Windows Mavi Ekran
-
-
Biosunu sifirla durduk yere olduysa mal win10 unun aptal bi guncellemesi biosa mudehale edip ayarini bozuyo ve pc sapitiyor. Son 1 aydir 20 tane boyle vaka ile karsilastim.
-
ayhun bunu yazdı
Biosunu sifirla durduk yere olduysa mal win10 unun aptal bi guncellemesi biosa mudehale edip ayarini bozuyo ve pc sapitiyor. Son 1 aydir 20 tane boyle vaka ile karsilastim.
Win 7 yüklü bende dostum.
Bu arada bios uma güncelleme gelmiş fakat bataryam bitik olduğu için fişe takılı olmasına rağmen güncelleme yapamıyorum,pil olsun istiyor,pil olmadan güncelleme yapabilirmiyim ?
-
tek ram kullanmayı dene hocam. bu genelde ram hatası. bi öyle dene ramin biriyle çalıştır yine hata verrse öbür ramı dene. bu hataya ramdan başka bişeye denk gelmedim.
-
ajan1111 bunu yazdı
tek ram kullanmayı dene hocam. bu genelde ram hatası. bi öyle dene ramin biriyle çalıştır yine hata verrse öbür ramı dene. bu hataya ramdan başka bişeye denk gelmedim.
Çok teşekkür ederim Ajan, Şu an bir sıkıntı yok gibi sorunsuz çalışıyor alet,tekrar mavi ekran hatası verirse ramlari tek tek deneyeceğim artık.
Bu ramleri kasarak test eden bir program var mı arkadaşlar ?
-
DjBlueMaN bunu yazdıajan1111 bunu yazdı
Çok teşekkür ederim Ajan, Şu an bir sıkıntı yok gibi sorunsuz çalışıyor alet,tekrar mavi ekran hatası verirse ramlari tek tek deneyeceğim artık.
Memtest var dostum usb belleğe atıp biostan oraya çalıştıriyorsun.
-
deja-vu bunu yazdıDjBlueMaN bunu yazdıajan1111 bunu yazdı
Şimdi indirdim dostum bahsettiğin proğramı ve test e başladım,fakat benim cpu temp çok fazla şuan 83 oldu.
Proğram testten sonra rapor verecek mi
-
DjBlueMaN bunu yazdıdeja-vu bunu yazdıDjBlueMaN bunu yazdıajan1111 bunu yazdı
Şimdi indirdim dostum bahsettiğin proğramı ve test e başladım,fakat benim cpu temp çok fazla şuan 83 oldu.
Proğram testten sonra rapor verecek mi
Uu hocam yanıyor alet o ne öyle. Laptop ne HP mi?
Edit. Orada pass errors yazıyor ya oraya bakacaksın. Aynı testi sürekli yapıyor bir kere pass olduktan sonra tekrar bir tur daha öyle gider.
deja-vu tarafından 01/Nis/17 22:06 tarihinde düzenlenmiştir -
Hıcam makina dell inspirion n5010 :)
evde kombi kullanmıyoz sayesinde
şöylr bir hata aldım test halen devam ediyor,ramlerden hangisi sırunlu bunu nasıl alarım ?
-
DjBlueMaN bunu yazdı
Hıcam makina dell inspirion n5010 :)
evde kombi kullanmıyoz sayesinde
şöylr bir hata aldım test halen devam ediyor,ramlerden hangisi sırunlu bunu nasıl alarım ?
Hee resmin köşesinde yazıyormuş zaten :D. Hocam bir termal macunu yenilemeni tavsiye ederim başta. Aleti bir rahatlat bence.
Birde ben programı kullanmayı biliyorm ama okumayı bilmiyorum :D tavsiyem tek tek dene ramlari birde. Veya nette az bakın o hata kodu hangi rami temsil ediyor olabilir gibisinden.
Resmi ters yüklemişin telefondan pek zor oldu :D