Yabancı Dil Örenmenin Yolları Nelerdir?
-
enes bunu yazdı:
-----------------------------
bayzin bunu yazdı:
enes bunu yazdı:
Ezberim kuvvetlidir =) Başlıca Gramer Konuları varmıdır? Bunlar içinde En Önemlileri Nelerdir?
-----------------------------hacı sen zaten kursa gidiyorsan sana gramer anlatıyorlardır.Okulda gördüğünde gramer oluyor genelde.
-----------------------------Evet kursa Gidiyorum Gramerde Öretiyorlar hoca Evet ama Hoca Bir Konuyu anlatıyor Sora gidiyor saatleri ayları Has/have leri tekrar ettiriyor Sora Gramere devam ediyor bölece aklımdaki Bilgiler Bok oluyor
-----------------------------hoca gramer konusunda önünde uzun bi yol var.. gramer derken bizim dilde hikaye rivayetlerden anlam kaymasına kadar (aradakilerde dahil) varan mesele onlardada var.gerçi onların dili daha ksır öğrenmesi bizimki kadar zor olmaz. türkçede işine ne yarıyosa ingilizcedede onları öğrenme önceliğine bak derim en fazla..
gramer gramerdir..
-
5Agustos1921 bunu yazdı:
gramer konulari.. odev sana dersem calismazsin :P
tense'ler ( zamanlar ),
conjuction (Baglaçlar ),
bileşik cümlerler ( isim sıfat zarf cumleleri... orn: adjective clause, )
Aktif, pasif cumlerleri ( active passive clause),
ve isim fill sıfat zarf tureten ekler (..ous, ly gibi)..
normal türkcede de kullanımlarina dikkat et. :P
-----------------------------Bunların yarısını biliyorum notlar yapıp okuyorumda zaten :) Cümlelere çalışalım :)
-
enes bunu yazdı:
-----------------------------Bunların yarısını biliyorum notlar yapıp okuyorumda zaten :) Cümlelere çalışalım :)
-----------------------------Kağıt kalem kullanmadan olmaz zaten. karalayacaksın bazen :P . ;)
sekil zemin ilişkisi ve kavram haritalarina bak . biri söylemisti zaten.
-
olum en iyisi gel seninle spoken cafeye gidelim.Orda sürekli ing. alıstırması var.
-
şöle bi benzetme yapmak isterim şu anda bmx ile akrobasi hareketlerı yapmaya calısıyorum ve beceremıyorum
biri bana öğremeye kalksa yani birinden feyz alabılsem daha hızlı ogrenırım
yada birilerinden feyz alsam yanı cevrem 10-15 tane bmx cı olsa daha hızlı ogrenırım bilmem anlatabıldımmı :|
-
adamgibi bunu yazdı:
şöle bi benzetme yapmak isterim şu anda bmx ile akrobasi hareketlerı yapmaya calısıyorum ve beceremıyorum
biri bana öğremeye kalksa yani birinden feyz alabılsem daha hızlı ogrenırım
yada birilerinden feyz alsam yanı cevrem 10-15 tane bmx cı olsa daha hızlı ogrenırım bilmem anlatabıldımmı :|
-----------------------------Tabi hocam onunda etkisi büyük zaten ama sırf ing konuşan biri lazımki daha zor ama daha sağlam örenebilelim :|
@bayzin
Hacım gidek :D Fark etmez...