Yabancı Dizi Tavsiyesi 2
-
hep bilindiklerin dışında güzel bişey çıkacağını sanmıyorum. takip edelim yinede ne olur ne olmaz. okadar dizi film arasında açlık çekeceğimi hiç düşünmezdim.
şuan çok yalnız hissediyorum kendimi :|
-
20 küsür popüler dizi izliyorum. nokta atışı istiyorsan person of interest derim..
-
yunusdogan bunu yazdı
20 küsür popüler dizi izliyorum. nokta atışı istiyorsan person of interest derim..
hocam bende takip ediyorum onu ama şöyle bişey var hep aynı şey oluyor. gidip kurtarıyorlar.
hani şöyle bişey oluyor sonunun ne olacağı belli niye izleyim ki gibi bişey oluşuyor bende ama yinede takip ediyorum yoklukdan :D
-
Hawai Five-O - Medium - CSI:Miami ve serileri bunlardan vazgeçilmez alıcaksın bi d-smart akşama kadar bir fx bir foxcrime arası dolaşıcaksın
-
dizi arayışlarım devam ediyor breaking bad'den sonra hiç bir diziye alışamadım :(
-
Sezpanhe bunu yazdıyunusdogan bunu yazdı
hocam bende takip ediyorum onu ama şöyle bişey var hep aynı şey oluyor. gidip kurtarıyorlar.
hani şöyle bişey oluyor sonunun ne olacağı belli niye izleyim ki gibi bişey oluşuyor bende ama yinede takip ediyorum yoklukdan :D
dizilerin kitapları oluyor bilmemne hiç takip etmem.. spartacus ta diyorum köleler kazanır diye.. burada ters köşe olmuştum..
hadi diyelim genelde iyiler kazanıyor bu artık klasik birşey... fakat bu bahsettiğim person of interest dizisinde olayın gelişimi güzel merak ettirip sürükleyici oluyor.. şimdi bu yazıyı yazarken aklıma bi dizi daha geldi :D sen bu diziyi izle işini görür.
-
_karantina_ bunu yazdı
Nip/tuck
güzel dizi ;)
true blood öeneririm ah ulan jesica :S
-
Polisiyeden hoşlanırsa the mentalist i izle lakin baştan izle..son bölümler biraz cozuttu ama sen baştan izle güzel dizidir..
yeni başlayan
true detective var..
shameless izliyodum koptum vaktim olmuyor.. netten izliyom dizileri bu arda..
ha bir de helll on whelesi tavsiye edrim baştan izle ..yabancidiziizle1.com da vardı hepsi
macera dersen 3 musceters yeni başladı..
-
beyler daha kac kere acılacak bu dizi tavsiyesi konusu ?
bi eski konuları da inceleyin lütfen.
ki her konuda zaten aynı diziler yazılıyor ve yazılacak da.
pek bilinmeyen ama benim gayet sevdigim, david lynch meraklılarının da begenecegini düsündügüm su diziyi öneriyor ve gidiyorum :

-
Homeland