Xiaomi'den Android One Telefon - Yerli Üretici Killer
-
PORTRE MODU KALİTELİ . 1250 LİRA DİYE DUYDUYDUM BEN . AZ DAHA BİRİKİM YAPIP Mİ 6 ALACAĞIM İNŞALLAH
-
Ben bu Xiami ye çok çok yabancı kaldımkulaklıkları çok iyi diye duydum telefonları nasıl
TheAvenqer tarafından 06/Eyl/17 00:56 tarihinde düzenlenmiştir -
TheAvenqer bunu yazdı
Ben bu Xiami ye çok çok yabancı kaldımkulaklıkları çok iyi diye duydum telefonları nasıl
geçen seneden beridir xiaomi more1 kulaklık kullanıyorum gayet memnunum.. hem bilgisayarda hem telefonda kullanıyorum ses kalitesi çok iyi. tasarım olarakta oldukça şık.
-
Kutu açılış videosu :
-
21li bunu yazdıTheAvenqer bunu yazdı
geçen seneden beridir xiaomi more1 kulaklık kullanıyorum gayet memnunum.. hem bilgisayarda hem telefonda kullanıyorum ses kalitesi çok iyi. tasarım olarakta oldukça şık.
hocam kullandığınız design olan mı yoksa piston crystal mi
benim kulaklık kayboldu iki gün kadar önce mi5 ile gelen kulaklıktı zaten yeni bi kulaklık almam gerekiyor
eğer design ise ve kulaklıklardan anlıyosanız -ki ben pek anlamam slikonsuz olması kafi- headroom ms16 ile arasında kalsanız hangisini tercih ederdiniz?
-
MsXLaBs bunu yazdı21li bunu yazdıTheAvenqer bunu yazdı
hocam kullandığınız design olan mı yoksa piston crystal mi
benim kulaklık kayboldu iki gün kadar önce mi5 ile gelen kulaklıktı zaten yeni bi kulaklık almam gerekiyor
eğer design ise ve kulaklıklardan anlıyosanız -ki ben pek anlamam slikonsuz olması kafi- headroom ms16 ile arasında kalsanız hangisini tercih ederdiniz?
http://urun.n11.com/cep-telefonu-kulaklik/xiaomi-1-more-desing-piston-kulaklik-P90694304
bunu kullanıyorum hocam.. silikonsuz.. ses kalitesi çok iyi malzeme kaliteside öyle. ikisi arasında kalsam yine bunu satın alırdım.
-
Nasıl nerden alabiliriz
ithal edebilen varsa yardımcı olsun almak istiyorum
-
vesselam bunu yazdı
Nasıl nerden alabiliriz
1-2 ay bekle hocam paralel ithalatçılar getirir. Veya forumda Çin'e gidip gelen müridler var onlardan komisyon karşılığı sipariş verebilirsin.
-
mkyb bunu yazdıvesselam bunu yazdı
Nasıl nerden alabiliriz
1-2 ay bekle hocam paralel ithalatçılar getirir. Veya forumda Çin'e gidip gelen müridler var onlardan komisyon karşılığı sipariş verebilirsin.
1 2 ay ise beklerim
kardeşimin iPhone kullanıom hiç sevmedim
-
Çinden almak isteyenler için fiyat:

%5 cashbackle 250 dolar civarına imei servisi hariç her şey dahil geliyor. 2 ayda ulaştığını yazmışlar.