Wos Wos Tost
-
Böyle küçük ama kendi işlerini açan, emek veren adamlara özeniyorum.
Akarı yok kokarı yok temiz iş. Bol kazançlar diliyorum hocam.
Yolum düşerse birgün gelir tostunu yerim. :)
-
Mr_Dark bunu yazdı
Sadece kendi fikrimi söylüyorum. Kaşar Sucuk ve Dilim Siyah zeytinli tost efsanedir. Ayrıca tostun yanında salata ya da zeytin tarzı şeyler müşteriyi çeker. Eskişehir'de 7. yılım gittiğim yerde ikram ek birşey yoksa bir daha gidesim gelmiyor. Lanet olsun içimdeki öğrenciye :F
@Mr_Dark Hocam resimde de görmüşsündür yaninda acibiberi beyaz peyniri tursusu olacak.
İkramımız bol yani tam öğrenci işi:)
-
SkynetX bunu yazdı
Böyle küçük ama kendi işlerini açan, emek veren adamlara özeniyorum.
Akarı yok kokarı yok temiz iş. Bol kazançlar diliyorum hocam.
Yolum düşerse birgün gelir tostunu yerim. :)
Eyw hocam bi yola çıktık bakalım yapamasak bile tecrübemiz olur her türlü yararimiza:)
-
bol kazançlar elde edersiniz umarım
-
SeRDaR bunu yazdı
bol kazançlar elde edersiniz umarım
@SeRDaR eyw hocam sağolasın:)
-
Hocam hayırlı olsun . Allah utandırmasın.
-
Kendim izmitteyim ama baglarda evim var albatrosun ini yanindaki sitede. Hafta sonlari gelir gezerim genelde ayda bir. Yerini acinxa mutlaka buraya yaz. Ugrucam yanina en azindan izmirlimde yemem :)
-
Dante_ bunu yazdı
Hocam hayırlı olsun . Allah utandırmasın.
@Dante_ eyw hocam sağolasın
-
ari41 bunu yazdı
Kendim izmitteyim ama baglarda evim var albatrosun ini yanindaki sitede. Hafta sonlari gelir gezerim genelde ayda bir. Yerini acinxa mutlaka buraya yaz. Ugrucam yanina en azindan izmirlimde yemem :)
@ari41 bekleriz reis sen yeterki gel :)
-
Hocam fiyat hesaplarken gerekirse ilk cay-şu vs yi de ekleyip söyleyin sonrada 50 kuruş şu parası isteyen adama bir daha ugramiyorum. Toplu gitmisiz 50 tl verimisiz 50 kuruş şu vardı diyor. Ulan sanki ölecek. ..
Bu konuya da dikkat edin. Zaten 25 kuruşluk şu için yüzünüzü yere egmeyin..
Bol kazanclariniz olsun... Allah utandirmasin..