Yabancı Dizi Tavsiyesi 2

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sezpanhe
    Sezpanhe's avatar
    Erkek

hep bilindiklerin dışında güzel bişey çıkacağını sanmıyorum. takip edelim yinede ne olur ne olmaz. okadar dizi film arasında açlık çekeceğimi hiç düşünmezdim.

şuan çok yalnız hissediyorum kendimi :|

Zehirrr . . .
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yunusdogan
    yunusdogan's avatar
    Erkek

20 küsür popüler dizi izliyorum. nokta atışı istiyorsan person of interest derim..

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sezpanhe
    Sezpanhe's avatar
    Erkek
    yunusdogan bunu yazdı

20 küsür popüler dizi izliyorum. nokta atışı istiyorsan person of interest derim..

hocam bende takip ediyorum onu ama şöyle bişey var hep aynı şey oluyor. gidip kurtarıyorlar. 

hani şöyle bişey oluyor sonunun ne olacağı belli niye izleyim ki gibi bişey oluşuyor bende ama yinede takip ediyorum yoklukdan :D

Zehirrr . . .
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Atlas
    Atlas's avatar
    Erkek

Hawai Five-O - Medium - CSI:Miami ve serileri bunlardan vazgeçilmez alıcaksın bi d-smart akşama kadar bir fx bir foxcrime arası dolaşıcaksın

-
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DevilKingtr
    DevilKingtr's avatar
    Erkek

dizi arayışlarım devam ediyor breaking bad'den sonra hiç bir diziye alışamadım :(

Viski var önlerinde , Ne içen dediler ? ırakı dedim ben https://www.kisa.link/QobI
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yunusdogan
    yunusdogan's avatar
    Erkek
    Sezpanhe bunu yazdı
    yunusdogan bunu yazdı

hocam bende takip ediyorum onu ama şöyle bişey var hep aynı şey oluyor. gidip kurtarıyorlar. 

hani şöyle bişey oluyor sonunun ne olacağı belli niye izleyim ki gibi bişey oluşuyor bende ama yinede takip ediyorum yoklukdan :D

dizilerin kitapları oluyor bilmemne hiç takip etmem.. spartacus ta diyorum köleler kazanır diye.. burada ters köşe olmuştum..

hadi diyelim genelde iyiler kazanıyor bu artık klasik birşey... fakat bu bahsettiğim person of interest dizisinde olayın gelişimi güzel merak ettirip sürükleyici oluyor.. şimdi bu yazıyı yazarken aklıma bi dizi daha geldi :D sen bu diziyi izle işini görür.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Illegal_Character
    Illegal_Character's avatar
    Erkek
    _karantina_ bunu yazdı

Nip/tuck

güzel dizi ;)

true blood öeneririm ah ulan jesica :S

Kibarlığım affedilmez bir küfürdür belki. Sen anla onu ! Kimse anlamadan ya sustum, ya suçtum. İki türlüde bana ziyandi. Ne insanlar anlayabildi derinliğimi, ne ben anlayabildim onlarin sığlığını. O yüzden hep sustum ve sustukça suç oldum. Ama hic işlenmedim...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ltcelik
    ltcelik's avatar
    Erkek

Polisiyeden hoşlanırsa the mentalist i izle lakin baştan izle..son bölümler biraz cozuttu ama sen baştan izle güzel dizidir..

yeni başlayan

true detective var..

shameless izliyodum koptum vaktim olmuyor.. netten izliyom dizileri bu arda..

ha bir de helll on whelesi tavsiye edrim baştan izle ..yabancidiziizle1.com da vardı hepsi

macera dersen 3 musceters yeni başladı..

Din Kitaplarını Okuyup Anlayana Ateist, Okuyup Anlamayanlara "dindar" denir... Nikola TESLA.. ben mi? Ne okurum ne anlarım... Kendi kendime de uyuz oluyorum ama olamıyorum.. "Ama efsaneyi çıkarıp atarsan ve yaptıkları eylemlere bakarsan... ..Jedi'ların mirası başarısızlıktır. İkiyüzlülüktür, kibirdir."
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unix
    Andrei
    Andrei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

beyler daha kac kere acılacak bu dizi tavsiyesi konusu ?

bi eski konuları da inceleyin lütfen.

ki her konuda zaten aynı diziler yazılıyor ve yazılacak da.

pek bilinmeyen ama benim gayet sevdigim, david lynch meraklılarının da begenecegini düsündügüm su diziyi öneriyor ve gidiyorum :

%40 indirimli olarak "Centos Sistem ve Sunucu Yönetimi" adlı kitabımızı satın alarak, Linux üzerine yapılacak olan devam projeleri icin destekte bulunabilirsiniz : http://www.hepsiburada.com/centos-sistem-ve-sunucu-yonetimi-oku-izle-dinle-ogren-p-KKODLAB01579
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Janitschar
    Janitschar's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Homeland

Acaip derecede agresifim !
Toplam Hit: 5145 Toplam Mesaj: 48