folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Yabancı Dil Örenmenin Yolları Nelerdir?

Yabancı Dil Örenmenin Yolları Nelerdir?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    uhp
    uhp's avatar
    Erkek

enes bunu yazdı:
    -----------------------------

bayzin bunu yazdı:

enes bunu yazdı:

Ezberim kuvvetlidir =) Başlıca Gramer Konuları varmıdır? Bunlar içinde En Önemlileri Nelerdir?

hacı sen zaten kursa gidiyorsan sana gramer anlatıyorlardır.Okulda gördüğünde gramer oluyor genelde.

Evet kursa Gidiyorum Gramerde Öretiyorlar hoca Evet ama Hoca Bir Konuyu anlatıyor Sora gidiyor saatleri ayları Has/have leri tekrar ettiriyor Sora Gramere devam ediyor bölece aklımdaki Bilgiler Bok oluyor

hoca gramer konusunda  önünde uzun bi yol var.. gramer derken bizim dilde hikaye rivayetlerden anlam kaymasına kadar (aradakilerde dahil) varan mesele onlardada var.gerçi onların dili daha ksır öğrenmesi bizimki kadar zor olmaz. türkçede işine ne yarıyosa ingilizcedede onları öğrenme önceliğine bak derim en fazla..

gramer gramerdir..

////Bazıları bir yumurta yumurtlar,kırk mahelleye haber verirler,bazıları ise kırk yumurta yumurtlar bir mahalle zor duyar... ///Her türlü kapak itina ile hazırlanır.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    enes
    enes's avatar
    Erkek

5Agustos1921 bunu yazdı:

gramer konulari.. odev sana dersem calismazsin :P

tense'ler ( zamanlar ),

conjuction (Baglaçlar ),

bileşik cümlerler ( isim sıfat zarf cumleleri... orn: adjective  clause, )

Aktif, pasif cumlerleri ( active passive clause),

ve isim fill sıfat zarf tureten ekler (..ous, ly gibi).. 

normal türkcede de kullanımlarina dikkat et. :P

Bunların yarısını biliyorum notlar yapıp okuyorumda zaten :) Cümlelere çalışalım :)

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek

enes bunu yazdı:

Bunların yarısını biliyorum notlar yapıp okuyorumda zaten :) Cümlelere çalışalım :)

Kağıt kalem kullanmadan olmaz zaten. karalayacaksın bazen :P . ;)

sekil zemin ilişkisi ve kavram haritalarina bak . biri söylemisti zaten.

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek

olum en iyisi gel seninle spoken cafeye gidelim.Orda sürekli ing. alıstırması var.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adamgibi
    adamgibi's avatar
    Erkek

şöle  bi benzetme yapmak isterim   şu anda bmx  ile  akrobasi hareketlerı yapmaya  calısıyorum ve  beceremıyorum

biri bana öğremeye kalksa  yani birinden feyz  alabılsem  daha  hızlı  ogrenırım

yada  birilerinden  feyz  alsam  yanı  cevrem  10-15  tane  bmx cı olsa  daha  hızlı  ogrenırım bilmem  anlatabıldımmı :|

kontra bisiklet
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    enes
    enes's avatar
    Erkek

adamgibi bunu yazdı:

şöle  bi benzetme yapmak isterim   şu anda bmx  ile  akrobasi hareketlerı yapmaya  calısıyorum ve  beceremıyorum

biri bana öğremeye kalksa  yani birinden feyz  alabılsem  daha  hızlı  ogrenırım

yada  birilerinden  feyz  alsam  yanı  cevrem  10-15  tane  bmx cı olsa  daha  hızlı  ogrenırım bilmem  anlatabıldımmı :|

Tabi hocam onunda etkisi büyük zaten ama sırf ing konuşan biri lazımki daha zor ama daha sağlam örenebilelim :|

@bayzin

Hacım gidek :D Fark etmez...

Toplam Hit: 2681 Toplam Mesaj: 27