Wow Oynayanlar Temel Sorularım Var Yardım
-
hızlı lvl kasmak istiyosan bi arkadaşını daha oyuna başlatıp en azından ilk oyunu ve 2aylık gamecard alıp recruit yaptırman, kendın %330 daha fazla xp alırsın, arkadaşında %300, ben 50k xp veren questler yapıodum :D bide lvl 20den sonra dungeon yap questler cok sıkıcı oluyo bence
-
quest yaparken zindan sırası alırsan LFG'den hem item dizersin, hem gold kazanırsın, hem level kasarsın hem de arşiv yaparsın.
-
DaSpOnGe bunu yazdı:
-----------------------------
wow konusu açılmışken hemen yapışayım,bende başlamak istiyorum önceliğim blizzard'a yakın serverlarda oynamak orta zorlukta görev yapa yapa oynamak questler battle vs vs sonra orjinale geçicem sağlam private bilen varsa ve orjinal için cd keydi patchdi nasıl hallediceğime birebir anlatıcak mürid varsa pm pls :|
-----------------------------kesinlikle oyuna private serverda başlama. private serverlerın orjinal serverlarla uzaktank yakından alakası yok. zaten cataclysm ile birlikte blizzard oyuna yeni başlayanlar için her şeyi düşünmüş. takılıcağın pek fazla nokta olmicaktır emin ol.
-
pessimist bunu yazdı:
quest yaparken zindan sırası alırsan LFG'den hem item dizersin, hem gold kazanırsın, hem level kasarsın hem de arşiv yaparsın.
-----------------------------Aynen bir de tank olmanı tavsiye ederim zindana hemen girersin ardı ardına :D süper olur diyeyim :)
-
evet oyunda eğer illaki warrior oynayacağım diyorsan tank olacak şekilde item kasıp talent vereceksin... bu son gelen patch ile birlikte oyunun dinamikleri önemli ölçüde değişmiş....
ben bir kaç yıl korsan serverlarda oynadıktan sonra geçtiğimiz ay orjinale geçmeye karar verdim ama bu ay sıkıntıdayım ekonomik olarak o yüzden bekletiyorum...
benim önerim eğer oyun yük olmasın istiyorsan sana... git önce normal wow al sadece 40 lira... 10 günlük deneme çıkıyor içinden... 60 a kadar kas...
sonra git tbc al 40 lira onunda içinden 10 günlük deneme çıkıyor 70 e kadar kas... sonra lich king alırsın 10 günde oradan geliyor oda 80 lira... level 80 e kadar
en sonda gider cata alırsın 85 levele kadar 10 günde oradan çıkıyor... ilk oynama sürende para vermemiş 40 gün oyunu öğrenmiş olursun... ben orjinalde daha önce oynamamış sadece geçtiğimiz ay içersinde 10 gün bulunmuş ve 65 level hunter kasmış birisi olarak şunu söyleyebilirim... en basitinden görevler bile çok farkediyor... korsan serverlarda pek çok görev ve item skill çalışmazken.. orjinalde bu tip sıkıntıların hiç birisi yok. o açıdan çok iyi bence...
level kasmaya gelince çok hızlı bir biçimde quest yapmanı öneriyorum... toplayabildiğin bütün görevleri toplayıp gitmen... zira bazen aynı yerde birden çok görev bulunabiliyor... parça parça gidip vakit harcama...
-
Milamber bunu yazdı:
evet oyunda eğer illaki warrior oynayacağım diyorsan tank olacak şekilde item kasıp talent vereceksin... bu son gelen patch ile birlikte oyunun dinamikleri önemli ölçüde değişmiş....
ben bir kaç yıl korsan serverlarda oynadıktan sonra geçtiğimiz ay orjinale geçmeye karar verdim ama bu ay sıkıntıdayım ekonomik olarak o yüzden bekletiyorum...
benim önerim eğer oyun yük olmasın istiyorsan sana... git önce normal wow al sadece 40 lira... 10 günlük deneme çıkıyor içinden... 60 a kadar kas...
sonra git tbc al 40 lira onunda içinden 10 günlük deneme çıkıyor 70 e kadar kas... sonra lich king alırsın 10 günde oradan geliyor oda 80 lira... level 80 e kadar
en sonda gider cata alırsın 85 levele kadar 10 günde oradan çıkıyor... ilk oynama sürende para vermemiş 40 gün oyunu öğrenmiş olursun... ben orjinalde daha önce oynamamış sadece geçtiğimiz ay içersinde 10 gün bulunmuş ve 65 level hunter kasmış birisi olarak şunu söyleyebilirim... en basitinden görevler bile çok farkediyor... korsan serverlarda pek çok görev ve item skill çalışmazken.. orjinalde bu tip sıkıntıların hiç birisi yok. o açıdan çok iyi bence...
level kasmaya gelince çok hızlı bir biçimde quest yapmanı öneriyorum... toplayabildiğin bütün görevleri toplayıp gitmen... zira bazen aynı yerde birden çok görev bulunabiliyor... parça parça gidip vakit harcama...
