Xiaomi Mi 4 Tanıtımı Yapıldı.
-
ProSky bunu yazdı
ee ben şimdi ne yapıyım discovery elite alıcaktım 1 ay içinde bu telefonu mu beklesem yoksa alsam mı kararsız kaldım şimdi
bu telefonun gelip gelmeyeceği belli değil hocam kesin bir tarih olsa bekle derdim ama buna bel bağlama
-
ProSky bunu yazdı
ee ben şimdi ne yapıyım discovery elite alıcaktım 1 ay içinde bu telefonu mu beklesem yoksa alsam mı kararsız kaldım şimdi
alma
-
hipokondriyak bunu yazdıProSky bunu yazdı
alma
neden hocam ?
-
ProSky bunu yazdı
LG G2 al hocam.
-
Mustafa bunu yazdıProSky bunu yazdı
LG G2 al hocam.
general mobile ı neden tercihh etmediğinizi deseniz de bende bilsem hocam :)
-
GM tas gibi telefon eyvallah ama LG g2 varken umrumda olmaz :d
-
şimdi hocalar hazır konu açılmışken
http://www.istanbulbilisim.com.tr/lg-d802-optimus-g2-32gb-siyah-cep-telefonu-fiyati,72671.htmlbunla discovery elit arasında 5 dakikada bir gidip geliyorum eliti kullanan tanıdıklarım var memnunlar ama g2 de kendine çekiyo insanı bi yardım edin mürid kardeşinize tek bi hakkım var eğer telefon elimde patlarsa babamın dilinden kurtulamam :)
ProSky tarafından 05/Eki/14 20:40 tarihinde düzenlenmiştir
edit: linkteki telefon fiyatı iyi ama şikayetvar.com da da istanbul bilişimin ününü biliyoruz bütçe olarak maximum 1300 e çıkabiliyorum diğer sitelerde 32 gb g2 1500 lira civarı -
aldiklari vergi............ girsin.
-
ProSky bunu yazdı
şimdi hocalar hazır konu açılmışken
http://www.istanbulbilisim.com.tr/lg-d802-optimus-g2-32gb-siyah-cep-telefonu-fiyati,72671.htmlbunla discovery elit arasında 5 dakikada bir gidip geliyorum eliti kullanan tanıdıklarım var memnunlar ama g2 de kendine çekiyo insanı bi yardım edin mürid kardeşinize tek bi hakkım var eğer telefon elimde patlarsa babamın dilinden kurtulamam :)
edit: linkteki telefon fiyatı iyi ama şikayetvar.com da da istanbul bilişimin ününü biliyoruz bütçe olarak maximum 1300 e çıkabiliyorum diğer sitelerde 32 gb g2 1500 lira civarıLG G2 ALMA HOCAM ENİSTEMDE VAR ADAM RESMEN HER İSE GİDİSİNDE TELEFONU SERVİSE GOTURUYO BU KADAR ARIZA YAPAN TELEFON GORMEDİM BİDE COK ISINIYO BU LG İYİ DÜSÜN
-