Wireless Şifresi Nasıl Kırılır?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rappermcs
    rappermcs's avatar
    Erkek

konu sağlam hortlamış :):):):) neyse yukarı yukarı yukarıııı :):):):)

konuyu açan arkadaşım herkes bişiyler yasmış bilgisi dahilinde ancak wireless hack nasıl yapılır sorusunun cevabı temelden başlamaktır bu temel nedir....

1. WEP şifreleme

2. WPA şifreleme

3. Mac bazlı şifreleme

Bu 3 şekilde şifreleme yapılır wireless larda. kırma anlamında kolaydan zora doğru wep - mac - wap dır.

wep den başla araştırmaya kafanda bi takım şeyler netleşecektir.

(eğer ki wireless kırmak istiyorsan bir linux dağıtımı olan backtrack2. backtrack de kullanacağın muadili XP de çalışan programlar olduğunu duydum ama görmedim araştırmadım da açıkcası. gerek yok. linux kullanabilmelisin en azından kullanıcı seviyesinde)

Paslanmış bir uygulama geliştirici.. ##
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lupin
    Lupin's avatar
    Erkek
    Konuyu açan araştırmamış, hortlatan ondan da dangalaklık edip tarihine vs. bakmadan o da araştırmayıp hortlatmış.
    Helal diyorum.

http://www.tahribat.com/doc.asp?docid=214

Ayrıca bu Wep olanı mac adres dışında diğer şeyleri de araştırırsanız bulabilirsiniz.

Dikkat ve Selametle (f)

Rus ile aldatmayanı etmeli takdir,tek biri ile uslanmayanın hakkı köçektir.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cagilgurbuz
    cagilgurbuz's avatar
    Erkek

gazili_tarzan bunu yazdı:
    -----------------------------

lan ayrıca bu nasıl bi konu amk adam wireless şifresi nasıl kırılır demiş yetmiyo kablolu modemim var demiş.. kablolu modemin varsa internetin vardır.. internetin yoksa neden kablolu modemin var.. hatta senin modeminle elalemin internetin ne alakası var(adsl account çalma değil ki senin olay).. ayrıca yardımcı olayım diyenlere söylüyorum nasıl yardım edeceksiniz allah için bi kere edin bizde bilelim.. adam modem şifresi demiyo ki wireless şifresi diyo..

world list yemez diyen arkadaş kaç kere adam gibi world list oluşturdun da yemedi.. wep şifrelerine köyünün kasabanın nerdeysen telefon numaralarını dene.. örn: ankara için http://www.dosya.tc/ankaratellist.txt.html bunun gibi devam ettir ben test ettim genelde tel numarası oluyo wepler..zaten telekomdan aldıysa iteliyolar tel numarasını kuran dayılar..mantıklı world list işe yarar.. yaramasa aircrack e o özelliği koymazlar..

AmoR wpa2 kullan şifrelemede loo wpa tkip için tkiptune-ng geliyo.. 

konuyu açan arkadaş http://www.tahribat.com/forumsearch.asp?search=wireless&status=1&Sayfa=1

al burdan bak oku bişeyler yap biz bi kaç kahkahayla geçiştirdik başkasının yanında söleme gülerler adama :| modemi olanda mı wireless şifresi kırıyomuş bilsem usb wireless adaptöre para bayılacağıma modem alırdım ssee sse see..

cnr437 sözüm sana niye bize gelmiyon lan! (bu adam şahidimdir yeni bi yöntem geliştirdim handshake de devrim wep 9 dkka)

aircrack-ng rulz :|

ayrıca bıkmışım hergün aynı teranelerden.. niye bunları yazdım ki :|

iyi bayramlar..

..................................................

ya zaten interneti kapatıcam başkalarından cekecem modem işime yarr belki diye söledim

The pain you feel today is the strength you feel tomorrow.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cagilgurbuz
    cagilgurbuz's avatar
    Erkek
    konu saptı adminlerden kilitleyip cöpe atmlarını istiyorum .

The pain you feel today is the strength you feel tomorrow.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gkhn
    gkhn's avatar
    Erkek
    cnr437 bunu yazdı:

yaklaşık 3 yıl önce laptop aldım ve wireless'ım oldu olalı internete para vermiyom :)

aircrack rulz.

Hortumcu pe*evenk:) 

I am free of all prejudice. I hate everyone equally
Toplam Hit: 15961 Toplam Mesaj: 26