Wireless Adaptör Ne Tavsiye Edersiniz?
-
reaver wps pin sayesinde kırıyor sanırsam.
daha farklı bir yöntem ise evil twin attacktır.
meraklılar bakabilir.
wifislax de linset ile yapabilirsiniz...
-
angelofhope bunu yazdı
meraklılar bakabilir.
evil twin attack hic bir işe yaramiyor bosuna zaman kaybi defalarca denedim hic bir sonuc alamadim apache , dhcpserver , aircrack , sahte arayüz ,bunlardan illaki bir kaçı sorun cikariyor acemiler için onerilmez bence
-
@ustura " kırdıgım modemlerin firmwaresine, arka kapi açip, şifreyi arayüzden çekiyorum " demişsin.
modem`in sabit yazılımına, kendin mi müdahale ediyorsun. yoksa işlenmiş yazılımı mi, `uzaktan` flash`lıyorsun. ⊙_⊙
-
HarmOniYa bunu yazdı@ustura " kırdıgım modemlerin firmwaresine, arka kapi açip, şifreyi arayüzden çekiyorum " demişsin.
modem`in sabit yazılımına, kendin mi müdahale ediyorsun. yoksa işlenmiş yazılımı mi, `uzaktan` flash`lıyorsun. ⊙_⊙
Ben kendi evimde ki Tp link modemde 192.168.1.1 e ping atabiliyorum ama arayüze erişemiyorum (fiziksel olarak reset atınca arayüz çalışıyor 2 -3 gundur kapanmamışsa şişiyor arayüz açılmıyor denemediğim browser kalmadı net yavaşlayınca veya ip değişime ihtiyacım olunca 2 kat yukarı çıkıp herkesi rahatsız edip elle resetliyorum.)
adamlar nelerden bahsediyor.
-
RTL8187 den uzak dur atheros chipset bulabilirsen onlara bak hocam.
-
ustura bunu yazdıangelofhope bunu yazdı
meraklılar bakabilir.
evil twin attack hic bir işe yaramiyor bosuna zaman kaybi defalarca denedim hic bir sonuc alamadim apache , dhcpserver , aircrack , sahte arayüz ,bunlardan illaki bir kaçı sorun cikariyor acemiler için onerilmez bence
şu anki ağımı evil twin ile ele geçirdim ben.
eğer linsetten bahsediyorsan son versiyonlarında sorun olduğu söyleniyor.
tabi evil twin için girmek istediğin wifi a uzaklığın da önemli.
-
ustura o uzun dalgaya ne kadar istiyon
-
wifi şifresi kırmak için ne veya hangi programları kullanmamı önerirsiniz?
-
Bende alfa nhr var 2watt ama laptopla baglanabildigim N bandında aga baglanmıyor nedense. O yuzden tavsiye etmem. Netmasterinkini tavsiyeler uzerine aldım benim isimi gormedi.
-
şifre bulma ile ilgili konu açmıştım isteyen faydalansın.
http://www.tahribat.com/forum/wpawpa2-sifre-yakalama-194717