Yabancı Dizi Tavsiyesi 2

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Maldonado
    Maldonado's avatar
    Erkek

Takipteyim.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mrkps
    mrkps's avatar
    Erkek
    SnowDrop bunu yazdı

shameless

+10000

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rockes
    rockes's avatar
    Erkek

kimse dememiş galiba 

how i met your mother 

+ söylenilenlerden 

arrow

fringe 

true blood 

breaking bad

teen wolf

bende bi gariplik var hangi diziye başlasam brakıyorum hiç bitiremedim :D aslında sağlam diziler :/

askerden geldi işsiz . edit: artık işli
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pesimistic
    pesimistic's avatar
    Erkek

The Walking Dead dizisinde ne buluyorsunuz?

Beyin olanca gücüyle ilerlerken, cinsel sistemlerin korkunç etkinliği daha uykuda olduğu için çocukluk, hayatımız boyunca özlemle geri dönüp baktığımız masumiyet ve mutluluk dönemi, hayatın cennetidir, kayıp cennet. - Arthur Schopenhauer
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    snnyk
    snnyk's avatar
    Erkek

Arrow tek geçerim

http://www.imdb.com/title/tt2193021/

http://heeri.net/category/arrow

snnyk.com - code is poetry all that i know...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    logas
    logas's avatar
    Erkek

Blue mountain state, suits, antourage, white collar, rome, baby dady  bunlari bitir sonra sana gine yazariz sıkıntı degil diziden bol ne var (banada biri tavsiyede bulunsun butun dizileri izledim bilinmeyen guzel bi dizi yazin banada :)

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ultrAsker
    ultrAsker's avatar
    Erkek

ezel izle ezel :)

i ve got nothing against god. its his fan club i cant stand.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MeTiN_7
    MeTiN_7's avatar
    Erkek

begining humans (yanlısta yazmıs olaılırım)

the vampire daires

the orjınals

supernatural 

teenwolf

benım sımdılık takıp ettıgım bunlar senın ızledıklerın arasında olmadıkları ıcın yazmak ıstedım

olması gereken şeylerın adını iyilik yapmak koymuslar..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    interfector
    interfector's avatar
    Homo

Aklımdakilerin hepsini yazmışsınız valla :D Revoluiton artık izlemeyi bıraktım ben. Boku çıktı iyice. İlk sezondan sonrası yokmuş gibi davranıyorum. Final oldu benim için o dizi :D

Biten dizileri yazıyım ki sonuna kadar gidene kadar takip ettiğin diziler ara vermiş olur. Sen onları izleyene kadar bişeyler bulursun yine :D

Fringe, Breaking Bad, Chuck, Doktor Who bunlar seni idare eder. Bunları da izlediysen geriye tek tavsiyem kalıyor South Park ama baştan söyliyim mizah anlaşıyın iyi olması lazım. Yok müslümanlara hakaret yok şuna hakaret coşmadan izle :D Adamlar isayı taşşak malzemesi yapıyor. Budha yı kokainman yapıyor :D Daha neler neler yani :D Ek olarak Simpsons ve Family Guy da izleyebilirsin. The Walking Dead bi ara saçmalamıştı en son topladılar.

-spoiler-

valinin gelişi ve gidişi hızlı oldu :D

-spoiler-

Şimdi diyeceksiniz spoiler nerde :D İzlemeyenler için gözü kaymasın diye beyaz yazdım :D Aradaki boşluğu seçerseniz görebilirsiniz yazdığımı :P

Ek Not : Bunların hiçbiri seni sarmadıysa yada izlediysen aç abicim Arka Sokakları yada Akasya Durağını takıl :D

interfector tarafından 14/Şub/14 09:19 tarihinde düzenlenmiştir

Aldanma insanların samimiyetine, menfaatleri için gelirler vecde, vaad etmeseydi allah cenneti, ona bile etmezlerdi secde..
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek
    Sezpanhe bunu yazdı
    yunusdogan bunu yazdı

20 küsür popüler dizi izliyorum. nokta atışı istiyorsan person of interest derim..

hocam bende takip ediyorum onu ama şöyle bişey var hep aynı şey oluyor. gidip kurtarıyorlar. 

hani şöyle bişey oluyor sonunun ne olacağı belli niye izleyim ki gibi bişey oluşuyor bende ama yinede takip ediyorum yoklukdan :D

bende öyle düşünüyordum çok ağırdan alıyorlardı ama j.j. açılın dedi sanırım bu 3.sezon iyi yardırdılar. 

şu an 14.bölümde kaldık geç çıkarıyorlar artık pezevenkler. ama bi ara hızlarına yetişemeyecektim nerdeyse son sezonda devam et yani :F

bende böyle heroes tadında dizi arıyorum da zor sanırım. o tadı veren animede olabilir. (op, naruto, bleach gibi populer animeler hariç tabi)

shameless güzeldir ama bu son sezonda aykırı olacaz diye iyice bokunu çıkardılar sanki. ama güzel dizidir tabi ahlaki tabuların yoksa(öyle böyle değil)

arrow ise bi duruyor bi çıkarıyor sıkıldım bıraktım zaten nasıl bi hikayeyse bütün sülalesi oradan çıktı mk adamın.

how i met your mother izle hocu son 2 sezon hariç iyidir. özellikle son sezonda artık konu kalmadı diye boka sardılar.

the big bang teory kimse dememiş şaşırdım mutlaka izle hocu yok böyle komedi :F

heroes izle o da güzeldir. şimdi diyecen hem aynı şeyi söylüyorsun ama o da boka sardı son sezon zaten o yüzden yalan ettiler diziyi kaldırdılar askıda kaldı böyle.

fringe izlemeden geçme her sezonu bombadır. chuck güzeldir sonunu tuhaf bağladılar ama iyidir iyi.

sherlock izle demiyorum abi sinir bozuyor çünkü. dizi 10 numara ama 2 yılda 3 bölüm nedir mk dalga geçer gibi.

Kreyzi tarafından 14/Şub/14 23:57 tarihinde düzenlenmiştir

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
Toplam Hit: 5143 Toplam Mesaj: 48