Wow Oynayanlar Temel Sorularım Var Yardım
-
carnager bunu yazdı:
-----------------------------
hızlı lvl kasmak istiyosan bi arkadaşını daha oyuna başlatıp en azından ilk oyunu ve 2aylık gamecard alıp recruit yaptırman, kendın %330 daha fazla xp alırsın, arkadaşında %300, ben 50k xp veren questler yapıodum :D bide lvl 20den sonra dungeon yap questler cok sıkıcı oluyo bence
-----------------------------%300 nasıl exp alıcak merak ettım dogrusu prıvate serverdan mı bahsedıyorsun?
-
Milamber bunu yazdı:
evet oyunda eğer illaki warrior oynayacağım diyorsan tank olacak şekilde item kasıp talent vereceksin... bu son gelen patch ile birlikte oyunun dinamikleri önemli ölçüde değişmiş....
ben bir kaç yıl korsan serverlarda oynadıktan sonra geçtiğimiz ay orjinale geçmeye karar verdim ama bu ay sıkıntıdayım ekonomik olarak o yüzden bekletiyorum...
benim önerim eğer oyun yük olmasın istiyorsan sana... git önce normal wow al sadece 40 lira... 10 günlük deneme çıkıyor içinden... 60 a kadar kas...
sonra git tbc al 40 lira onunda içinden 10 günlük deneme çıkıyor 70 e kadar kas... sonra lich king alırsın 10 günde oradan geliyor oda 80 lira... level 80 e kadar
en sonda gider cata alırsın 85 levele kadar 10 günde oradan çıkıyor... ilk oynama sürende para vermemiş 40 gün oyunu öğrenmiş olursun... ben orjinalde daha önce oynamamış sadece geçtiğimiz ay içersinde 10 gün bulunmuş ve 65 level hunter kasmış birisi olarak şunu söyleyebilirim... en basitinden görevler bile çok farkediyor... korsan serverlarda pek çok görev ve item skill çalışmazken.. orjinalde bu tip sıkıntıların hiç birisi yok. o açıdan çok iyi bence...
level kasmaya gelince çok hızlı bir biçimde quest yapmanı öneriyorum... toplayabildiğin bütün görevleri toplayıp gitmen... zira bazen aynı yerde birden çok görev bulunabiliyor... parça parça gidip vakit harcama...
-----------------------------ılk paketten 10 gunluk deneme cıkmaz sıteye gırer 10 gunluk trıal alırsın 9gunde ılk paketın cdkeyını gırersın 30gun hedıye verırler olur sana 40gun ılk paket fıyatına oyun :D
-
Milamber bunu yazdı:
evet oyunda eğer illaki warrior oynayacağım diyorsan tank olacak şekilde item kasıp talent vereceksin... bu son gelen patch ile birlikte oyunun dinamikleri önemli ölçüde değişmiş....
ben bir kaç yıl korsan serverlarda oynadıktan sonra geçtiğimiz ay orjinale geçmeye karar verdim ama bu ay sıkıntıdayım ekonomik olarak o yüzden bekletiyorum...
benim önerim eğer oyun yük olmasın istiyorsan sana... git önce normal wow al sadece 40 lira... 10 günlük deneme çıkıyor içinden... 60 a kadar kas...
sonra git tbc al 40 lira onunda içinden 10 günlük deneme çıkıyor 70 e kadar kas... sonra lich king alırsın 10 günde oradan geliyor oda 80 lira... level 80 e kadar
en sonda gider cata alırsın 85 levele kadar 10 günde oradan çıkıyor... ilk oynama sürende para vermemiş 40 gün oyunu öğrenmiş olursun... ben orjinalde daha önce oynamamış sadece geçtiğimiz ay içersinde 10 gün bulunmuş ve 65 level hunter kasmış birisi olarak şunu söyleyebilirim... en basitinden görevler bile çok farkediyor... korsan serverlarda pek çok görev ve item skill çalışmazken.. orjinalde bu tip sıkıntıların hiç birisi yok. o açıdan çok iyi bence...
level kasmaya gelince çok hızlı bir biçimde quest yapmanı öneriyorum... toplayabildiğin bütün görevleri toplayıp gitmen... zira bazen aynı yerde birden çok görev bulunabiliyor... parça parça gidip vakit harcama...
-----------------------------bu arada dıger paketlerden 10 gun degıl 7 gun cıkıyor...
-
DaSpOnGe bunu yazdı:
Milamber bunu yazdı:
-----------------------------@ Branxian pm attım sağolsun açıkladı biçok şeyi yardımcı oldu bu ay başlıycam bende hatta krediler yattıktan sonra hemen finallerimde bitmiş oluyo 1 aydada 85 olurum diye tahmin ediyorum yada 1,5 diyelim bu arada cd keyleri için dün Branxian http://www.wowpazar.com/ adresini verdi wow 25 burning 25 litch king 60 catalsym 65 lira
-----------------------------hocam fıyatlar pahalı gıdıp buradan key alacagına kutulu al daha ıyı ekde yasıorum ben wow 15lıra burnıng 22 lıchkıng 40 catak 59 lıra cdkeylerı sıtelere aldanma derım.. 60 gunluk game card 44lıra
-
bu keyleri biz kendimiz alsak wowun internet sitesi üzerinden? aracısız olma mı?
-
ulquiorra bunu yazdı:
bu keyleri biz kendimiz alsak wowun internet sitesi üzerinden? aracısız olma mı?
-----------------------------kredı kartıyla tabıkı alabılırsın sorun olmaz ama daha pahalıya gelıyor her kosulda adamlar toptan alıyorlar sanırım daha ucuza gelıyor :)
-
pessimist bunu yazdı:
quest yaparken zindan sırası alırsan LFG'den hem item dizersin, hem gold kazanırsın, hem level kasarsın hem de arşiv yaparsın.
-----------------------------hocam zindan sırası denilen nedir,nasıl alınır?
bir sorum daha olucak quest bulmakta zorlanıyorum boş boş geziyorum saatlerce resmen..hızlandırma yöntemi?
-
DeaD_BY bunu yazdı:
pessimist bunu yazdı:
quest yaparken zindan sırası alırsan LFG'den hem item dizersin, hem gold kazanırsın, hem level kasarsın hem de arşiv yaparsın.
bir sorum daha olucak quest bulmakta zorlanıyorum boş boş geziyorum saatlerce resmen..hızlandırma yöntemi?
-----------------------------bende yarım yamalak bilgilerimle cevaplıyayım add-on indir questler için diğer arkadaşlar daha yardımcı olur bu konuda görevler için yaratık item vs ne istiyosa nerde gösterir bu addonlar, böylelikle quest yap ver yap ver derken ana köyde questler bitince diğer köylere kasabalara şehirlere yollar questler seni
-
DeaD_BY bunu yazdı:
pessimist bunu yazdı:
-----------------------------göz gibi bir şey var ya onu tıkla find dungeon de ordan rolünü seç önce ama ondan sonra find dungeon o 4 kişi daha bulunca sana söylüyor gel diye.. onun dışında lvl kasma rehberi var google da arat bulursun o sana her şeyi adım adım anlatıyor zaten
-
quest bulamıyorsanız bu harita size referans olsun