folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Wireless Adaptör Önerisi

Wireless Adaptör Önerisi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ottomanmurat
    ottomanmurat's avatar
    Erkek

Yani Onların içinde De Wireless sistemi Gibi bir Sistem Var Baz istasyonlarında Onlar Dahi 1km Çekmiyordur diyorum Binlerce dolar fiyati Var 30 40 50 Tl Lik Cihaz Mi 1 km Cekecek Nerden Biliyorsun Dersen kullanıyorum Bunların 4 km Cekeninden Denileninden Harici Anten Felan Takarsan O da Açık Alanda Çalışır Ama Senin Gösterdigin cihazla degil Watt Gücü Onemli Watt Gücü Ne Kadar Yüksek Olursa Verimi O Kadar iyi olur..

Hayallerinizi Sadece Biz Gerçekleştiririz.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Amd-x
    Amd-x's avatar
    Erkek

By-alper bunu yazdı:
    -----------------------------

ottomanmurat bunu yazdı:

bunların 1km demesi hikaye mahalle arasinda en fazla 2-3 ev ilerdekini çeker 1 km çekse kimse net almaz herkes başkalarından baglanır hem 1 km ne kdar haberiniz varmı cep telleri bile dogru dürüst çekmiyor binlerce dolarlık cıhazlar..

Hikaye Usb adaptörün arkasına bitane büyük bir bakır tabak monte et bak bakalım nasıl çekiyo denemsi bedava.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gokcan
    gokcan's avatar
    Erkek

By-alper bunu yazdı:

ottomanmurat bunu yazdı:

bunların 1km demesi hikaye mahalle arasinda en fazla 2-3 ev ilerdekini çeker 1 km çekse kimse net almaz herkes başkalarından baglanır hem 1 km ne kdar haberiniz varmı cep telleri bile dogru dürüst çekmiyor binlerce dolarlık cıhazlar..

Hikaye Usb adaptörün arkasına bitane büyük bir bakır tabak monte et bak bakalım nasıl çekiyo denemsi bedava.

çekebilir bağlantıyı görür ama bağlanıp interneti kullanamazsın diye biliyorum

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dark_Elf
    Dark_Elf's avatar
    Erkek

scheitann bunu yazdı:

tplink tl-wn422g

notebook da ki dahili wireless kadar güçlü çekiyo hastasıyız

Hocam zaten onu kullanıyorum :) Bozuldu :| Yeni bi tane alıcam. Sağlam bi tane alıp kurtulmak istirem

my name is nigga # köprü altında çakdım sürtüğe vurdum mala inlettim ortalığı
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    spybreak
    spybreak's avatar
    Erkek
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Amd-x
    Amd-x's avatar
    Erkek
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dark_Elf
    Dark_Elf's avatar
    Erkek

SpyBreaK bunu yazdı:

kraldır :)

http://www.akortek.com/product_info.php?products_id=1350&osCsid=943c83b9bd039479afbd7c5c9064ffc0

57$ -.- Pahalıymış ama deneyen gören bilen varsa, onaylıyosanız alabilirim ondan

my name is nigga # köprü altında çakdım sürtüğe vurdum mala inlettim ortalığı
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cuneyd
    cuneyd's avatar
    Erkek

ben olsam ; http://www.vatanbilgisayar.com/tp-link-ant2424b-ant2424b-24-dbi-outdoor-parabolic-anten/productdetails.aspx?I_ID=43134

ve ; http://www.hepsiburada.com/Liste/netmaster-wu-150-usb-adaptor/ProductDetails.aspx?productId=bd97465&categoryId=103939

alırdım. o zaman wireless ne imis görürdün:B bende alicam bunlari, o yuzden arastirmistim :B

Siz cebit"e gidin Tayyip sizi yakalicak :B adama o kadar laf sölediniz,küfrettiniz :P sizi tahribat.com t-shirtleri ile yakalicak,böle kıcınıza kıcınıza sopaylan vuracak :B Tayyip sizi ağaca vurduracak :B sonra da cemil cicek"e vericek :B / yeah Cemil cicekkk :B
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ottomanmurat
    ottomanmurat's avatar
    Erkek

Amd-x bunu yazdı:

By-alper bunu yazdı:

ottomanmurat bunu yazdı:

Ya Kardeş Öyle Olsa Adam  Arkasına Bir Tane Dediginden Yapar Satar Sadece Sen Mi Akıllsın Bu Cihazların Sinyal Sistemi Cok Farklı Çok Hassas Yani Tencere koyayım Tava Koyayim Bilmem Ne koyayim Çeksin O Zaman Çanak Antenin Önüne De Koy O 90 Cm Anten ile 3 Metrelik Yeri Çeksin yok Öyle Birşey Panel Anten Yada Usb Güçlendiriciler Var Onlardan kullanırsan Çekme Gücü Artar Ama Açık Alanda Yukarda Arkadşın Verdigi  Anten Fark Yapar Çekmede Eger Bu işi Ogrenmek istiyorsanız Size Kaynak Site Vereyim Görün orada Gerçekleri.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ottomanmurat
    ottomanmurat's avatar
    Erkek

Dark_Elf bunu yazdı:

SpyBreaK bunu yazdı:

kraldır :)

http://www.akortek.com/product_info.php?products_id=1350&osCsid=943c83b9bd039479afbd7c5c9064ffc0

57$ -.- Pahalıymış ama deneyen gören bilen varsa, onaylıyosanız alabilirim ondan

65 Tl Ye Var Ama Bundan Daha iyileri 60  Tl Olanı Var bu Siteler Hava Civa Hep Böyle cihazların 45 Tl Ye olanı Bile Var

Toplam Hit: 5420 Toplam Mesaj: 25