Windows 8.1 PRO-ENT. VL Çıktı!
-
Nvidia bunu yazdı
Add a subscription diyor onu nasıl atlatacaz?
-
başlat menüsü geldi diye sevindim, kurdum. menünün filan geldiği yok. başlat butonu gelmiş ama tıklayınca metro arayüz saçmalığı açılıyor.
-
amg bunu yazdı
başlat menüsü geldi diye sevindim, kurdum. menünün filan geldiği yok. başlat butonu gelmiş ama tıklayınca metro arayüz saçmalığı açılıyor.
Microsoft'un beynini sikeyim. Amk'duklarım masa üstü bilgisayara Dokunmatik Olmayan makineye ne mantıktır şu metro arayüzünü zorlamak. Amk kullanmayacam lan kullanmayacam yarraklar ya! Tablette getir kullanayım hatta tablette kullanıyorumda ama fare ve klavye ile o metro arayüzünü kullandırtmaya zorlamak sadece microsoft'a has bir meseledir sanırım. Başlat butonunu metro arayüzünü açmasın için getireceksen niye ekliyosun kalabalık yapıyorsun bire zındık!
-
Şu an normal Win 8 kullanıcıları için bir güncelleme yok değil mi?
Wİndows Yükselt olayı yok zaten Özellik Ekle bölümü var. Oradan da lisans istiyor. Ama benim bilgisayar win 8 yüklü gelmişti lisans numarası altında filan yazmıyor. Bunun lisans numarasını nasıl öğrenebiliyoruz biz şimdi?
-
Çok sikindirik bir arayüze sahip ve privacy açısından epey kötü bir sistem.
Powershell'de hatalar çıkıyordu kullanırken, metro UI app'leri zaten boktan.
Özetle-bence-; Boktan olmuş. (iş bu post sadece grafik kısımlarını eleştirmektedir, performansına lafım yok) -
x86 x64 all in one temiz 8.1 varmıdır ? tr olacak..