WWDC 2018 Başladı! İOS 12 Tanıtılacak
-
apple watch series 4 ün duyurusu da yapılacak diyorlardı yalan oldu :S 4 gelecek diye 3 ü almamak için direniyordum en azından bir ümit olurdu :S
-
Apple bu sürümde klavyeyi açınca dokunmatik koordinatlarının değişmesine bir düzenleme getirmiş sanırım. iPhonelarda klavye açılınca ekranın parmak algılaması değişmektedir. iPhone dokunmatik ekranları sadece tutuş pozisyonuna göre bakıldığında elin tam altına gelen alt orta bölgede %100 doğrudur. Bu normal kullanımda hissedilmese de klavyede alıştıktan sonra daha hızlı yazı yazmaya yarar. Çünkü siz parmağınızı klavyenin öteki kısmında bulunan harflere götürdüğünüzde aslında parmağınız yuvarlak bir yapıya sahip olduğu için dokunma noktası kayar.
Durum da bu olunca Apple’ın dokunmatik panellerdeki doğruluk şeması aşağıdaki gibidir. İlk zamanlarda yazı yazarken çok hata yaparsınız ancak alıştıktan sonra klavyesinde daha hızlı yazılar çıkarabilirsiniz. -
mkyb bunu yazdı
Apple bu sürümde klavyeyi açınca dokunmatik koordinatlarının değişmesine bir düzenleme getirmiş sanırım. iPhonelarda klavye açılınca ekranın parmak algılaması değişmektedir. iPhone dokunmatik ekranları sadece tutuş pozisyonuna göre bakıldığında elin tam altına gelen alt orta bölgede %100 doğrudur. Bu normal kullanımda hissedilmese de klavyede alıştıktan sonra daha hızlı yazı yazmaya yarar. Çünkü siz parmağınızı klavyenin öteki kısmında bulunan harflere götürdüğünüzde aslında parmağınız yuvarlak bir yapıya sahip olduğu için dokunma noktası kayar.
Durum da bu olunca Apple’ın dokunmatik panellerdeki doğruluk şeması aşağıdaki gibidir. İlk zamanlarda yazı yazarken çok hata yaparsınız ancak alıştıktan sonra klavyesinde daha hızlı yazılar çıkarabilirsiniz.Mesajlasacak bi sevgilimiz bile yok haci. Napayim ben klavyeyi alt yapiyi. Oof of.
-
aygitlar kismindan kurdugum profili silsem ios 11 e döner mi ? kendi uygulamalari disinda hicbir uygulamayi acmiyor.
-
Delegado_Zero bunu yazdı
aygitlar kismindan kurdugum profili silsem ios 11 e döner mi ? kendi uygulamalari disinda hicbir uygulamayi acmiyor.
Dönmez. Sıfırdan iTunes ile kurulum yapman gerek. Aldığın yedekleride yükleyemezsin.
-
gps sorunu var ios 12 de yüklemeden önce iyi düşünün açık alanda bile konum ya çok geç geliyor ya yanlış geliyor fakat her zaman değil %60
-
PanxeR bunu yazdı
gps sorunu var ios 12 de yüklemeden önce iyi düşünün açık alanda bile konum ya çok geç geliyor ya yanlış geliyor fakat her zaman değil %60
GPS 7/24 açık bende daha sorun yaşamadım. gün içerisinde harita kullanımlarımda var.
Beni en çok sinir eden şey, Arama ekranını son kullanılanlardan silememek.
Birde Wifi de çok kesinti yaşıyorum.
-
Dün gece yüklediğim tüm uygulamalar çalışmıyordu. Sadece iPhone’un kendi uygulamaları safari telefon mesajlar gibi uygulamaları açılıyordu. Defalarca aç kapa yaptım her defasında bir iki tane uygulama çalıştı. Sonunda hepsini çalıştırabildim.
-
Beta sürümde bu tür saçmalıklar normal. Apple'ın iOS tarihinde çıkardığı en sorunsuz beta sürümü aslında bu. iOS 7 mesala tam bir faciaydı.
-
su iphonenin suan en düşük hangi modeli alınır