Wireless Şifresi Nasıl Kırılır?
-
beyler wireless şifrelerini nasıl kırabilirim.Bir arkadaşım belli başlı şifreler olduğunu söyledi mesela robotics in zyxel in falan belli şifreleri olabiliyormuş
bu konu hakkında bilgisi olanlardan yardım bekliyorum.
Masaüstü bilgisayar kullanıyorum bnm modemim kablolu normal modem donanımla apartmanın alt katlarına nasıl ulaşabilirim?
şimdiden teşekkürler
İyi bayramlar....
-
senin modeminin markasını yazarsan daha kolay yardımcı oluna bilir
sen başkasının wireless agınımı kullanmak istiyorsun yoksa kendi aını paylaşmakmı istiyorsun
-
cagilgurbuz bunu yazdı:
-----------------------------beyler wireless şifrelerini nasıl kırabilirim.Bir arkadaşım belli başlı şifreler olduğunu söyledi mesela robotics in zyxel in falan belli şifreleri olabiliyormuş
bu konu hakkında bilgisi olanlardan yardım bekliyorum.
Masaüstü bilgisayar kullanıyorum bnm modemim kablolu normal modem donanımla apartmanın alt katlarına nasıl ulaşabilirim?
şimdiden teşekkürler
İyi bayramlar....
-----------------------------Bu cevap ilk satırda yazdıkların için
Senin arkadaşının söylediği modem arayüz şifreleri,wireless şifreleri değil.
Kismet,aircrack,airodump araştır.
Eğer İntel prowireless ise ağ kartın aramana ipw olarak ekle.
Bu da 3. satırda yazdıklarına
Alt katta kimlere ulaşacaksan modemden onlara kablo uzatacan eğer modem üzerinden ağ oluşturmak istiyorsan.
Sormak istediğin başka bişey olabilir çünkü birbirinden çok alakasız sorular sormuşun :)
-
zxzxzxzx bunu yazdı:
-----------------------------senin modeminin markasını yazarsan daha kolay yardımcı oluna bilir
sen başkasının wireless agınımı kullanmak istiyorsun yoksa kendi aını paylaşmakmı istiyorsun
-----------------------------
hem sorunu anlamamşsn hemde 15 günlük konuyu zönkletmşsn :) -
Hybris bunu yazdı:
zxzxzxzx bunu yazdı:
-----------------------------senin modeminin markasını yazarsan daha kolay yardımcı oluna bilir
hem sorunu anlamamşsn hemde 15 günlük konuyu zönkletmşsn :)
-----------------------------Ben de direk daldım amk anasayfada görünce konuyu.Belki konuyu açanın kafada şimşek çakar cevaplardan sonra :D.
-
Hybris bunu yazdı:
zxzxzxzx bunu yazdı:
hem sorunu anlamamşsn hemde 15 günlük konuyu zönkletmşsn :)
-----------------------------15 günlük konuya mesaj yazılsın istemiyorsan sen 15 gün önce konuya cevap yazsaydın
-
Madem konu güncelleşti bişeler yazayım.Wireless şifre kırma iki aşamalı tek asamalıda olur ama garanti olması açısından.Paketleri toplama ve paketleri kullanarak şifreyi bulma.Aircrack ile kırma airdomp ile toplama.Wordlist ile deneme yanılma yöntemide kullanılabilir ama yemez.
-
sizi var ya dilim dilim keserim :D benim wirless biri giriyo bi yakalsam hastanelik etcem direk yaşli genc kadin dul yetim öksuz ayrimi yapmadan :) başklarin hakkini kullanmak hiç iyi bir şey degil
-
yaklaşık 3 yıl önce laptop aldım ve wireless'ım oldu olalı internete para vermiyom :)
aircrack rulz.
-
zxzxzxzx bunu yazdı:
-----------------------------15 günlük konuya mesaj yazılsın istemiyorsan sen 15 gün önce konuya cevap yazsaydın
-----------------------------böyle bi zorunluluğum olduğunu bilmiyordum, saol.
-
AmoR bunu yazdı:
sizi var ya dilim dilim keserim :D benim wirless biri giriyo bi yakalsam hastanelik etcem direk yaşli genc kadin dul yetim öksuz ayrimi yapmadan :) başklarin hakkini kullanmak hiç iyi bir şey degil
-----------------------------sen neden mödemini adam gibi WPA2 yada WPA kullanarak şifrelemiyorsun kendini savunmasız bırakıyorsun
bilişim kanunlarına göre kişinin kendi sistem güvenliğini sağlamamasıda suç sayılıyor