Wos Wos Tost
-
mizahi bunu yazdımucitlik bunu yazdımizahi bunu yazdı
Vay anasini arkadas konuya bak. Bir de resim koymuslar. Yaziklar olsun
@mizahi konu resim derken forumda böyle bir bölüm var hocam farkindaysan maksat ne yapilabilir diye tavsiye almak ve sınırlar dışına çıkmamak böyle bir yorum yapman çok tuhaf
Espri yapiyorum dostum, ben yurtdisinda yasiyorum, burda doneri, tostu, adana kebabi, lahmacunu ozluyoruz. Yanlis anlasilma icin ozur. Isin hayirli olsun, Allah bereket versin.
@mizahi kusura bakma abi özür dilerim :) eğer bir gün yolun düşerse mutlaka beklerim abi :)
-
İpneler karnim acikti. Tavsiyeleri okurken gozumde nie canlandiriyosam mal gibi :(
-
-
h. olsun hocam yolum duserse ugrarim ama tam ne tarafta üni nin neresinde
-
samaccc bunu yazdı
Kesinlikle insanların tost algısı mı değişti yoksa bizim mi tosttan beklentimiz yanlış anlamış değilim. Adamlar bir Ayvalık tostu yapıyor sanırsın türlü yapıyor. Ha bu değil ki bol malzeme özenle küçük küçük hale getirilmiş ucuz malzemeden olma herşeyi dolduruyorlar içerisine yiyebilirsen bravo. En basit kaşarlı bir tost bile kaşarlı tost değil ya. Ah ulan Ayvalık bak şimdi nasıl da çekti canım, Ayvalıkta olacaksında yiyeceysin bir güzel.
@mucitlik Bu arada lafım size değil he! sizden beklentimiz yüksek :) umarım herşey beklediğinizin üzerinde olur da para babası dangozlar yerine ideal seviyedeki bütçelerle insana değer veren kalitede iş yapan siz ve sizin gibiler şubeleşir tee oralardan İstanbullara kadar uzanırsınız.
-
cohndoe bunu yazdısamaccc bunu yazdı
Kesinlikle insanların tost algısı mı değişti yoksa bizim mi tosttan beklentimiz yanlış anlamış değilim. Adamlar bir Ayvalık tostu yapıyor sanırsın türlü yapıyor. Ha bu değil ki bol malzeme özenle küçük küçük hale getirilmiş ucuz malzemeden olma herşeyi dolduruyorlar içerisine yiyebilirsen bravo. En basit kaşarlı bir tost bile kaşarlı tost değil ya. Ah ulan Ayvalık bak şimdi nasıl da çekti canım, Ayvalıkta olacaksında yiyeceysin bir güzel.
@mucitlik Bu arada lafım size değil he! sizden beklentimiz yüksek :) umarım herşey beklediğinizin üzerinde olur da para babası dangozlar yerine ideal seviyedeki bütçelerle insana değer veren kalitede iş yapan siz ve sizin gibiler şubeleşir tee oralardan İstanbullara kadar uzanırsınız.
Meşhur tostçu erol antepli ama tostu yapan adamın adı mehmet :)
-
x-files bunu yazdıcohndoe bunu yazdısamaccc bunu yazdı
Meşhur tostçu erol antepli ama tostu yapan adamın adı mehmet :)
Olayı tam bilmiyorum . İlk olarak tostçu mehmet olarak face youtube twitter de ortaya çıktı . Sonra bunları dükkanları beraber satımı şifrelerini mi kaptırdı ne oldu ne etti ise adam oldu tostçu Erol .
-
Evet biraz uzun zaman oldu ama Vos Vos Tost bu pazartesi itibari ile hizmete girecek. Siz değerli muridlerimizi bir çay içmeye bekliyoruz.
Yer Büyükdere tramvay durağı altı eskişehir
-
mucitlik bunu yazdı
Evet biraz uzun zaman oldu ama Vos Vos Tost bu pazartesi itibari ile hizmete girecek. Siz değerli muridlerimizi bir çay içmeye bekliyoruz.
Yer Büyükdere tramvay durağı altı eskişehir
Hayırlı olsun. bereketli olsun.
-
hayırlı olsun hocam salı günü ankaraya gidicem gidişte veya dönüşte mekanına uğrayabilirim.. Bol kazançlar şimdiden