Windows Mavi Ekran
-
Arkadaşlar sürekli mavi ekran hatası alıyorum ve windows açılış ekranı (renkli noktalar) pc kendini resetliyor ve şöyle bir ekran hatası alıyorum Windows 7 iki gün önce kuruldu, formattan öncede aynı sıkıntı oluyordu bazen
-
Hocam RAM'lerden kaynaklı bir sorun olabilir.Eğer birden fazla varsa birisi söküp deneyin olmadı diğeri için aynısını yapın.
-
Ramleri kontrol et hocam. Mavi ekran hatasının sebebi genelde ramdir.
-
DjBlueMaN bunu yazdı
Arkadaşlar sürekli mavi ekran hatası alıyorum ve windows açılış ekranı (renkli noktalar) pc kendini resetliyor ve şöyle bir ekran hatası alıyorum Windows 7 iki gün önce kuruldu, formattan öncede aynı sıkıntı oluyordu bazen
whocrashed diye bir program var dump dosyasını inceleyip sana neyin hata verdiğini ve sebebin kısaca ne olabileceğini yazıyor. İndir dene bir
-
Yorumlar için teşekkür ederim arkadaşlar,Geçen gün pc ye 2 adet 4 gb ram aldım,az önce sistem geri yükleme yaptım ve windows u açmayı başardım.
Mavi ekran hatası aldığım zaman ramleri tek tek denedim ama gene hata aldım.Avira antivürüs kurmuştum sistem geri yükleme olduktan sonra gitmiş virüs proğramı yapmış olabilir mi ?
-
Ramlerin MHz değerleri aynı mı ?
-
deja-vu bunu yazdıDjBlueMaN bunu yazdı
whocrashed diye bir program var dump dosyasını inceleyip sana neyin hata verdiğini ve sebebin kısaca ne olabileceğini yazıyor. İndir dene bir
İndirdim fakat ntdll.dll hatası veriyor
-
Hocam bende de olmuştu bu mavi ekran hatası.
Almış olduğum kablosuz modemin driverini kurduktan sonra hata almaya başladım. Driveri kaldırdıktan sonra düzelmiş ti. Siz de benzer şekilde PC ye bağlanan bir aparatın driveri yüklü ise kaldırmayı deneyin.
-
C:\Windows\Minidump
bu yolda bulunan hatayı aldığın güne ait minidump dosyasını atarsan sorun neymiş aşağı yukarı anlayabilme ihtimalimiz var.
-
Ram bilgilerim
-
Bunlarda Whocrashed den aldığım ekran görüntüleri arkadaşlar