Windows Mavi Ekran

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DjBlueMaN
    DjBlueMaN's avatar
    Erkek

Arkadaşlar sürekli mavi ekran hatası alıyorum ve windows açılış ekranı (renkli noktalar) pc kendini resetliyor ve şöyle bir ekran hatası alıyorum Windows 7 iki gün önce kuruldu, formattan öncede aynı sıkıntı oluyordu bazen

Haşa Zulmetmez Kullarına Hüdası, Her Kulun Çektiği, Kendi İşinin Cezası!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    motka
    motka's avatar
    Erkek

Hocam RAM'lerden kaynaklı bir sorun olabilir.Eğer birden fazla varsa birisi söküp deneyin olmadı diğeri için aynısını yapın.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Ramleri kontrol et hocam. Mavi ekran hatasının sebebi genelde ramdir. 

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    O Şimdi Astek
    deja-vu
    deja-vu's avatar
    Erkek
    DjBlueMaN bunu yazdı

Arkadaşlar sürekli mavi ekran hatası alıyorum ve windows açılış ekranı (renkli noktalar) pc kendini resetliyor ve şöyle bir ekran hatası alıyorum Windows 7 iki gün önce kuruldu, formattan öncede aynı sıkıntı oluyordu bazen

whocrashed diye bir program var dump dosyasını inceleyip sana neyin hata verdiğini ve sebebin kısaca ne olabileceğini yazıyor. İndir dene bir

Almanya Fatihi
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DjBlueMaN
    DjBlueMaN's avatar
    Erkek

Yorumlar için teşekkür ederim arkadaşlar,Geçen gün pc ye 2 adet 4 gb ram aldım,az önce sistem geri yükleme yaptım ve windows u açmayı başardım.

Mavi ekran hatası aldığım zaman ramleri tek tek denedim ama gene hata aldım.Avira antivürüs kurmuştum sistem geri yükleme olduktan sonra gitmiş virüs proğramı yapmış olabilir mi ?

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Ramlerin MHz değerleri aynı mı ?

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DjBlueMaN
    DjBlueMaN's avatar
    Erkek
    deja-vu bunu yazdı
    DjBlueMaN bunu yazdı

whocrashed diye bir program var dump dosyasını inceleyip sana neyin hata verdiğini ve sebebin kısaca ne olabileceğini yazıyor. İndir dene bir

İndirdim fakat ntdll.dll hatası veriyor

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Paşa.
    OkudukdaNeOldu
    OkudukdaNeOldu's avatar
    Erkek

Hocam bende de olmuştu bu mavi ekran hatası. 

Almış olduğum kablosuz modemin driverini kurduktan sonra hata almaya başladım. Driveri kaldırdıktan sonra düzelmiş ti. Siz de benzer şekilde PC ye bağlanan bir aparatın driveri yüklü ise kaldırmayı deneyin. 

...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

C:\Windows\Minidump

bu yolda bulunan hatayı aldığın güne ait minidump dosyasını atarsan sorun neymiş aşağı yukarı anlayabilme ihtimalimiz var.

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DjBlueMaN
    DjBlueMaN's avatar
    Erkek

Ram bilgilerim

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DjBlueMaN
    DjBlueMaN's avatar
    Erkek

Bunlarda Whocrashed den aldığım ekran görüntüleri arkadaşlar

Toplam Hit: 3148 Toplam Mesaj: 26
bluescreen