Xiaomi'den Android One Telefon - Yerli Üretici Killer
-
akrepkral53 bunu yazdıhipokondriyak bunu yazdı
Xiaomi arayuzde uygulama nasil arayacagiz zilyon tane uygulamam var hizli erismek istyrm bulamayil gokgle playden aratiyirum bazen
google gesture search.
şuan soğdum
-
Üçkağıtçı yerli üreticinin de amk.
-
ithalatçı garanti muhabbeti nedir ? Bir sorun olduğunda yurt dışına mı göndermemiz gerekiyor telefonu ?
-
MhmdAlmz bunu yazdı
ithalatçı garanti muhabbeti nedir ? Bir sorun olduğunda yurt dışına mı göndermemiz gerekiyor telefonu ?
İthalatçı garanti = Tüm hataları kullanıcıya yıkmak.
-
Ve cihaz piyasada... 250 dolarcık hediyesi var. 4 GB ram, 64 GB hafıza,snapdragon 625 işlemci, fhd ekran, optik zoom görevli çift kamera ,usb type c portu, 10v akıllı amplifikatörü, gorilla glass ekranı,ir vericisi, alımlı metal gövdesi ve Google güncellemeleri ilk gözüme çarpan şeyler.
-
Xiaomi mi a1 mi hocam telefon ?
-
MhmdAlmz bunu yazdı
Xiaomi mi a1 mi hocam telefon ?
A1 : Android One
5X : Miui Rom
Rom harici donanım ve tasarım olarak aynılar. Gerçi hangisi ucuzsa onu alın. Yarın öbür gün XDA forumdakiler romu portlarlar. Nasıl olsa donanım aynı. Ha şöylede bir şey var. Xiaomi Miui romda en az 4 yıl boyunca güncelleme veriyor Google ise 2.
mkyb tarafından 05/Eyl/17 20:31 tarihinde düzenlenmiştir -
Noyan bunu yazdı
5s plus 128gb. kullanıyorum ve mükemmel telefon.
androidci adam icin tavsiye ederim.
Aynısından bende de var, tek eksisi ekranda gorilla glass yok.
-
-
21li bunu yazdı
Mi 5x'te Omnivision firmasının OV12A10 model numarasına sahip sensör varken Mi6'da Sony Exmor RS IMX386 sensör var. Telefon piyasasında Sony ve Samsung'un üstüne yok kamera sensörü konusunda. Gelgelim her şey donanım değil yazılımda önemli. Mi6'nın test videolarını inceledim çok sık odak kaçırıyor video çekimlerinde. Fotoğraflarda ışık ayarını doğru yapamıyor vs.
mkyb tarafından 05/Eyl/17 21:48 tarihinde düzenlenmiştir