folder Tahribat.com Forumları
linefolder Download / Dosya Paylaşım
linefolder Windows 8.1 PRO-ENT. VL Çıktı!

Windows 8.1 PRO-ENT. VL Çıktı!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fatih
    Fatih's avatar
    Erkek
    Nvidia bunu yazdı

Add a subscription diyor onu nasıl  atlatacaz?

enjoy i'm vaccinated
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    amg
    amg's avatar
    Erkek

başlat menüsü geldi diye sevindim, kurdum. menünün filan geldiği yok. başlat butonu gelmiş ama tıklayınca metro arayüz saçmalığı açılıyor.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek
    amg bunu yazdı

başlat menüsü geldi diye sevindim, kurdum. menünün filan geldiği yok. başlat butonu gelmiş ama tıklayınca metro arayüz saçmalığı açılıyor.

Microsoft'un beynini sikeyim. Amk'duklarım masa üstü bilgisayara Dokunmatik Olmayan makineye ne mantıktır şu metro arayüzünü zorlamak. Amk kullanmayacam lan kullanmayacam yarraklar ya! Tablette getir kullanayım hatta tablette kullanıyorumda ama fare ve klavye ile o metro arayüzünü kullandırtmaya zorlamak sadece microsoft'a has bir meseledir sanırım. Başlat butonunu metro arayüzünü açmasın için getireceksen niye ekliyosun kalabalık yapıyorsun bire zındık!

Bu imzayı her gördüğünüzde 4gb kotanızın 0,00000358559191226959228515625 azalmaktadır. Bilerek ve istenerek bu imza yapılmıştır. Amaç kotanızı sömürmektir
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kadirozdemir
    kadirozdemir's avatar
    Erkek

Şu an normal Win 8 kullanıcıları için bir güncelleme yok değil mi?

Wİndows Yükselt olayı yok zaten Özellik Ekle bölümü var. Oradan da lisans istiyor. Ama benim bilgisayar win 8 yüklü gelmişti lisans numarası altında filan yazmıyor. Bunun lisans numarasını nasıl öğrenebiliyoruz biz şimdi? 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jilet_Boris
    Jilet_Boris's avatar
    Erkek

Çok sikindirik bir arayüze sahip ve privacy açısından epey kötü bir sistem.
    Powershell'de hatalar çıkıyordu kullanırken, metro UI app'leri zaten boktan.

Özetle-bence-; Boktan olmuş. (iş bu post sadece grafik kısımlarını eleştirmektedir, performansına lafım yok)

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yunusdogan
    yunusdogan's avatar
    Erkek

x86 x64 all in one temiz 8.1 varmıdır ? tr olacak..

Toplam Hit: 6183 Toplam Mesaj: 37