folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Www.Ezikege.Edu.Tr

Www.Ezikege.Edu.Tr

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    break
    break's avatar
    Erkek
    Yha haco lar bnm eleştirilerim zaten belli yönde eğitim , kalite fln deil .. Herkes bilio Ege nin kalitesi bilmesem zaten yazmazdım ki

Agronomist + Yaprak Tütün Uzmanı
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    retrem
    retrem's avatar
    Erkek
    ErK bunu yazdı:
    -----------------------------
    hp32 bunu yazdı:
    break bunu yazdı:
    Daha hazırlığım ve organizasyon da arkadaşlarım var bnm sorunum İzmir 'le deil ben İzmir 'de Hilton 'un roof unada gittim Berline de Gio 'ya da bnm sorunum okulla  hani aktivite diosun yha mesela şenlikler üni şenlikleri gerçekten önmlidir yha bu seneki şenliklere dikkat ettin mi hiç ?
    İzmir de kurumlara bağlı bir okulun bahar şenliklerinin iyi geçmesi ihtimali zaten 0 dır .

yapılan eğlence nin adıda değişmior hiç => klasik.

sevmediğim yerler olsada barocka,ozee,duncan,quartz da falan takılıyolar artık

eğlenceyi orda görüyolar

eğlence kordonda,bostanlı da

bi okul o civarda yapsa şenlikleri eğlence ötesini aşar yani haklısın o bakımdan (:
    nie hacı 9eylül koçfest le anlaştı yavru gibi festival yaptı.şebo-hayko-kargo-pinhani... falan geldi.gerçi sınawlardan gidemedm amaa... +++ eğitime gerçekten kimse bişey diyemez en azından kendi bölümüm için konuşayım kusursuz bi eğitim veriyolar...
    abu teo,pinhani,şebo konser için gelmişti izmir e ben öyle biliyorum :|
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AnaMuhalefet
    AnaMuhalefet's avatar
    Erkek

hp32 bunu yazdı:
    ErK bunu yazdı:
    hp32 bunu yazdı:
    break bunu yazdı:
    Daha hazırlığım ve organizasyon da arkadaşlarım var bnm sorunum İzmir 'le deil ben İzmir 'de Hilton 'un roof unada gittim Berline de Gio 'ya da bnm sorunum okulla  hani aktivite diosun yha mesela şenlikler üni şenlikleri gerçekten önmlidir yha bu seneki şenliklere dikkat ettin mi hiç ?
    İzmir de kurumlara bağlı bir okulun bahar şenliklerinin iyi geçmesi ihtimali zaten 0 dır .

yapılan eğlence nin adıda değişmior hiç => klasik.

sevmediğim yerler olsada barocka,ozee,duncan,quartz da falan takılıyolar artık

eğlenceyi orda görüyolar

eğlence kordonda,bostanlı da

bi okul o civarda yapsa şenlikleri eğlence ötesini aşar yani haklısın o bakımdan (:
    nie hacı 9eylül koçfest le anlaştı yavru gibi festival yaptı.şebo-hayko-kargo-pinhani... falan geldi.gerçi sınawlardan gidemedm amaa... +++ eğitime gerçekten kimse bişey diyemez en azından kendi bölümüm için konuşayım kusursuz bi eğitim veriyolar...
    abu teo,pinhani,şebo konser için gelmişti izmir e ben öyle biliyorum :|

Deu şenlikleri için de geldiler 1 hafta falan geçti üzerinden galiba tam hatırlamıyorum....

Break senin aradığın yer İzmir Ekonomi Üniversitesi,paraya kıy biraz oraya git rahat edersin...Yazdığın bahsettiğin hiçbir sorunu orada bulamazsın, Ege'ye de fazla laf atmasan iyi olur, yani birak da biz de orada mutlu olalım, sen olma :P

Bir işi: " BİLMEYEN " ELEŞTİRİR, " AZ BİLEN " AKIL VERİR, " YAPAMAYAN " ÇAMUR ATAR, " BİLEN " YAPAR.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    break
    break's avatar
    Erkek

Haco bende mutluyum yukarıda söledim zaten az kötü dedim  Geçme notu 70 ilk dönem 71 ikinci dönem yani şimdiki notumu yeni gördüm 63 sevindm baya okadr fazla beklemiodum ohh iyi oldu .. 

PS = Belki Ege 'li hazırlık müridi vardır Basic 1 ve 2 sonuçlar için link

http://rapidshare.de/files/39613449/Desktop.rar.html

Agronomist + Yaprak Tütün Uzmanı
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    amele_2
    amele_2's avatar
    Erkek

sen okumuyosan, dersine çalışmıyosan hocalar ne yapsın?

5 sene okudum o ziktimin okulunda.son derece değerli öğretim üyeleri vardır.ama öğrenci eşekse (benim gibi) bitiremez okulu.

adam gibi çalışırsa hertürlü biter.

notlar kafadan da verilmiyor bilesin. 

Ardından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz..
Toplam Hit: 3720 Toplam Mesaj: 36