-----------------------------@ Branxian pm attım sağolsun açıkladı biçok şeyi yardımcı oldu bu ay başlıycam bende hatta krediler yattıktan sonra hemen finallerimde bitmiş oluyo 1 aydada 85 olurum diye tahmin ediyorum yada 1,5 diyelim bu arada cd keyleri için dün Branxian http://www.wowpazar.com/ adresini verdi wow 25 burning 25 litch king 60 catalsym 65 lira
-
DaSpOnGe bunu yazdı:
Milamber bunu yazdı:
-----------------------------@ Branxian pm attım sağolsun açıkladı biçok şeyi yardımcı oldu bu ay başlıycam bende hatta krediler yattıktan sonra hemen finallerimde bitmiş oluyo 1 aydada 85 olurum diye tahmin ediyorum yada 1,5 diyelim bu arada cd keyleri için dün Branxian http://www.wowpazar.com/ adresini verdi wow 25 burning 25 litch king 60 catalsym 65 lira
-----------------------------sahibinden de daha ucuz diye hatırlıyorum cd keyler hocam orası pahalı ya :S
-
Valla hocam pahalı mahalı ben garanti iş yaptıgımdan ordan alıyorum keylerimi.
Almak isteyenlerede orasını önerdim ;) -
Pehlivan bunu yazdı:
DeaD_BY bunu yazdı:
Arkadaşlar wow oynamaya başladım ancak bazı sorularım olucak.(Level 11 warrior)
1- oyunda canavarları fln kestiğimde düşürdüğüm itemleri nereye satıcam? buybag mi ne diye bi kısma atıyorum ancak ordan gitmiyor.satıcagım yerler neresi-nasıl?
2- PvP sekmesine tıkladım ancak ne yapmam gerektiğini hiiiç anlamadım,pvpde amaç nedir o alanda karşı taraftakileri öldürmekmidir?
3- pvpde alanda direk öldürülüyorum,sağlık seviyesini ya da gücü artırmak için neler yapmalıyım?
4- Hızlı bölüm kasmak için questleri tamamlamaktan başka neler yapılabilir?
5- pvpde başarılı olma yöntemleri?
Level 11deyim.henüz çok az bilgiye sahibim,küçümsemeden açıklayın lütfen :)
-----------------------------hocam lvl in çok başlarındasın boşver PvP yi sen önce lvl i kas sonradan karar verirsin PvE mi oynucaksın PvP mi oynucaksın diye questleri yap internette bir sürü sayfa var hızlı kasma konusunda adım adım anlatıyor ordan yararlanabilirsin..Seni keserler tabii çoğu oyunu hatim etmiş adamlar sen daha yenisin bir 4 5 tane 85 yapta ondan sonra kafa tutarsın onlara :P itemleri esnaflara satıcaksın buyback e tıklama onun anlamı sattığın bir item olursa yanlışlıkla ordan geri alıyorsun :) Paranı çar cur etme ilerde at alcan kuş alcan tey tey işin uzun be hacı :D üşendim vallah :D
-----------------------------sonra karar veremez hocam pve server farklıdır pve farklıdır! pvp oynamayı dusunuyorsa sımdıden baslaması lazımkı honor kasarak ılk ezık setını gıyebılsın 60ta pve oynıcaksa zaten dungeonlardan gereklı ıtemlerı 85e gelene kadar yetecek sekılde toplar sonrasını o zaman anlatırım cok cok erken raıd dıcemde raıd ıcın en az 6ayın var dıyebılırım ıngılızcen cok ıyı olucak 1 warrıorum dıosun %90 tank kasıcaksın dps ıcın tank sonradan cok ezıyet cekersın yanı erken bunlar ıcın sen 20 ol sonra goruselım tekrar gercı 15te dungeon baslar ama senın ıcın erken olur dps olarak gırersın bır sure hatta baya bır sure
-
Branxian bunu yazdı:
mataramasuko bunu yazdı:
-----------------------------ortalama bir oyuncu kaç günde 85 lvl olabilir? 85 son mu?
-----------------------------Hocam bizim arkadaş 3 günde 85 oldu. Bu birazda tecrübeden kaynaklanıyor. Adam bütün görevleri ezberlemiş nasıl yapılacağını.
Ben 0'dan kasmaya başladım. 19'unda 1 aylık sürem bitiyor. daha 70 levelim. İşlerimden dolayı kasamıyorum adam gibi.
Ama kasmak kolaylaştı. Adam gibi kasarsan 1 en fazla 2 haftada 85 olursun.
-----------------------------oyuna yenı baslayacak bırısı 2aydan once 85olamaz bunu gecelım! lvl onemlı degıl lvl her turlu kasarsın arkadasın meslek kasmamıstır meslek kasarak olsun 3gunde ben uyelıgımı ona devredıyım! gıdıceksın cıcek toplıcaksın derı kesıceksın maden kırıcaksın sonra 3 gunde 85olup aynı anda meslek kasıcaksın ımkansız dıorum!