Xiaomi Mi 4 Tanıtımı Yapıldı.
-
Aslında Zopo'da iyi bir marka fakat Türkiye'ye getiren firma çok saçmaladı. 3 ayda anca başladılar satışa. Başlamadan bitirdiler kendilerini.
-
arkadaş ben smart launcher den başkasına artık fazlalık olarak bakıyorum fazla mı alıştım ne rahata :D
1. si samsung cihazınız varsa root ve cynogen yüklü degilse kasar.
2. si xiaomi apple ı samsungdan çok daha iyi kopyalıyor ürünleri ve arayüzü birebir apple ve niye patatent dahavası yemiyor bilmiyorum.
3. samsung un vermediği yazılım güncellemesini s3 e xiaomi rom olarak verdi ayiptir samsung.
+ olarak bu sene her amiral gemisi cihazına bir eksi koyarak satışa sundu.
1. Samsung plastik geri dönüştürülmüş çin atıklarından yaptıgı telefonu 2.200 tl ye satıyor , işlemci ekran ve kamera kral ama gerisi çöp
2. LG abi lg g2 den sonra g3 gibi kaliteli tam metal olmasada alaşımlı amfili knock code lu ( ki can alıcı bir teknoloji ) 2k ekranlı incecik çerçeveli güzelim bir cihaz yapıyorsun eskimiş ve bulanık çeken bir lens koyuyorsun telefona. abi bari g2 deki kamerayı koymasaydın. samsung un eline koz veriyorsun. sırf o kameraya gıcık oldugum için daha iyi olsada lg g3 almayacagım gibi.
3. HTC , Premium bir cihaz yapıyorsun her yerin kalite kokuyor hissiyat işletim sistemi stabilite çok iyi , fakat arkaya ultra pixel de olsa 4mp kamera koyuyorsun , hadi megapixeli geçtim samsung dan iyi çekemiyor o dünya kadar ( 2.500 tl ) verilen cihaz , ve içinden dandik ( lg ve samsung a göre ) bir kulaklık çıkıyor. abi madem kalitesin herşeyi adam gibi koysana ? bi ses çipi koyarsın kulaklık koymazsın , bir kulaklık koyar bu sefer ses çipi koymazsın. Apple böyle alır elinden beats i
4. Apple , bitek ekran küçüktü onu da bu sene büyüyon afferim.
5. Çinli üreticiler, artık ortalık orta segment cihazdan geçilmez oldu , fakat model üstüne model geliyor oppo ve xiaomi hariç diger firmalar hala isim yapabilmiş değiller , samsung galaxy , htc one , apple iphone , sony xperia adlarını marka yaptı artık sizinde marka oluş ve sürekli olma vaktinizdir. One plus one o kadar destek görürken tüm piyasalara girmeyi hala bekletmesi çok kötü bir gelişme , cihaz elimize alana kadar eskiyecek.
6. sony , sen dünyaya kamera satan firmasın , o lensleri sen üretiyorsun e be arkadaşım niye daha iyi bir sensör koymak yerine MP i arttırıyorsun , htc nin yaptıgının tam tersini yapıyor bu sefer fotolar gene başarısız kalıyor testlerde nokia ve samsung ellerine veriyor. Artı onu geçtim tamam kalite sağlam su geçirmez bir cihaz fakat çerçeveler hala çok kalın + olarak bir yılda birden çok amiral gemisi çıkartmak demek o cihazın değerini düşürmek demektir. insanlar aldımı 2 yıl rahat kullanabilmeli.
7. Huawei huawei ascend p7 modelini yaptın taş gibi , sürsene piyasaya ? niye bekletip duruyorsunuz şu cihazları , apple ve samsung dan başka cihazı tanıtıp ertesi gün piyasaya sürebilen firma yok maşşalah.
PanxeR tarafından 23/Tem/14 04:46 tarihinde düzenlenmiştir -
Samsung bu kastırma olayını bilerek yapıyor diye düşünüyorum. Maksat yeni modelleri satabilmek. Yoksa Galaxy S3 hala yeterli donanıma sahip bir telefon.
-
Mustafa bunu yazdı
Samsung bu kastırma olayını bilerek yapıyor diye düşünüyorum. Maksat yeni modelleri satabilmek. Yoksa Galaxy S3 hala yeterli donanıma sahip bir telefon.
yazdıklarımı editledim düzenlemeler yaptım hocam.
tabiki s3 şuan hala kral ve herşeyi çalıstırabilecek bir donanıma sahip ama rom a sahip degil. cynogen de olmasa biz bilinçli tüketiciler bile her yıl telefon değiştirmek zorunda kalırdık , abi neydi o rehberin 10 sn de açılması. stabil olmayan nightly cynogen mod a geçene kadar orjinal touchwiz rom da sürekli uygulamalar widgetler çöküyordu ve cihaz zamanının en güçlüsü. işte işin içinde bir bit yeniği oldugu insanın aklına geliyor hemen.
samsung un amiral gemisine veridği 18 ay desteği apple 4 yıl veriyor. Yazık kendi müşterine bu kadar ayıp yapmak.
HTC bile güncelleme verirken , LG adını temize çıkartmışken kendi ayagına sıkmak gibi.
Sonuc yeni çeyrekte apple satışları samsung u geçti.
-
videoda üretim foxconn da yapılıyor galiba, robotlarda foxbot yazıyor;
http://www.dailymail.co.uk/sciencetech/article-2683658/Will-Apples-iPhone-6-ROBOTS-Chinese-manufacturer-Foxconn-confirms-Apple-customer-Foxbot-robot-assembly-line.html
-
Telefona göre ahşap kapaklar çıkarmış firma :

-
Mustafa bunu yazdı
Telefona göre ahşap kapaklar çıkarmış firma :

Türkiyeye gelse suya sokarlar kabalıp kabarmadığına bakarlar :)
-
Yeni Fotoğraflar :

-
iyi hoş da tam olarak ne zaman gelecek bu telefonlar kesin net bir tarih var mı ?
-
salihgs bunu yazdı
iyi hoş da tam olarak ne zaman gelecek bu telefonlar kesin net bir tarih var mı ?
çin'de ön sipariş ile satılmaya başladı. türkiye'yi dersen en erken ihtimalle yılbaşı deniyor.