Xiaomi Mi 6 Tanıtıldı
-
Kısaca
Full hd 5.15" IPS ekran
Camın altında parmak izi sensörü
İP68 sertifikası
Snapdragon 835
6gb ram
çift arka kamera & çift tonlu flash & 2x kayıpsız yakınlaştırma &OIS- 8mp ön kamera
USB Type-C
3.5mm jack girişi yok
Ahize ile beraber çift haparlör
3350 mah batarya
64 GB 2.499 yuan (yaklaşık 360 dolar) 128 GB 2.899 yuan (yaklaşık 420 dolar)
Xiaomi Mi 6 6 GB - 64 GB 1324 TL
Xiaomi Mi 6 6 GB - 128 GB 1536 TL
Xiaomi Mi 6 6 GB - 128 GB seramik 1589 TL
https://www.youtube.com/watch?v=iHJIMSS1uk4
http://shiftdelete.net/xiaomi-mi-6-ozellikleri-ve-fiyati-81265
http://www.gsmarena.com/xiaomi_mi_6-8507.php
NETWORK Technology GSM / CDMA / HSPA / EVDO / LTE LAUNCH Announced 2017, April Status Coming soon. Exp. release 2017, April BODY Dimensions - Weight - SIM Dual SIM (Nano-SIM, dual stand-by) - Splash resistant DISPLAY Type IPS LCD capacitive touchscreen, 16M colors Size 5.15 inches Resolution 1080 x 1920 pixels (~428 ppi pixel density) Multitouch Yes Protection To be confirmed - MIUI 8.0 PLATFORM OS Android OS, v7.1.1 (Nougat) Chipset Qualcomm MSM8998 Snapdragon 835 CPU Octa-core (4x2.45 GHz Kryo & 4x1.9 GHz Kryo) GPU Adreno 540 MEMORY Card slot No Internal 32/64 GB, 4 GB RAM or 128 GB, 6 GB RAM CAMERA Primary Dual 12 MP, phase detection autofocus, OIS (4-axis), dual-LED (dual tone) flash Features Geo-tagging, touch focus, face/smile detection, panorama, auto-HDR Video 2160p@30fps Secondary 8 MP, 2160p SOUND Alert types Vibration; MP3, WAV ringtones Loudspeaker Yes, with stereo speakers 3.5mm jack No - Active noise cancellation with dedicated mic COMMS WLAN Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac, dual-band, Wi-Fi Direct, DLNA, hotspot Bluetooth v5.0, A2DP, LE GPS Yes, with A-GPS, GLONASS, BDS NFC Yes Radio No USB Type-C 1.0 reversible connector FEATURES Sensors Fingerprint (front-mounted), accelerometer, gyro, proximity, compass, barometer Messaging SMS(threaded view), MMS, Email, Push Mail, IM Browser HTML5 Java No - Fast battery charging
- MP4/DivX/XviD/WMV/H.265 player
- MP3/WAV/eAAC+/FLAC player
- Photo/video editor
- Document viewerBATTERY Non-removable Li-Po 3350 mAh battery MISC Colors Silver, Gray, Gold, Rose Gold, Purple -
Nasıl alınır mı ki?
-
Florenzi bunu yazdı
Nasıl alınır mı ki?
Yeni amiral gemisi her türlü alınır bu fiyata özellikle. Diğer modellerine göre epey iyi gözüküyor. S8 ile karşılaştırmalarını bekliyorum
-
Kağıt üstünde özellikler güzel ama birde günlük kullanımda görmek gerek. Ek olarak Türkiye'de o fiyatlara satmazlar. Rahat 2.000 liradan başlar. Birde Xiaomi'nin resmi olarak ülkemize gelmesi gerek.
Paralel ithalatçı firmaların garantisini saymıyorum artık her şeye kullanıcı hatası diyorlar.
-
Bunlarda da iphone s ler gibi s modeli tutuluyor.
-
daha dün gece 5s siparişi verdim iptal mi edeyim bilemedim. Bu ne zamansatışa çıkacak mış
-
Iruretta bunu yazdı
daha dün gece 5s siparişi verdim iptal mi edeyim bilemedim. Bu ne zamansatışa çıkacak mış
Mayıs 2017 gibi bir tarih var ancak sanırım net değil.
-
Türkiye de 2000tl den aşağı fiyatı olacağını sanmıyorum. o fiyatların üstüne minimum 150-200 dolar biner.
bir zaman sonra fiyatı iner ama.
alınır mı diyen arkadaşlara şunu diyeyim. xiaomi kalitedir. en büyük artısı yazılımsal çok güçlü olması. adamlar 5 senelik telefonuna güncelleme veriyorlar.
hangi büyük firma bunu yapıyor.
akrepkral53 tarafından 19/Nis/17 14:36 tarihinde düzenlenmiştir -
temmuzu bulur TR ye gelmesi. fiyatlarıda bi süre yüksek gider.
-
Çinde piyasaya sürülmesi Türkiyeye gelmesi için gayet yeterli :D Xioami redmi note alacaktım ama vazgeçtim bunu bekleyeyim. Baya iyi görünüyor. Çinden gayet ucuza getirilir.
-
Suan bilader cinde 1 ay sonra donecek siparisleri almaya baslicam 5 tbt muridi yararlanacak uygun fiyatlardan