Www.Ezikege.Edu.Tr
-
break bunu yazdı:
-----------------------------Karı + kız 10 numara okul yaramaz girişi bile kötü okulda yani üniversitede çöp toplayan çocuklar var 50 ayrı girişi var isteyen elini kolunu sallaya sallaya girio yha :S Hacettepe ye gittim varya adamlar harbi üni yapmışlar .. 9Eylül 'de öle uzak yeri kötü ama girişte muazzam bi arama tarama var ..
PS = Resimde ekledim işte girişi böle okulun resme bak amk !!
-----------------------------dayı hacettepe de dağın başında yaw odtü ve boğaziçinden başkası yalan aktivite kaynıo yaw :)
-
cypRUS 'mu
yeme beniii :D
-
sertan_06 bunu yazdı:
-----------------------------
break bunu yazdı:
-----------------------------Karı + kız 10 numara okul yaramaz girişi bile kötü okulda yani üniversitede çöp toplayan çocuklar var 50 ayrı girişi var isteyen elini kolunu sallaya sallaya girio yha :S Hacettepe ye gittim varya adamlar harbi üni yapmışlar .. 9Eylül 'de öle uzak yeri kötü ama girişte muazzam bi arama tarama var ..
-----------------------------dayı hacettepe de dağın başında yaw odtü ve boğaziçinden başkası yalan aktivite kaynıo yaw :)
Dağın başında ulaşım zor ama içeridekiler 10 numara vallaTam Ody 'lik
-
sertan_06 bunu yazdı:
break bunu yazdı:
-----------------------------odtü bilgisayar hayalimdi:(
-
Yuhha .. ODTÜ - Pc Müh. 'den Ege - Tıp ha vay be
zor ama yapmışsın baya sınıf kaç haco ?
PS = http://ydiller.ege.edu.tr/files/Basic_1.htm girebilen varsa bakalbilir mi? Güyya finale çalışacaktım bugün
..
-
break bunu yazdı:
cypRUS 'muyeme beniii :D
-----------------------------ciddiyim
-
1 deyim ben+hazırlık okumadm çok pişmanım bolbol tadını çıkar bölüm çok zor.harbiden ya hazırlıkların notu açıklanmamış bizim hazırlıktaki arkadaşta memlekketten gelecekti hazırlığı finalsiz geçme ihtimali vardı.yarın açıklanmasa mecbur gelecekk... + www.ezikoğluezikege.edu.tr
-
break bunu yazdı:
-----------------------------Bu arkadaş okulun sadece ana kapısını göstermiş. Bu girişin ilerisinde esas güvenlik girişi var... Artı dostum çok sallamışsın, ben çok üniversite gördüm, içinde otobüs dolaşabilen nadir kampislerden birine sahiptir ege. Ki mühendislik bazındada dünya çapında 939. üniversitedir, bu oran yüksek bir noktadır. Bu yazdıklarını bölüme geçincede görmek isterim. Eski ege liyim diye söylemiyorum ama hani şiringayı bilirsin diğer adıyla enjektörde derler... İşte ona iyi bak :D Dersleden geçerken lazım olabilir...
-
@seadog
Mdem öle burası açılınca haner verir misin ?
http://ydiller.ege.edu.tr/files/Basic_1.htm ,
@ErK
Hazırlık okudun mu peki ?
-
birisi üniversite kapısında güvenlikmi dedi :)
istanbul üniversitesinin avcılar kampüsünün taaaaaa içine kadar otobüsle girebiliyon:) mecidiyeköyden otobüse bin işletmenin fakültesinin ,yüksekokulların ,mühendisliğin ve veterinerliğin önündeki ayrı ayrı duraklarda inip binebiliyosun :)
asıl güvenlik bu işte :D otobüse binerken arama yapmıyolar he ona göre :)