Www.Ezikege.Edu.Tr
-
ege üniversitesine gidiyosan ve ezikege diyosan hiç bi skim yapmamış ve bi aktiviteye katılmamış saf bir öğrenci kapasitesinde bir adamsın demektir break
bak bi ara tanışalım küçükpark^ta
ege üni, sindeki otel müdürünü bizim peder kafalamış
2 günde izmir hakkındaki görüşün değişir sadece 1 aktiviteyle (:
-
Bu seneki bahar şenliklerine ne demeli sadece feridun düzağaçı getirebilen okul Tek ismi duyulmuş sanatçı dieri mecaz grubu kimse artık o bi tane daha vardı aklımda deil ismi, o resim OKULUN GİRİŞİ az daha gerisinde hiçbişeye karışmayan güvenlikler var elini kolunu sallayarak giren herkes , okulda dolaşan çöp toplayan belki tiner çeken çocuklar
.. İlk 1000 7 üniversiteden biri deilmiyiz ? bırakta külüstür bi 525 bulunsun artık okulda ..
-
Daha hazırlığım ve organizasyon da arkadaşlarım var bnm sorunum İzmir 'le deil ben İzmir 'de Hilton 'un roof unada gittim Berline de Gio 'ya da bnm sorunum okulla hani aktivite diosun yha mesela şenlikler üni şenlikleri gerçekten önmlidir yha bu seneki şenliklere dikkat ettin mi hiç ?
-
harbiden de ha bahar şenlikleri dedikleri nekadar skindrik bişeydi...bizim ark. şöyle bi şey demişti.fd yurdun basket sahasına gelse gitmem diye...bi tek tiyatroları beğenmiştim ona da sınawlar yüzünden gidemedim...amkoduumun sınawları...
-
Sen bırak o zaman okulu ya, niye bu kadar ağladın anlamadım...Ayrıca bahsettigin yerin Turkiye'de sayili oldugunu unutma, gayet merkezi bir yerdedir,ortamı da gayet hostur yani begenmiyorsun git Deu'ya da dagin basina aklin basina gelir temiz oksijenli dag basinda. Notlari neye gore yaziyorlar bilmiyorum da bence sistemden degil sinavlari okumayanlarin dangalakligindandir, ya da üniversitenin it-bilgi işlem bölümünün kötülüğündendir üniversitenin kötü olmasından değil.
-
break bunu yazdı:
-----------------------------
Daha hazırlığım ve organizasyon da arkadaşlarım var bnm sorunum İzmir 'le deil ben İzmir 'de Hilton 'un roof unada gittim Berline de Gio 'ya da bnm sorunum okulla hani aktivite diosun yha mesela şenlikler üni şenlikleri gerçekten önmlidir yha bu seneki şenliklere dikkat ettin mi hiç ?
-----------------------------Evet ya katılmamak elde değiil... Gitgide berbat bir hal almaya başladı egenin şenlikleri. Halbuki sene 2001, bir şenlik olmuştu akıllara zarar... Sponsor Gönen oto Mercedes benz falan olunca çok sağlam olmuştu... 5 gün 5 farklı şarkıcı... Emre Altuğ, Athena, Aylin Aslım, Göksel, Deniz Seki... Bungee-Jumping platrofmu, kampüsün farklı farklı yerlerinde ufak sahneler, amatör guruplar sahne alıyordu, su savaşları, Street ball turnuvası,voleyball falan, daha sayamadığım bi ton muhabbet... hatta sezen aksu bile gelmişti daha sonra... Ozamanlar ege egeydi beaaa...
Şimdi şenlik bazında, cacık olmaz...
-
AnaMuhalefet bunu yazdı:
-----------------------------Sen bırak o zaman okulu ya, niye bu kadar ağladın anlamadım...Ayrıca bahsettigin yerin Turkiye'de sayili oldugunu unutma, gayet merkezi bir yerdedir,ortamı da gayet hostur yani begenmiyorsun git Deu'ya da dagin basina aklin basina gelir temiz oksijenli dag basinda. Notlari neye gore yaziyorlar bilmiyorum da bence sistemden degil sinavlari okumayanlarin dangalakligindandir, ya da üniversitenin it-bilgi işlem bölümünün kötülüğündendir üniversitenin kötü olmasından değil.
bilgi işlemekiler toptan dangalak.sene başında kredi çıkmadıydı onlar yüzünden.önce hazırlık diye belge yollamışlar sonra muafiyeti geçince 1 diye.bibaktım kredi çıkmadı yazıo.çıldırmıştım.neyse sora kendimiz düzelttirmiştik... -
Nick 'indende belli Ana Muhalefet bişey demicem ki sana ben derdimi anlattım anlamayan beni bağlamaz bn okulun eğitimine laf atmadım ki üstte nelere laf attıklarım yazıor kafası biraz basan anlarki zaten ..
-
break bunu yazdı:
İzmir de kurumlara bağlı bir okulun bahar şenliklerinin iyi geçmesi ihtimali zaten 0 dır .
yapılan eğlence nin adıda değişmior hiç => klasik.
sevmediğim yerler olsada barocka,ozee,duncan,quartz da falan takılıyolar artık
eğlenceyi orda görüyolar
eğlence kordonda,bostanlı da
bi okul o civarda yapsa şenlikleri eğlence ötesini aşar yani haklısın o bakımdan (: -
hp32 bunu yazdı:
break bunu yazdı:
İzmir de kurumlara bağlı bir okulun bahar şenliklerinin iyi geçmesi ihtimali zaten 0 dır .
yapılan eğlence nin adıda değişmior hiç => klasik.
sevmediğim yerler olsada barocka,ozee,duncan,quartz da falan takılıyolar artık
eğlenceyi orda görüyolar
eğlence kordonda,bostanlı da
bi okul o civarda yapsa şenlikleri eğlence ötesini aşar yani haklısın o bakımdan (:
nie hacı 9eylül koçfest le anlaştı yavru gibi festival yaptı.şebo-hayko-kargo-pinhani... falan geldi.gerçi sınawlardan gidemedm amaa... +++ eğitime gerçekten kimse bişey diyemez en azından kendi bölümüm için konuşayım kusursuz bi eğitim veriyolar...