Wos Wos Tost
-
Onceki postu neden editleyemiyorum acaba :| uyaninca aklim yerine geldi.
Bandirma'da da duz kasarli/sucuklu kasarli kare tostun bir yuzune salca surup kekik ve pul biber dokerek veriyorlar onun da hastasiyim. Kumru yapmiyor musunuz? Vitamin barin da epey gideri olur. Bi de fantastik tostlar var waffle gibi, tahinli sekerli, nutellali findikli vesaire. Hos oluyor. Aslinda maliyetli bir sey mi bilmiyorum ama waffle da gider gibi sizin tukkana. Ankara'da Dedem Sandwich'i begeniyorum (menuleri farkli birkac subesi var, dedigim Atakule subesi) bi ona da bakmanizi onerebilirim.
Aciktim yahu.
-
izzmarit bunu yazdı
Onceki postu neden editleyemiyorum acaba :| uyaninca aklim yerine geldi.
Bandirma'da da duz kasarli/sucuklu kasarli kare tostun bir yuzune salca surup kekik ve pul biber dokerek veriyorlar onun da hastasiyim. Kumru yapmiyor musunuz? Vitamin barin da epey gideri olur. Bi de fantastik tostlar var waffle gibi, tahinli sekerli, nutellali findikli vesaire. Hos oluyor. Aslinda maliyetli bir sey mi bilmiyorum ama waffle da gider gibi sizin tukkana. Ankara'da Dedem Sandwich'i begeniyorum (menuleri farkli birkac subesi var, dedigim Atakule subesi) bi ona da bakmanizi onerebilirim.
Aciktim yahu.
@izzmarit hocam dedikleri cok güzel iyi fikirler ama biz daha çok az çeşit ve kaliteli ürün yapmayı düşünüyoruz.
Waffle olayi kulağa mantıklı geldi fakat yakınlarda "pi waffle" var bilen bilir onun yanında waffle satamayız.
-
İlk Çay Beleş Olursa İyi Olur Hani :D
-
Sivasli_14 bunu yazdı
@Sivasli_14 Her şeyi salla çayı demle hacı :) Sen uğra ilk kahven benden. Çayın lafı mı olur
-
Sivasli_14 bunu yazdı
Bir Zuvas'lıdan belenecek post İşyerinde arkadaşlar la ara ara kaçıyoruz şehir dışına Eskişehir de alternatifler üzerinde bakalım Yolumuz Es Es e düşerse uğrayacam.
-
Hayırlı olsun hocam hayırlı bol kazançlar .
-
Eyw hocam yolunuz düşerse mutlaka bekleriz bi kahvemizi içmeye:)
-
Hocam hayırlı olsun şimdiden, akşam üstü karnım açken konuyu görünce burnuma tost kokusu gelmeye başladı :D Eskişehir'e gelince ziyaret ederim mekanını. Tahmini ne zaman açacaksınız ?
-
@SpyBreaK sağolasın hocam.
Bi aksilik olmazsa 2 hafta içerisinde acmayi düşünüyoruz mekanı.
-
Sadece kendi fikrimi söylüyorum. Kaşar Sucuk ve Dilim Siyah zeytinli tost efsanedir. Ayrıca tostun yanında salata ya da zeytin tarzı şeyler müşteriyi çeker. Eskişehir'de 7. yılım gittiğim yerde ikram ek birşey yoksa bir daha gidesim gelmiyor. Lanet olsun içimdeki öğrenciye :F