Wireless Adaptör Önerisi
-
Yani Onların içinde De Wireless sistemi Gibi bir Sistem Var Baz istasyonlarında Onlar Dahi 1km Çekmiyordur diyorum Binlerce dolar fiyati Var 30 40 50 Tl Lik Cihaz Mi 1 km Cekecek Nerden Biliyorsun Dersen kullanıyorum Bunların 4 km Cekeninden Denileninden Harici Anten Felan Takarsan O da Açık Alanda Çalışır Ama Senin Gösterdigin cihazla degil Watt Gücü Onemli Watt Gücü Ne Kadar Yüksek Olursa Verimi O Kadar iyi olur..
-
By-alper bunu yazdı:
-----------------------------
ottomanmurat bunu yazdı:
bunların 1km demesi hikaye mahalle arasinda en fazla 2-3 ev ilerdekini çeker 1 km çekse kimse net almaz herkes başkalarından baglanır hem 1 km ne kdar haberiniz varmı cep telleri bile dogru dürüst çekmiyor binlerce dolarlık cıhazlar..
-----------------------------Hikaye Usb adaptörün arkasına bitane büyük bir bakır tabak monte et bak bakalım nasıl çekiyo denemsi bedava.
----------------------------- -
By-alper bunu yazdı:
ottomanmurat bunu yazdı:
bunların 1km demesi hikaye mahalle arasinda en fazla 2-3 ev ilerdekini çeker 1 km çekse kimse net almaz herkes başkalarından baglanır hem 1 km ne kdar haberiniz varmı cep telleri bile dogru dürüst çekmiyor binlerce dolarlık cıhazlar..
-----------------------------Hikaye Usb adaptörün arkasına bitane büyük bir bakır tabak monte et bak bakalım nasıl çekiyo denemsi bedava.
-----------------------------çekebilir bağlantıyı görür ama bağlanıp interneti kullanamazsın diye biliyorum
-
scheitann bunu yazdı:
tplink tl-wn422g
notebook da ki dahili wireless kadar güçlü çekiyo hastasıyız
-----------------------------Hocam zaten onu kullanıyorum :) Bozuldu :| Yeni bi tane alıcam. Sağlam bi tane alıp kurtulmak istirem
-
-
http://mesaj.pclabs.com.tr/41562/el-yapimi-wireless-anten-yagi-uda-15-17-db/
yapacağım dersen örnek bir uygulama :)
-
SpyBreaK bunu yazdı:
kraldır :)
http://www.akortek.com/product_info.php?products_id=1350&osCsid=943c83b9bd039479afbd7c5c9064ffc0
-----------------------------57$ -.- Pahalıymış ama deneyen gören bilen varsa, onaylıyosanız alabilirim ondan
-
alırdım. o zaman wireless ne imis görürdün:B bende alicam bunlari, o yuzden arastirmistim :B
-
Amd-x bunu yazdı:
By-alper bunu yazdı:
Ya Kardeş Öyle Olsa Adam Arkasına Bir Tane Dediginden Yapar Satar Sadece Sen Mi Akıllsın Bu Cihazların Sinyal Sistemi Cok Farklı Çok Hassas Yani Tencere koyayım Tava Koyayim Bilmem Ne koyayim Çeksin O Zaman Çanak Antenin Önüne De Koy O 90 Cm Anten ile 3 Metrelik Yeri Çeksin yok Öyle Birşey Panel Anten Yada Usb Güçlendiriciler Var Onlardan kullanırsan Çekme Gücü Artar Ama Açık Alanda Yukarda Arkadşın Verdigi Anten Fark Yapar Çekmede Eger Bu işi Ogrenmek istiyorsanız Size Kaynak Site Vereyim Görün orada Gerçekleri.
ottomanmurat bunu yazdı:
----------------------------- -
Dark_Elf bunu yazdı:
SpyBreaK bunu yazdı:
kraldır :)
http://www.akortek.com/product_info.php?products_id=1350&osCsid=943c83b9bd039479afbd7c5c9064ffc0
-----------------------------57$ -.- Pahalıymış ama deneyen gören bilen varsa, onaylıyosanız alabilirim ondan
-----------------------------65 Tl Ye Var Ama Bundan Daha iyileri 60 Tl Olanı Var bu Siteler Hava Civa Hep Böyle cihazların 45 Tl Ye olanı Bile Var