Xperia Z5 - Iphone 6S
-
Hayırlı günler arkadaşlar öncelikle
http://www.teknosa.com/urunler/125071132/apple-iphone-5s-16gb-space-gray-akilli-telefon
Teknosa kampanya yapmış stoklarla sınırlıymış bilmeyen faydalanmak isteyen muritler faydalansın diye paylaşım yapayım dedim.
ve şuanda telefonumun artık ölme seviyesine gelmiş olmasından dolayı yeni telefon almayı kafaya koydum aklımda iki telefon var Sony zaten kalitesi tartışılmaz ama etraftaki arkadaşların telkinleri Iphone 6s e bir nebze yaklaştırdı yalnız bana sağlam bişey lazım telefonları hor kullanan biri olduğum için . Sizden kullanan kullanmayan arkadaşlardan tavsiyeler eksisi artısı nedir öğrenmek isterim. Şimdiden teşekkür ederim ...
-
6S demişsin 5S linki atmışsın hocam.
-
-
5S bu saatten sonra alınmaz. iPhone 7 çıkınca ipi çekilecektir. Hele ki 16 GB. Z5 ise alınmaz. Sony yıllardır şu kamerayı çözemedi. Şuan en alınabilir telefon Galaxy S6.
-
"Sony kalitesi tartışılmaz" gibi bir durum artık yok malesef.
Göreceli kavramlar bir yana, "kalite" konusunda Apple'ın yarısına yaklaşabilen bir rakibi yoktur.
-
Sony candır. 8 yıldır ps3 var evde hala aynı günkü gibi çalışıyor
-
WolkieNator bunu yazdı
Oyun konsolu ne alaka... Telefon ne alaka...
-
WolkieNator bunu yazdı
o zaman ihlas'ın acilen telefon üretmesi lazım :/
konu ile ilgili ise hocam eğer ki fiyatları çok farklı değilse iphone alıp geç. hiç ios kullanmadım ancak stabilite ve kalite bakımından iphone gerçekten iyi kimse rörörö yapmasın.
-
Kreyzi hocama katılıyorum. Eğer bu kadar kotayı yükselttiysen gidipte Android tel alma. 6S seni uzun yıllar götürür. Malzeme kalitesi 6'ya göre fersah fersah ileride.
-
başka birşeyle karşılaştırsan şüphesiz 6s derdim ama sony başka be abi : )
-
WolkieNator bunu yazdı