Wireless Adaptör Önerisi
-
scheitann bunu yazdı:
-----------------------------
tplink tl-wn422g
notebook da ki dahili wireless kadar güçlü çekiyo hastasıyız
ben de onu kullanıyorum. iyidir hoştur ama backtrack destekleseydi bi de süper olurdu :) -
Oncelikle modemin kac mbps destekliyor ona gore bir secim yaparsan daha iyi olur. Bilgin yoksa direk 300mbps lik urunlerden alabilirsin. Fiyat olarak zaten hepsi birbirine yakin, Linksys ve Zyxel urunlerine oncelikli olarak bakabilirsin.
-
arkadaşlar ben birhafta oldu adanadan bir arkadaş toptan getirmiş bende ptt korgo ile kapıda ödemeli istedim cihaz 55 tl 9 tl kargo ve 65 tl alfa 1 watlık aldım içinde baktrak 3 cd sinide koymuş çok memmunum çatıya 10 desibellik anten koydum 700-800 mt re aldım büyük kafes anten taksam daha fazla alırım ben bu kadar performans olacağını tahmin etmiyordum şu anda onla bağlanıyorum çok hızlı indirim felan kendi adsl mi kapattıracam 50 tane hat var hanğisine bağlanacağımı şaşırdırdım benim getirtiğim yerden orjinalini getittirmek istiyorsanız teli yazayım donnım haberde felanda adresi var teli: 5438440420 ismi cem ünsal http://wirelessmazemeleri.tr.gg bunu reklam için yazmadım sadece bende aldım güven duydum size yazdım
-
abdullahozcan bunu yazdı:
arkadaşlar ben birhafta oldu adanadan bir arkadaş toptan getirmiş bende ptt korgo ile kapıda ödemeli istedim cihaz 55 tl 9 tl kargo ve 65 tl alfa 1 watlık aldım içinde baktrak 3 cd sinide koymuş çok memmunum çatıya 10 desibellik anten koydum 700-800 mt re aldım büyük kafes anten taksam daha fazla alırım ben bu kadar performans olacağını tahmin etmiyordum şu anda onla bağlanıyorum çok hızlı indirim felan kendi adsl mi kapattıracam 50 tane hat var hanğisine bağlanacağımı şaşırdırdım benim getirtiğim yerden orjinalini getittirmek istiyorsanız teli yazayım donnım haberde felanda adresi var teli: 5438440420 ismi cem ünsal http://wirelessmazemeleri.tr.gg bunu reklam için yazmadım sadece bende aldım güven duydum size yazdım
-----------------------------Bende Bunun 2000mw Sini kullanıyorum Demek istedigim Buydu Bu sistemler Panel Antenler Biquad Atneler ile Fark Yapar Fearklı Çeker Tencereyle Tavayla Bakır Koymakla Aleminyüm koymakla Olmuyor Hepsini Denemiş Bulunuyorum ..Ayrica Alfa 2000mw Şu Anda Piyasada 60 70 Tl Civari.