WWDC 2018 Başladı! İOS 12 Tanıtılacak
-
PanxeR bunu yazdıEkerci bunu yazdıDevilKingtr bunu yazdıEkerci bunu yazdı
yeni şeyleri listelemek lazım. bu konferansların %85i boş konuşma oluyor
şu ana kadar izlediklerimde en ilgi çekiçi şey waç 4 için ibnelere özel kayış getirmişler hocam :D
ya varya bu apple kullananlar harbi mal diyecem artık. 4k hd fln gelmiş eski nesilde yokmus. olm mal mı bu insanlar :S 4k tv varken neden gidip apple tv alim. biri bana açıklayabilir mi?
hocam apple tv kullanıyorum , apple tv4k desteği de var ve en pahalı tv lerde olmayan bir çok uygulama sorunsuz çalışıyor.
sorunu tekrar sorabilirmisin anlamadım
4k hd fln vs derken demek istediğini anlamadım.
konusmacıyı dinliorum 3.nesil var bende 4k hd desteklemio dedi. yeni nesilde desteklio fln dedi. video da da 4k fln diye baya önem verdiler :S vardıysa neden yeni bişiymiş gibi vurguladılar?
-
iPhone SE 2'nin çıkmaması şaşırttı. iPhone 5S'in iOS 12 desteği alması daha çok şaşırttı. Cihazın ömrü otomatikman 2 sene daha uzadı.
-
Ekerci bunu yazdıPanxeR bunu yazdıEkerci bunu yazdıDevilKingtr bunu yazdıEkerci bunu yazdı
yeni şeyleri listelemek lazım. bu konferansların %85i boş konuşma oluyor
şu ana kadar izlediklerimde en ilgi çekiçi şey waç 4 için ibnelere özel kayış getirmişler hocam :D
ya varya bu apple kullananlar harbi mal diyecem artık. 4k hd fln gelmiş eski nesilde yokmus. olm mal mı bu insanlar :S 4k tv varken neden gidip apple tv alim. biri bana açıklayabilir mi?
hocam apple tv kullanıyorum , apple tv4k desteği de var ve en pahalı tv lerde olmayan bir çok uygulama sorunsuz çalışıyor.
sorunu tekrar sorabilirmisin anlamadım
4k hd fln vs derken demek istediğini anlamadım.
konusmacıyı dinliorum 3.nesil var bende 4k hd desteklemio dedi. yeni nesilde desteklio fln dedi. video da da 4k fln diye baya önem verdiler :S vardıysa neden yeni bişiymiş gibi vurguladılar?
hocam geçen sene tanıtılan apple tv de 4k desteğ geldi
bir önceki serilerde yoktu yani bendeki apple tv de 4k destekli olan değil bir önceki sürümü
tv 4k olmadıgı için değiştirme ihtiyacı da duymadım da sunumu izlemedim bi güncelleme vs geldiyse sunum bitince özetini izler yazarım hocam.
daha 4k online içerik izlemek için internet hızımı daha bugun arttırabildim.
-
herçeyi geçin asıl olay budur
:) android gibi yazılım bekleme derdi olmaması kadar güzel bişi yok
iOS 12 hangi cihazlara gelecek?
Yüzde 95 oranında kullanıcı memnuniyeti elde ettiği paylaşılan iOS 11 sonrasında iOS 12’nin de iOS 11 yüklenebilen tüm modellere geleceği açıklanmış durumda.
-
Apple iOS 12'yi devoloperlara sundu. https://cloud.mail.ru/public/E61o/FrGdNTmo7 adresine Safari ile gidip beta profili yükleyin. Güncelleme gözükecektir.
-
mkyb bunu yazdı
Apple iOS 12'yi devoloperlara sundu. https://cloud.mail.ru/public/E61o/FrGdNTmo7 adresine Safari ile gidip beta profili yükleyin. Güncelleme gözükecektir.
Hocam betalar ilk başta çok sıkıntı oluyor. Telefonda ani kapanlara, dokunmatik algılama sorunları vs. O nedenle bekle derim.
-
iPhone SE'ye yükledim şuan akıyor cihaz problem yok. Sadece hangi uygulamayı ne kadar kullandığımızı gösteren yeni özellik çoğunlukla İngilizce. Ona bir çeviri yapılması gerek.
Kamera ile mesafe ölçümü ise cidden başarılı ve hata payı bayağı az.
Ayrıca sonunda otomatik güncellemeleri kapatma gelmiş :
mkyb tarafından 04/Haz/18 23:52 tarihinde düzenlenmiştir -
mkyb bunu yazdı
iPhone SE'ye yükledim şuan akıyor cihaz problem yok. Sadece hangi uygulamayı ne kadar kullandığımızı gösteren yeni özellik çoğunlukla İngilizce. Ona bir çeviri yapılması gerek.
Kamera ile mesafe ölçümü ise cidden başarılı ve hata payı bayağı az.
Ayrıca sonunda otomatik güncellemeleri kapatma gelmiş :
Hocam nasil ota’dan sikinti soyleniyor varmi buyuk gelisme surum aralarinda ?
-
Ben zaten 11.4.1 betadaydım ondan 1 GB daha ufak boyutlu geldi bana güncelleme. Sanırım arkada ram kullanımına bir ayar çekmişler uygulama arası geçişlerde animasyonlar daha pürüssüz. Cihaz nefes aldığını hissettiriyor.
-
ios 11.2.2 de direniyordum 12 betayi yüklesem mi acaba ?