World Of Warcraft"A Başlamak
-
TheColtfire bunu yazdı:
-----------------------------PanxeR bunu yazdı:
-----------------------------TheColtfire bunu yazdı:
-----------------------------Knight Online oynamayinca ne oynarsaniz oynayin..
Knight Onlineye 3.5 sene mi verdim..
Manes serverinde olmayan itemler bende vardi ama ne oldu?
Once hacklendim sonrada Banned :@
2000 tL cöpe gitti..
Wowu bende oynadim ama sarmadi Cs rulezz :)
-----------------------------cs deme eskidi o combat arms a gel reflexlerini görelim :G
-----------------------------combat arms oyanamadim ama denemek isterim :)
-----------------------------pm bak
-
Yeco bunu yazdı:
-----------------------------
Soyle Güzel Bir Wow Serveri Varsa Beleş Oynayabileceğimiz Buraya Link Koyarsanız Sevinirim .. Başlamayı düşünüyorum ama paralı yemio :)
-----------------------------karizmawow da oynuyorum. Horde tarafındayım.
karizmagame.com
ayrıca sanılanın aksine serverda naxx, occulus, black temple gibi insler ve wsg, eos, ab gibi bg ler çalışıyor..
bana göre dps nin kralı warlock ve öldürücü spell'i chaos bolt'dur
http://www.wowhead.com/?spell=59172
-
PanxeR bunu yazdı:
-----------------------------VEXTA bunu yazdı:
-----------------------------wowu private serverlarda oynayanın aklını mikeyim.Misal wowda asıl olay 80 olduktan sonra epic yaratıklara karşı verilen mücadeledir.
korsan serverda yaratığa pata küte girersiniz ölür yaratık dümdüz wurur öküz gibi bi amaçsız.
orjinalde ise yaratık taktik kurar plan yapar ( toc 25 hc 3.boss misal ) kescem die 50 wipe yersiz ana bacı söversiniz.
bu arada panzer mok yemişin.bende bütün mmoları oynadım aklına gelebicekler her türü.ama dedim gibi wow gibisi yok anlatılmaz yaşanır.
bu arada lighting blade kral bi server değil ama bu aralar paragon sebebiyle insanlar gelmeye başladı.populasyon düşük. ama bana yetiyo.
bu arada wowda hiç bi zaman bi class kral deildir hep farklı zamanlarda yeni patchler class dengeleri değişir.
şuan rogue lar dpste kral.
-----------------------------bilmeyen adam oyunu görmek öğrenmek istiyor tutup bu adamdan para isteyemessin bende bir oyuna güzel mi deil mi kendisine göremi diye bakmadan parayı basanın aklını mikeyim,,
-----------------------------hack yok. oyunda sana yapılan haksızlıklar 1-2 saat içinde gmler tarafından gideriliyor.he sen beceremediysen oynamayı o ayrı. ama en büyük mmo ya bok atamassın.attırmazlar uleynn :D .ücreti ilk alış için bence pahalı ( ben beleşe getirdim ) ama aylık ödeme bence gayet cuzi.
aylık ödeme oyun kalitesi + verilen hizmet için süper.
-
Bende 1 hafta önceye kadar baya bir oynuyordum.Full tier8 adamım vardı ama artık tekrardan öss mod on olunca bıraktık :D
Not: bu arada dps istiyorsan warlock forever.critsiz tek chaos ta 9.5 k damage ı görünce başka birşey oynayasın gelmez :D
-
aion normal olarak bir başlasın da bu wow cuları görücem o wow dvd lerinin üstüne oturursunuz artık,,,
( ARKADAŞIM ADI ÜSTÜNDE DENEME DIYORUZ SEVEN ADAM GITSIN 1MİLYAR YATIRSIN AMA ADAM DENEYECEK BAKACAK OYUNA NE GEREK VAR PARA VERMEYE ? )
-
PanxeR bunu yazdı:
-----------------------------aion normal olarak bir başlasın da bu wow cuları görücem o wow dvd lerinin üstüne oturursunuz artık,,,
( ARKADAŞIM ADI ÜSTÜNDE DENEME DIYORUZ SEVEN ADAM GITSIN 1MİLYAR YATIRSIN AMA ADAM DENEYECEK BAKACAK OYUNA NE GEREK VAR PARA VERMEYE ? )
-----------------------------age of conan için de warhammer için de aynı şeyleri söyleyenler şimdi napıyorlar acaba :D
wow yenilmezdir. görücez hep beraber =)
-
pessimist bunu yazdı:
-----------------------------PanxeR bunu yazdı:
-----------------------------aion normal olarak bir başlasın da bu wow cuları görücem o wow dvd lerinin üstüne oturursunuz artık,,,
-----------------------------age of conan için de warhammer için de aynı şeyleri söyleyenler şimdi napıyorlar acaba :D
wow yenilmezdir. görücez hep beraber =)
-----------------------------harbi ha millet amele gibi geri döndü wowa çok güldüm :D bi gazla çıktılar warhammer geliyo conan geliyo felan :D 2 ay sonra alayı geri wowda :D
-
Bende ultimayı öneririm ama sadece öğrenmen bile 3 4 ayını alıcaktır iyi oynaman ise :D ooo ama oyujn 2d bence tarihteki en etkili online oyun. Gerçekten mükemmeldir. Artık player sayısı çok azaldı ama ben okul yüzünden bıraktım ama hala içimde bir uo heyvanı vardır. Yaş 21
-
Arkadaşlar yorumlar için teşekkür ederim Bende Wow pvp Aynadım yaklasık 2 hafta ama genelde kolay serverlere girmişim Ne oyun hakkında bilgi sahibi oldum Nede oyundan Tam bişi anladım Bir karaktere nasıl item yapılır yada skiller nasıl geliştirilir Anlayamadım Bunun içinde en doğrusu Gerçeğine baslamak Die Düşündüm
Suan Lise 3 deim Malum 2 sene sonra Öss var Sizce Başlasam öss Etkilermi ?
Bİde Gididp Cd Sini Almalımıyım ?
-
Gaara bunu yazdı:
-----------------------------Arkadaşlar yorumlar için teşekkür ederim Bende Wow pvp Aynadım yaklasık 2 hafta ama genelde kolay serverlere girmişim Ne oyun hakkında bilgi sahibi oldum Nede oyundan Tam bişi anladım Bir karaktere nasıl item yapılır yada skiller nasıl geliştirilir Anlayamadım Bunun içinde en doğrusu Gerçeğine baslamak Die Düşündüm
Suan Lise 3 deim Malum 2 sene sonra Öss var Sizce Başlasam öss Etkilermi ?
Bİde Gididp Cd Sini Almalımıyım ?
-----------------------------etkiler tabiki. oynama bence.