Xiaomi Mi 9 - Ana Konu - 4.700 TL Türkiye Fiyatı
-
Xiaomi yine şaşırtmadı.
MacOS Mojave'deki dinamik arkaplan özelliğini Mi9 telefonuna koymuşlar. Bu özellik çok matah bir şey değil zaten, koymaları normal. Ama, neredeyse aynı görseli kullanmaları klasik Xiaomi olmuş.

-
Anahtar soru;
Gerçekten kamerayı adam ettiler mi ?
-
HoLyCat bunu yazdı
Anahtar soru;
Gerçekten kamerayı adam ettiler mi ?
Dxomark'a göre evet.
-
Kamera sever birine hele ki s9+ almak üzere olan birine.. tavsiyeniz nedir.. fiyat max 4500 civarı..
Eşim için öncelik kamera. Şuan note3 kullanıyor..
-
Kara_Mc bunu yazdı
Kamera sever birine hele ki s9+ almak üzere olan birine.. tavsiyeniz nedir.. fiyat max 4500 civarı..
Kamera öncelikse Samsung iyi bir seçim ama ben olsam Note 9 alırdım biraz daha zorlayıp. O kadar çıkamam dersen Note 8'te alabilirsin pek fark yok.
Samsung alınacaksa Note serisi harici alınmamalı.
-
Kara_Mc bunu yazdı
o fiyat civarı p20pro tavsiye ederim ama şunu bil hiçbir huawei veya hiçbir xioami kesinlikle samsung kalitesini hissettirmeyecektir sana. en pahalısını da alsan o telefon sana kenar mahalle kızı gibi gelecek.
-
mkyb bunu yazdıKara_Mc bunu yazdı
Kamera öncelikse Samsung iyi bir seçim ama ben olsam Note 9 alırdım biraz daha zorlayıp. O kadar çıkamam dersen Note 8'te alabilirsin pek fark yok.
Samsung alınacaksa Note serisi harici alınmamalı.
+9
-
TurkForces bunu yazdıKara_Mc bunu yazdı
o fiyat civarı p20pro tavsiye ederim ama şunu bil hiçbir huawei veya hiçbir xioami kesinlikle samsung kalitesini hissettirmeyecektir sana. en pahalısını da alsan o telefon sana kenar mahalle kızı gibi gelecek.
Hadi Xiaomi neysede Huawei için bu biraz komik olmuş. Ekranında kılcal çizik var diye garanti dışı bırakan bir firma Samsung.
-
mkyb bunu yazdıTurkForces bunu yazdıKara_Mc bunu yazdı
Hadi Xiaomi neysede Huawei için bu biraz komik olmuş. Ekranında kılcal çizik var diye garanti dışı bırakan bir firma Samsung.
ben kalite demiştim hocam servis memnuniyeti demedim. telefonu kullanırken ki hisettiğinden bahsediyorum. huawei kullandım xioami kullandım hiçbirisinde samsung kalitesini kesinlikle hissedemedim. hatta öyleki daha geçen hafta sırf samsung gibi sağlam hissettirmediği için mate 20 lite yi geri verdim.
-
TurkForces bunu yazdımkyb bunu yazdıTurkForces bunu yazdıKara_Mc bunu yazdı
ben kalite demiştim hocam servis memnuniyeti demedim. telefonu kullanırken ki hisettiğinden bahsediyorum. huawei kullandım xioami kullandım hiçbirisinde samsung kalitesini kesinlikle hissedemedim. hatta öyleki daha geçen hafta sırf samsung gibi sağlam hissettirmediği için mate 20 lite yi geri verdim.
İşte kalite yok diyorum bende. Samsung dünya çapında en çok arıza yapan telefon markası. Çinliler bile Samsung'tan daha sağlam telefon yapıyor. Daha önce ki konuda da yazmıştım. Sen Samsung'un amiral gemisi cihazıyla Huawei'nin orta seviye cihazını kıyaslıyorsun. BMW'de araba, Renault'ta araba.
2017 yılı en çok arıza yapan marka ve cihaz tablosu :