Yabancı Dizi Tavsiyesi 2

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mataramasuko
    mataramasuko's avatar
    Erkek
    yunusdogan bunu yazdı
    Sezpanhe bunu yazdı
    yunusdogan bunu yazdı

20 küsür popüler dizi izliyorum. nokta atışı istiyorsan person of interest derim..

hocam bende takip ediyorum onu ama şöyle bişey var hep aynı şey oluyor. gidip kurtarıyorlar. 

hani şöyle bişey oluyor sonunun ne olacağı belli niye izleyim ki gibi bişey oluşuyor bende ama yinede takip ediyorum yoklukdan :D

dizilerin kitapları oluyor bilmemne hiç takip etmem.. spartacus ta diyorum köleler kazanır diye.. burada ters köşe olmuştum..

hadi diyelim genelde iyiler kazanıyor bu artık klasik birşey... fakat bu bahsettiğim person of interest dizisinde olayın gelişimi güzel merak ettirip sürükleyici oluyor.. şimdi bu yazıyı yazarken aklıma bi dizi daha geldi :D sen bu diziyi izle işini görür.

Spartacuste kölelerin kazanamayacağını nasıl anlamadın hocam kazansalar Roma yıkılacak köleler özgür olacak cesar  nnasıl imparator olacak? Hadi bunları geçtim hiç mi okumadın biryerlerde :)

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek
    mataramasuko bunu yazdı
    yunusdogan bunu yazdı
    Sezpanhe bunu yazdı
    yunusdogan bunu yazdı

20 küsür popüler dizi izliyorum. nokta atışı istiyorsan person of interest derim..

hocam bende takip ediyorum onu ama şöyle bişey var hep aynı şey oluyor. gidip kurtarıyorlar. 

hani şöyle bişey oluyor sonunun ne olacağı belli niye izleyim ki gibi bişey oluşuyor bende ama yinede takip ediyorum yoklukdan :D

dizilerin kitapları oluyor bilmemne hiç takip etmem.. spartacus ta diyorum köleler kazanır diye.. burada ters köşe olmuştum..

hadi diyelim genelde iyiler kazanıyor bu artık klasik birşey... fakat bu bahsettiğim person of interest dizisinde olayın gelişimi güzel merak ettirip sürükleyici oluyor.. şimdi bu yazıyı yazarken aklıma bi dizi daha geldi :D sen bu diziyi izle işini görür.

Spartacuste kölelerin kazanamayacağını nasıl anlamadın hocam kazansalar Roma yıkılacak köleler özgür olacak cesar  nnasıl imparator olacak? Hadi bunları geçtim hiç mi okumadın biryerlerde :)

gece gece gülmekten geberdim la :F

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    asi27
    asi27's avatar
    Erkek
    yunusdogan bunu yazdı
    Sezpanhe bunu yazdı
    yunusdogan bunu yazdı

person of interest  baktım ama düzgün bir yer bulamadım neden se alt yazısız ingilizce bakıyorum  bir iki sayfayıda yurdun netinden dolayı açamadım.  ingilizce izliyebileceğim link.

BİZDE BİLİRİZ BİR KALBİN EN DERİN YERLERİNE İZ BIRAKMASINI,ŞAYET FARKINDA OLMASAYDIK YÜREĞİMİZDEKİ TAHRİBAT'IN...!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sasalil
    sasalil's avatar
    Erkek

The Following dedim ama kimse bi yerine sallamamış :)

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LizardKing
    LizardKing's avatar
    Erkek

http://www.imdb.com/title/tt0286486/

"Din en büyük rpg.dir.." arsiv.ozgurdusuncehareketi.org - evrimagaci.org
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jay-Jay
    Jay-Jay's avatar
    Erkek

breaking bad 
    dexter

Werner Heisenberg
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tigin59
    tigin59's avatar
    Erkek

da vinci's demons.

öğle yemeğini yemez o marinada kesti hızı, mühendis değil sanki jigolo.iremde üzdü onca kızı,az saplamadı çuvaldızı,bir nogay vardı bilir o.
Toplam Hit: 5142 Toplam Mesaj: 48