDrKeworks bunu yazdı
Ayrıca çok beğendim.
valla 8i pek beğenmemiştim ama bakalım 8.1 nasıl birşeymiş... peki aktivasyon için 30gün mü veriyo hocam? 30 güne kadarda heralde bi loader çıkar mk :D
valla serial olmadan kurulum yapamıyosun. çakma bir serial giricen artık :)
30 gün boyunca çok sık uyarı vermiyo sanırım yeni kurdum üç gün oldu. sadece dün uyarı verdi.
windows 8.1 yaklaşık 6 dakikada kurdum makinaya.
3GB DDR2 Ram, 1GB 128 Bit Ekran Kartı ve Core 2 Duo işlemcim var. Gayette güzel performansı var şu an.
Windows 8.1 kurulduğunda hiçbir şekilde driver felan kurma, tüm chipsettir odur budur kendisi en güncel şekilde kuruyor. Net Framework kurma ihtiyacı duymuyor Windows 8.1, sende kurma.
Bi program kurarken, o program net framework ile çalışıyosa sana uyarı veriyor "Yüklensin mi?" yükle diyosun yüklüyor o arada :D güzel bir şey.
-
eyw hacım açıklaman için teşekkür ediyorum
-
Start menu buttonu dışında bi gelişme var mı?
drag & drop sorununu çözmüşler mi bütün dosyaları birden atan?
Delete tuşuna basınca sormadan silmesi kabuls gibi bişiy ya
HolyOne tarafından 22/Eyl/13 13:09 tarihinde düzenlenmiştir -
HolyOne bunu yazdı
sormadan silme olayı basitki geridönüşüm gutusuna sağ tıklayıp silinenleri sor diyorsun bitiyor :D
-
HolyOne bunu yazdı
Bence hızlı güzel olmuş :D
Shift + Del yaparsan soruyor.
yamulmuyorsam macte de del diyince hemen siliyor.
drag olayı çözülmüş
-
kmspiko çıkcak diyolardı ondan haberi olan var mı?
-
Biliom da hocam bisürü pc var, gün olur unutursak, ve yanlislikla delete e basarsak onu açmak için geç olabilir diye dedim