WWDC 2018 Başladı! İOS 12 Tanıtılacak
-
https://www.youtube.com/watch?v=1AP9-GH5Nng
WWDC ile teknoloji dünyasında yeni dönem başlıyor. Bir süredir Apple kullanıcılarının ilgiyle beklediği İOS 12 başta olmak üzere ARKit 2.0 ve birçok teknoloji, WWDC 18 etkinliğinde teknoloji tutkunlarının erişimine açılacak. Peki, WWDC 2018 etkinliğinde başka hangi teknolojiler ön plana çıkacak? İşte, tanıtılması beklenen ürünler ve teknolojiler
Öncelikle Apple'ın bu yıl 4 Haziran'da başlayıp, 8 Haziran tarihinde bitecek olan WWDC programında iOS 12, Dijital Sağlık, ARKit 2.0 ve Apple Watch Series 4 üzerine yoğunlaşacağını belirtelim. Bloomberg'in haberine göre Apple, Dijital Sağlık olarak adlandırdığı yazılımsal özelliğiyle, hayatımızın bir parçası olan cihazlara bağımlılık konusuna değinecek. Ayrıca yazılım, yenilenen iOS 12 işletim sistemiyle "Ayarlar" menüsüne gizlenecek ve kullanıcılar, telefonlarında ne kadar vakit geçirdiğini görebilecek.
-
Nfc gelecek.
-
ios 12 grup bildirimler.
-
yeni şeyleri listelemek lazım. bu konferansların %85i boş konuşma oluyor
-
Ekerci bunu yazdı
şu ana kadar izlediklerimde en ilgi çekiçi şey waç 4 için ibnelere özel kayış getirmişler hocam :D
-
DevilKingtr bunu yazdıEkerci bunu yazdı
şu ana kadar izlediklerimde en ilgi çekiçi şey waç 4 için ibnelere özel kayış getirmişler hocam :D
ya varya bu apple kullananlar harbi mal diyecem artık. 4k hd fln gelmiş eski nesilde yokmus. olm mal mı bu insanlar :S 4k tv varken neden gidip apple tv alim. biri bana açıklayabilir mi?
-
Sonunda bildirimleri hizaya dizmeyi becerdiler Whatsapp'tan 5 tane mesaj geliyordu diyelim ekran full bildirim oluyordu. Şöyle bir şey yapsalardı daha güzel olurdu :
-
Ekerci bunu yazdıDevilKingtr bunu yazdıEkerci bunu yazdı
ya varya bu apple kullananlar harbi mal diyecem artık. 4k hd fln gelmiş eski nesilde yokmus. olm mal mı bu insanlar :S 4k tv varken neden gidip apple tv alim. biri bana açıklayabilir mi?
hocam apple tv kullanıyorum , apple tv4k desteği de var ve en pahalı tv lerde olmayan bir çok uygulama sorunsuz çalışıyor.
sorunu tekrar sorabilirmisin anlamadım
4k hd fln vs derken demek istediğini anlamadım.
-
ios 12 beta gun icinde yayinlanacakmis gencler..
-
iOS uygulamaları aynı zamanda macOS’ta çalışabilecek.
Microsoft bunu Windows 10’u her yere sokarak denedi olmadı ancak bu uygulama bazlı bir birleşim ve çok etkileyici olma potansiyeli var.
iPhone’da hangi uygulama varsa direk Mac’inize kurup aynı uygulamaları aş zamanlı olarak kullanabileceksiniz.
-
Ohaaaa lansman bitti se2 diye birsey yok sitiv amcanin kemikleri sizladi