Xiaomi Mi 9 - Ana Konu - 4.700 TL Türkiye Fiyatı
-
Çıksın yeni modeller ki p20 pro ucuzlasın. Seneye onu alayım.
-
literatur bunu yazdı
Hocam sorun şu ki Huawei'de Sony mantığında gidiyor. Yeni model çıkmadan hemen önce önceki modelin üretimini durdurup eldeki stokların bitmesine yakın yeni modeli çıkarıyorlar.
Böylece yeni modelin eskinin fiyatını öldürmesini engelliyorlar.
-
O kadar cok telefon cikiyor ki yetisemiyor insan. Kactir telefon degiseyim diyorum s6 kullaniyorum amac az bucuk ekrani buyutmek kenarsiz ekran ideal boyut sabit kullanim alani fazla tabi kamerasi filan yenilere gore kotu ama son noktaya geldigimde bakiyorum telefon is goruyor dolar kuruda gotumuze girmis sessizce kenara cekiliyorum.
-
mkyb bunu yazdıliteratur bunu yazdı
Hocam sorun şu ki Huawei'de Sony mantığında gidiyor. Yeni model çıkmadan hemen önce önceki modelin üretimini durdurup eldeki stokların bitmesine yakın yeni modeli çıkarıyorlar.
Böylece yeni modelin eskinin fiyatını öldürmesini engelliyorlar.
Türkiye'de bu döviz kurlarıyla zor o zaman işleri. En son kafam atacak Aypon'a basacağım parayı.
-
Kreyzi bunu yazdı
O kadar cok telefon cikiyor ki yetisemiyor insan. Kactir telefon degiseyim diyorum s6 kullaniyorum amac az bucuk ekrani buyutmek kenarsiz ekran ideal boyut sabit kullanim alani fazla tabi kamerasi filan yenilere gore kotu ama son noktaya geldigimde bakiyorum telefon is goruyor dolar kuruda gotumuze girmis sessizce kenara cekiliyorum.
S6 hala iyi telefon. Samsung'un sağlam cihazlarından. İki kötü tarafı var. Bataryası o cihaza yetmiyor ve hafıza kartı takılmıyor.
-
-
Özelden soru gelmiş herkes görsün diye cevaplayayım Xiaomilere artık imei atılamıyor. Mi 8'i ileride imei atma yöntemi çıkar diye alanların elinde patladı. Hala yöntem bulunamadı.
Sadece orta seviye bazı modellerine atılabiliyor. Adamlar ufak ufak Apple gibi despotlaşmaya başladı.
mkyb tarafından 17/Mar/19 00:55 tarihinde düzenlenmiştir -
A50 alın kafanız rahat etsin
-
C10H15N bunu yazdı
A50 alın kafanız rahat etsin
Fiyatı abartı. Ona o parayı vereceğinize S8 alın. Samsung'un orta seviye modellerine girmeyin pişman olursunuz.
-
Türkiye fiyatları :
6GB Ram 64GB depolama 4699TL
6GB Ram 128GB depolama 4999TL