Wos Wos Tost

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mucitlik
    mucitlik's avatar
    Erkek
    mizahi bunu yazdı
    mucitlik bunu yazdı
    mizahi bunu yazdı

Vay anasini arkadas konuya bak. Bir de resim koymuslar. Yaziklar olsun

@mizahi konu resim derken forumda böyle bir bölüm var hocam farkindaysan maksat ne yapilabilir diye tavsiye almak ve sınırlar dışına çıkmamak böyle bir yorum yapman çok tuhaf

Espri yapiyorum dostum, ben yurtdisinda yasiyorum, burda doneri, tostu, adana kebabi, lahmacunu ozluyoruz. Yanlis anlasilma icin ozur. Isin hayirli olsun, Allah bereket versin.

@mizahi kusura bakma abi özür dilerim :)  eğer bir gün yolun düşerse mutlaka beklerim abi :)

54
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    VEXTA
    VEXTA's avatar
    Erkek

İpneler karnim acikti. Tavsiyeleri okurken gozumde nie canlandiriyosam mal gibi :(

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    samaccc
    samaccc's avatar
    Erkek

Istanbulda çok aradım  ama 2 dilim kaşar 2 dilim sucuk koymaktan  başka bişey becerebilecekmi yok . Yada ekmek arasını tost zannedenler var. 

Şu adam gibi tost yapan olsa parayı kırar .

Ürünlerin arasında bu adamın benzer tostları olsun olsun ki devamlı müşterilerin olsun .

https://youtu.be/mT8BPKsd3ig

Minimalist Değilim, Tembelim ( Artık yazmanın anlamı yok, açık hedef oluyoruz. Konuşarak, yazarak, kumda siyasetçilik oynayarak yapılabilecek şeyler bitti.)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rockes
    rockes's avatar
    Erkek

h. olsun hocam yolum duserse ugrarim ama tam ne tarafta üni nin neresinde

askerden geldi işsiz . edit: artık işli
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cohndoe
    cohndoe's avatar
    Erkek
    samaccc bunu yazdı

Istanbulda çok aradım  ama 2 dilim kaşar 2 dilim sucuk koymaktan  başka bişey becerebilecekmi yok . Yada ekmek arasını tost zannedenler var. 

Ürünlerin arasında bu adamın benzer tostları olsun olsun ki devamlı müşterilerin olsun .

Kesinlikle insanların tost algısı mı değişti yoksa bizim mi tosttan beklentimiz yanlış anlamış değilim. Adamlar bir Ayvalık tostu yapıyor sanırsın türlü yapıyor. Ha bu değil ki bol malzeme özenle küçük küçük hale getirilmiş ucuz malzemeden olma herşeyi dolduruyorlar içerisine yiyebilirsen bravo. En basit kaşarlı bir tost bile kaşarlı tost değil ya. Ah ulan Ayvalık bak şimdi nasıl da çekti canım, Ayvalıkta olacaksında yiyeceysin bir güzel. 

@mucitlik Bu arada lafım size değil he! sizden beklentimiz yüksek :) umarım herşey beklediğinizin üzerinde olur da para babası dangozlar yerine ideal seviyedeki bütçelerle insana değer veren kalitede iş yapan siz ve sizin gibiler şubeleşir tee oralardan İstanbullara kadar uzanırsınız.

cohndoe ///// ygzkoc ///// R10 YaÖzKo
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bektas
    x-files
    x-files's avatar
    Erkek
    cohndoe bunu yazdı
    samaccc bunu yazdı

Kesinlikle insanların tost algısı mı değişti yoksa bizim mi tosttan beklentimiz yanlış anlamış değilim. Adamlar bir Ayvalık tostu yapıyor sanırsın türlü yapıyor. Ha bu değil ki bol malzeme özenle küçük küçük hale getirilmiş ucuz malzemeden olma herşeyi dolduruyorlar içerisine yiyebilirsen bravo. En basit kaşarlı bir tost bile kaşarlı tost değil ya. Ah ulan Ayvalık bak şimdi nasıl da çekti canım, Ayvalıkta olacaksında yiyeceysin bir güzel. 

@mucitlik Bu arada lafım size değil he! sizden beklentimiz yüksek :) umarım herşey beklediğinizin üzerinde olur da para babası dangozlar yerine ideal seviyedeki bütçelerle insana değer veren kalitede iş yapan siz ve sizin gibiler şubeleşir tee oralardan İstanbullara kadar uzanırsınız.

Meşhur tostçu erol antepli ama tostu yapan adamın adı mehmet :)

//Hayat Bazen Tatlıdır//--//Aşıksan vur saza şoförsen bas gaza// https://zulfumehmet.com/ Kişisel bir olay
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    samaccc
    samaccc's avatar
    Erkek
    x-files bunu yazdı
    cohndoe bunu yazdı
    samaccc bunu yazdı

Meşhur tostçu erol antepli ama tostu yapan adamın adı mehmet :)

Olayı tam bilmiyorum . İlk olarak tostçu mehmet olarak face youtube twitter de ortaya çıktı . Sonra bunları dükkanları beraber satımı şifrelerini mi kaptırdı ne oldu ne etti ise adam oldu tostçu Erol . 

Minimalist Değilim, Tembelim ( Artık yazmanın anlamı yok, açık hedef oluyoruz. Konuşarak, yazarak, kumda siyasetçilik oynayarak yapılabilecek şeyler bitti.)
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mucitlik
    mucitlik's avatar
    Erkek

Evet biraz uzun zaman oldu ama Vos Vos Tost bu pazartesi itibari ile hizmete girecek. Siz değerli muridlerimizi bir çay içmeye bekliyoruz.

Yer Büyükdere tramvay durağı altı eskişehir

54
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    samaccc
    samaccc's avatar
    Erkek
    mucitlik bunu yazdı

Evet biraz uzun zaman oldu ama Vos Vos Tost bu pazartesi itibari ile hizmete girecek. Siz değerli muridlerimizi bir çay içmeye bekliyoruz.

Yer Büyükdere tramvay durağı altı eskişehir

Hayırlı olsun. bereketli olsun. 

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    spybreak
    spybreak's avatar
    Erkek

hayırlı olsun hocam salı günü ankaraya gidicem gidişte veya dönüşte mekanına uğrayabilirim.. Bol kazançlar şimdiden

REMEMBER! RESPECT IS EVERYTHING
Toplam Hit: 8473 Toplam Mesaj: 63
eskişehir tost osmangazi