Wireless Adaptör Önerisi
-
İlk başta hepsiburada.com'a baktım.
Wireless adaptörler iyimidir. Alacağım wireless adaptör hangisi olmalıdır. Yukarıdaki 2 wireless gerçekten 2 km çekiyomu?
Bunları boşver hacı ben sana daha güzel bi adaptör öneriyim diyen varsa sülesin :)
edüt: USB arıyorum ve backtrack ile çalışıp çalışmadığı hakkında bilginiz varmı öğrenmek istiyorum
-
Yokmu önerisi olan. Gösterdiğim wirelesslerin nası bişi olduğunu söylicek
-
air2410 v2
-
Air 2410 v2 - 2310
-
YAw bu 1km çekim olayı beni cezbetti. Ama mini usb diyo. Bu mini usb yi normal usb ye nasıl çeviricez. Yani bi kablo varmı. Veya PCI kart?
-
Kinamax kullanıorm, sLitaz da çalışıyor fena değil :)
-
bunların 1km demesi hikaye mahalle arasinda en fazla 2-3 ev ilerdekini çeker 1 km çekse kimse net almaz herkes başkalarından baglanır hem 1 km ne kdar haberiniz varmı cep telleri bile dogru dürüst çekmiyor binlerce dolarlık cıhazlar..
-
tplink tl-wn422g
notebook da ki dahili wireless kadar güçlü çekiyo hastasıyız
-
ottomanmurat bunu yazdı:
-----------------------------
bunların 1km demesi hikaye mahalle arasinda en fazla 2-3 ev ilerdekini çeker 1 km çekse kimse net almaz herkes başkalarından baglanır hem 1 km ne kdar haberiniz varmı cep telleri bile dogru dürüst çekmiyor binlerce dolarlık cıhazlar..
-----------------------------aselsan belki siparişle üretir 1 km lik bişey :D
-
ottomanmurat bunu yazdı:
Nasıl yani hocam baz istasyonuyla telf arasındanmı bahsediyorsun? -
ottomanmurat bunu yazdı:
-----------------------------Hikaye Usb adaptörün arkasına bitane büyük bir bakır tabak monte et bak bakalım nasıl çekiyo denemsi bedava.