Wow Oynayanlar Temel Sorularım Var Yardım
-
Arkadaşlar wow oynamaya başladım ancak bazı sorularım olucak.(Level 11 warrior)
1- oyunda canavarları fln kestiğimde düşürdüğüm itemleri nereye satıcam? buybag mi ne diye bi kısma atıyorum ancak ordan gitmiyor.satıcagım yerler neresi-nasıl?
2- PvP sekmesine tıkladım ancak ne yapmam gerektiğini hiiiç anlamadım,pvpde amaç nedir o alanda karşı taraftakileri öldürmekmidir?
3- pvpde alanda direk öldürülüyorum,sağlık seviyesini ya da gücü artırmak için neler yapmalıyım?
4- Hızlı bölüm kasmak için questleri tamamlamaktan başka neler yapılabilir?
5- pvpde başarılı olma yöntemleri?
Level 11deyim.henüz çok az bilgiye sahibim,küçümsemeden açıklayın lütfen :)
-
nette 3 milyon tane forum sitesi var, tembel olma. Tembellikle nası kascan karakterleri?
-
gkhn759 bunu yazdı:
-----------------------------
nette 3 milyon tane forum sitesi var, tembel olma. Tembellikle nası kascan karakterleri?
-----------------------------hoca ingilizcem yeterli değil,türkçe forumlardada bu tür temel bilgilere ulaşamadım.doğru söylüyosun ama nasihat istemedim senden,bırakta ona ben karar veriyim.
-
Level'ini göz önünde bulundururak(oyuna başladığın memleketten fazla uzaklaşmış olamazsın heralde)
1. sorun için, ilk oyuna başladığın yere gittiğinde orda esnafları görebilirsin,Pvp'de amaç Warsong'da bayrak kapmaca, Alterac Valley'de karşı tarafın komutanı kesmece, Arathi Basin'de alan kapmacadır. En uzun süren genelde Alterac Valley'dir. 11 lvl'de iken bunlarla uğraşmanı tavsiye etmem.
Sağlık seviyeni ve gücünü kuvvetini arttırman leveline bağlı. Hızlı seviye atlamak için görevleri tamamlamaktan başka çaren yok malesef(legal olarak).
Son sorun için de aynı şeyi söyliycem, seviyeni 85'e vurduğun zaman sınıfına göre Pvp taktiklerini anlatabilirim. Seviyeni sonra dayamadan sağda solda pek vakit kaybetmeni de önermiyorum.
Seviye atlamana yardımcı olması amacıyla birkaç "addon"(oyun içi yardımcı programcıklar diyebilirim) önerebilirim ayrıca www.thottbot.com ve www.wowhead.com görevleri yapmanda sana çok yardımcı olacaktır.
Kısa not : Başlamak isteyip de son seviyeye gelmeye üşenen arkadaşlar için uygun fiyata karakter temin edebilirim. Yaklaşık 4 senedir karakter alış-verişiyle uğraşıyorum, yardımcı olurum.
Saygılar.
-
BiUyeOlamadim bunu yazdı:
Level'ini göz önünde bulundururak(oyuna başladığın memleketten fazla uzaklaşmış olamazsın heralde)
1. sorun için, ilk oyuna başladığın yere gittiğinde orda esnafları görebilirsin,Pvp'de amaç Warsong'da bayrak kapmaca, Alterac Valley'de karşı tarafın komutanı kesmece, Arathi Basin'de alan kapmacadır. En uzun süren genelde Alterac Valley'dir. 11 lvl'de iken bunlarla uğraşmanı tavsiye etmem.
Sağlık seviyeni ve gücünü kuvvetini arttırman leveline bağlı. Hızlı seviye atlamak için görevleri tamamlamaktan başka çaren yok malesef(legal olarak).
Son sorun için de aynı şeyi söyliycem, seviyeni 85'e vurduğun zaman sınıfına göre Pvp taktiklerini anlatabilirim. Seviyeni sonra dayamadan sağda solda pek vakit kaybetmeni de önermiyorum.
Seviye atlamana yardımcı olması amacıyla birkaç "addon"(oyun içi yardımcı programcıklar diyebilirim) önerebilirim ayrıca www.thottbot.com ve www.wowhead.com görevleri yapmanda sana çok yardımcı olacaktır.
Kısa not : Başlamak isteyip de son seviyeye gelmeye üşenen arkadaşlar için uygun fiyata karakter temin edebilirim. Yaklaşık 4 senedir karakter alış-verişiyle uğraşıyorum, yardımcı olurum.
