Xiaomi Mi 9 - Ana Konu - 4.700 TL Türkiye Fiyatı
-
Bence fiyat çok abartı olmuş gider s9 plus ya da note 8 alırım daha iyi en azından ip68 sertifikaları var.
-
GodofWar bunu yazdı
Bence fiyat çok abartı olmuş gider s9 plus ya da note 8 alırım daha iyi en azından ip68 sertifikaları var.
Aynen Note 8 şuan tam fiyat / perfornmans cihazı. Xiaomi aşırı iyi bir marka değil. Malzeme kalitesi, yazlımdaki buglar ve reklamlar vs fiyatı yüzünden mazur görülüyordu.
Ancak tutupta Samsung fiyatı çekersen Samsung kalitesi ararım.
-
3.000 liraya kaçak buldum alayım diyorum ama kayıt olayı sıkıntı. Yöntem çıkmazsa elimde kalır.
-
7 nm daha ötesi var mı?
-
Çok para 3' ay calışıp parayı biriktirip hiç bir şekilde yememem lazım veya kredi çekmem lazım. en son secenek bir sene boyunca her ay 500 tl bir yere ayırmam lazım alamam ...
-
mkyb bunu yazdı
3.000 liraya kaçak buldum alayım diyorum ama kayıt olayı sıkıntı. Yöntem çıkmazsa elimde kalır.
Mi8 i satıp alabilirim :)
-
mkyb bunu yazdı
Bence riske girme, mi 8 bile cozulmedi, mi 9un vakti var diye tahmin ediyorum. Ama fiyat iyiymis, cin pazarinda bile 3600 en ucuzu
-
ilk kameralı telefonlar çıktığında kamera megapixeli ne kadar yüksekse o kadar iyi derdik.
bunlar hala öyle sanıyor galiba 48MP ne a.q :D
-
husnuweb bunu yazdı
ilk kameralı telefonlar çıktığında kamera megapixeli ne kadar yüksekse o kadar iyi derdik.
bunlar hala öyle sanıyor galiba 48MP ne a.q :D
Aslında doğru sayılır. Ancak yazılımında kaliteli olması lazım. Dandik kameraya megapikseli yazılımla basarsan yine çamur gibi fotoğraf elde edersin.
Mesala Huawei P30 Pro'nun bol megapikselli kamerası :