XP‘Ye Geçen Linuxçu‘Dan XP İncelemesi
-
Bazı yerleri abartı, ancak çok güzel yazmış :D
-
WALLACEs bunu yazdı:
-----------------------------
linuxü savunanları anlamıyorum. ya da onlar anlamıyolar...
-----------------------------Maksat farklılık olsun, farklı gözükmek olsun :|
Linux Microsoft yazılımlarının osuruğu olamaz lan.
-
uzun lafın kısası adam gibi kullanırsan bi bok olmaz
-
1 2 istediğim seywar onları da çalıstırısa linux dan çıkmam bugun win in tek artısı oyunları az kaldı onlarıda ele geçirecek özgür yazılım x))
-
wking bunu yazdı:
WALLACEs bunu yazdı:
linuxü savunanları anlamıyorum. ya da onlar anlamıyolar...
-----------------------------Maksat farklılık olsun, farklı gözükmek olsun :|
Linux Microsoft yazılımlarının osuruğu olamaz lan.
-----------------------------kullandigin isletim sistemiyle farkli oluyorsan cidden bi pc'le evlenmelisin, veya sana gore mac daha cilgin daha marjinaldir onu secmelisin.
ve evet windows 7 cok iyi bir isletim sistemi fakat linux'da cok guzel, ben laptoplara hep linux kurarim, cokta memnunum.
-
ben de linux kullananları anlamayanları anlamıyorum.
tercih meselesi. ha ben de şuan xp kullanıyorum. neden? oyun oynamayı seviyorum.
yoksa ne linux sanıldığı kadar zor, ne de windows sanıldığı kadar mükemmel bir işletim sistemi.
sadece tercih meselesi
-
Daft bunu yazdı:
ben de linux kullananları anlamayanları anlamıyorum.
tercih meselesi. ha ben de şuan xp kullanıyorum. neden? oyun oynamayı seviyorum.
yoksa ne linux sanıldığı kadar zor, ne de windows sanıldığı kadar mükemmel bir işletim sistemi.
sadece tercih meselesi
-----------------------------Aynen hacı oyun oynarken sade windowsu açıyom onun dışında mintte takılıyorm çoğu ufak tefek ayarınıda öğrendim o kadar da zor değil.Wine'de bazı sorunlar yaşıyom bazen ama :D olur o kadar.
-
İşte linux aşkı budur. :D Hepsini okudum. Allaha şükürler olsun ki ben de linuxçuyum. :D
-
windows sanıldığından fazla mükemmel bir işletim sistemidir, kıymetini bilin..
-
Bilinmeyen bunu yazdı:
windows sanıldığından fazla mükemmel bir işletim sistemidir, kıymetini bilin..
-----------------------------her oyun ve her programın linux desteği olduğu zamanlarda gelecek ve o zaman tekrar tartışırız