Xiaomi Mi 4 Tanıtımı Yapıldı.
-
f1.8 kamera koymuş adamlar nasil acaba merak ettim Su telefonu 700-800 beklemek vicdansizlk olur çöp telefonlara milyarlar veren bi milletiz
-
16 gb 320 dolar / 64 gb 400 dolar olarak açıklanmış
-
Mustafa bunu yazdı
Snapdragon işlemcilere artık imei atılabiliyor. Donanımhaber'den bir üye parasıyla atıyor. Alacakların bilgisine.
Kim hocam imei atiyor ?
Oneplus a atabilir mi diye soracagim. -
bu telefonlara 1000 uzerinde para verilmez cok dusundum tasindim boku akini geciyor.
-
salihgs bunu yazdı
bu telefonlara 1000 uzerinde para verilmez cok dusundum tasindim boku akini geciyor.
Şu telefonları kullanmadan yorum atanlara bitiyorum.
-
Mustafa bunu yazdısalihgs bunu yazdı
hocam daha geçen zoponun çindeki ofisini paylaşmıştın ofislerindeki tanıttıkları telefon ekran geçişi sırasında donuyordu :D
edit
video linki http://www.youtube.com/watch?v=ymhE-9WuKK4#t=58
salihgs tarafından 23/Tem/14 02:17 tarihinde düzenlenmiştir -
Mustafa bunu yazdısalihgs bunu yazdı
Abi haklısın kullanmadan yorum saçmalık da :D İphone 5s 3bin lira olduğunda hiç görmemiştim almak saçmalık demiştim düz mantık onun gibi yani düz mantık heryerde
-
güzel telefonlar fakat vergisiyle fiyatı belli olacak bakalım.
-
Dediğin Zopo telefon prototip. Yani firma test için kullanıyor. Kasmasına gelince sol üstteki bildirim çubuğuna dikkat edersen bir kaç tane uygulama var tam belli olmayan.Bu kasmanın sebebi arka plan uygulamaları. İşte bu tip sorunlar klasik Android sorunları. Fakat Xiaomi kendi kullandığı Miui arayüz sayesinde bu tip kasmalardan kurtuluyor. Ayrıca donma ayrı kasma ayrı bir şey.
Edit : Uyku sersemi Oppo ile Zopo 'yu karıştırmışım.
mkyb tarafından 23/Tem/14 04:29 tarihinde düzenlenmiştir -
Mustafa bunu yazdı
Dediğin Oppo telefon prototip. Yani firma test için kullanıyor. Kasmasına gelince sol üstteki bildirim çubuğuna dikkat edersen bir kaç tane uygulama var tam belli olmayan.Bu kasmanın sebebi arka plan uygulamaları. İşte bu tip sorunlar klasik Android sorunları. Fakat Xiaomi kendi kullandığı Miui arayüz sayesinde bu tip kasmalardan kurtuluyor. Ayrıca donma ayrı kasma ayrı bir şey.
Ek olarak Oppo sıradan bir Çin firması değil. LG ile Twitter üzerinden taşak geçmeleri :
http://www.hwp.com.tr/2014/07/21/twitterda-lg-ve-oppo-savasi/
Oppo vs Lumia 1020 :
Kardeşime katılıyorum . "Aslında Zopo'da iyi bir marka fakat Türkiye'ye getiren firma çok saçmaladı. 3 ayda anca başladılar satışa. Başlamadan bitirdiler kendilerini. "Aynen mustafanın dediği gibi :)
oppo da çalışan mühendisler CyanogenMod yazılımın kurucuları idi. geçen sene oppodan ayrılıp One Plus One ürettiler. Xiaomi ye söylenecek söz yok zaten adamın romları kaç cihaza port edilip ne kadar kullanılıyor. Stabilide olarak çok iyiler.
Ben telefon alacak olsam
OnePlusOne=Oppo Find7=Xiaomi MI4
Bunları tercih ederdim. ama hiçbiri ülkenizde yok :(
Ha ben bunları kullandımmı övüyorum hayır. ama kullananların incelemelerini izliyorum.açıklamaları takip ediyorum. teknolojilerine bakıyorum. sonuçta ilerde telefon yapmak işteyen biri olarak inceliyorum yani . uzun yazardımda biyoloji testi var çözmem gerek . bu ülkeye bilim adamı değil ot lazım ot. bak sinirlendim gene.
Atakan tarafından 23/Tem/14 05:08 tarihinde düzenlenmiştir