Saygılar.
-----------------------------hocam çok teşekkür ederim bilgilendirme için.yani şu an pvplere hiç girmeyim,level kasmak için uğraşıyım di mi?
-
Tabi şu an pek zevk alamazsın zaten, Twink dedikleri karakterler hariç. Yalnız İngilizce'nin pek iyi olmaması ilerki zamanlarda başına iş açabilir, oyundan dahi soğuyabilirsin, şimdiden uyarayım.
-
DeaD_BY bunu yazdı:
Arkadaşlar wow oynamaya başladım ancak bazı sorularım olucak.(Level 11 warrior)
1- oyunda canavarları fln kestiğimde düşürdüğüm itemleri nereye satıcam? buybag mi ne diye bi kısma atıyorum ancak ordan gitmiyor.satıcagım yerler neresi-nasıl?
2- PvP sekmesine tıkladım ancak ne yapmam gerektiğini hiiiç anlamadım,pvpde amaç nedir o alanda karşı taraftakileri öldürmekmidir?
3- pvpde alanda direk öldürülüyorum,sağlık seviyesini ya da gücü artırmak için neler yapmalıyım?
4- Hızlı bölüm kasmak için questleri tamamlamaktan başka neler yapılabilir?
5- pvpde başarılı olma yöntemleri?
Level 11deyim.henüz çok az bilgiye sahibim,küçümsemeden açıklayın lütfen :)
-----------------------------hocam lvl in çok başlarındasın boşver PvP yi sen önce lvl i kas sonradan karar verirsin PvE mi oynucaksın PvP mi oynucaksın diye questleri yap internette bir sürü sayfa var hızlı kasma konusunda adım adım anlatıyor ordan yararlanabilirsin..Seni keserler tabii çoğu oyunu hatim etmiş adamlar sen daha yenisin bir 4 5 tane 85 yapta ondan sonra kafa tutarsın onlara :P itemleri esnaflara satıcaksın buyback e tıklama onun anlamı sattığın bir item olursa yanlışlıkla ordan geri alıyorsun :) Paranı çar cur etme ilerde at alcan kuş alcan tey tey işin uzun be hacı :D üşendim vallah :D
-
ortalama bir oyuncu kaç günde 85 lvl olabilir? 85 son mu?
-
Hocam wow'un yeni patchlerde zaten Quest Helper'ları mevcut. Artık kasmak eskisi kadar zor değil.
Şimdi gördüğün "!" hepsini al. Bunlar görevler. Bunları yaptığında normal kesmiş olduğun bir yaratığın kat ve kat üstünde exp alıyorsun. Level kasman kolay oluyor.
Çıkan itemleri nereye satacağın konusuna gelince, şehirlerde ve pek nadir bulunan yol kenarlarında satıcılar mevcut.
Üzerine geldiğinde çanta işareti çıkar veya anvil(demir dövülen dalga) resmi gelir. Onları gördüğünde onlara itemlerini satabilirsin.
İtemlerini satman için vendora sag tıkladıktan sonra item menusu acılır ve sen çantanı acıcaksın. Cantada satmak istediklerine sag tıklayarak satabilirsin.
Edit;
Hocam hızlı level kasmanın en iyi yolu görevleri yapmaktır.
Sağlığını nasıl arttırım diye sorarsan level atladıkça ve questlerden aldığın itemler sağlamlaştıkça sağlığın, armorun ve vuruşların daha sağlam olur.
Warrior oynuyorsan STR itemleri topla.
-
mataramasuko bunu yazdı:
-----------------------------ortalama bir oyuncu kaç günde 85 lvl olabilir? 85 son mu?
-----------------------------Hocam bizim arkadaş 3 günde 85 oldu. Bu birazda tecrübeden kaynaklanıyor. Adam bütün görevleri ezberlemiş nasıl yapılacağını.
Ben 0'dan kasmaya başladım. 19'unda 1 aylık sürem bitiyor. daha 70 levelim. İşlerimden dolayı kasamıyorum adam gibi.
Ama kasmak kolaylaştı. Adam gibi kasarsan 1 en fazla 2 haftada 85 olursun.
-
wow konusu açılmışken hemen yapışayım,bende başlamak istiyorum önceliğim blizzard'a yakın serverlarda oynamak orta zorlukta görev yapa yapa oynamak questler battle vs vs sonra orjinale geçicem sağlam private bilen varsa ve orjinal için cd keydi patchdi nasıl hallediceğime birebir anlatıcak mürid varsa pm pls :|