Yahudi Soykırımı Olsa ...
-
beyler bayanlar şimdi bir yahudi soykırımı yapılsa ( yapılsa diyorum yapamayız o güç bizde yok gibi şeyler demeyin çünkü konu onların gücü değil) destekler misiniz, yoksa karşı çıkar mısınız ?
kurallar
-kadın ve çocuklara dokunulmayacak
-çocuklar asimile edilecek (ergenlik dönemine girmiş olanlar öleceklerin arasında)
böyle birşey olsa destekler miydiniz? yoksa karşı mı çıkardınız? yoksa hiçbirşey yapmaz mıydınız ?
bunu unutmayın : kavgada 3 çeşit insan tipi belli olur dostlar, suya sabuna karışmayanlar ve hainler !
not : sosyal bir testtir !
-
yahudilere bi kastım yok aralarında baya iyiler var ama israil yönetimine şavaş açılsa başta gelirim israil halkı çokmu memnun sanıyonuz
-
Kadınlara, çocuklara ve yaşlılara dokunulmayacaksa işgal edilen sınırlarda ikamet eden her İsrail vatandaşının kılıçtan geçirilmesini destekler, gönüllü asker alımı olursa da bizzat böyle bir talepte bulunurdum..
-
mont-blanc bunu yazdı:
-----------------------------Kadınlara, çocuklara ve yaşlılara dokunulmayacaksa işgal edilen sınırlarda ikamet eden her İsrail vatandaşının kılıçtan geçirilmesini destekler, gönüllü asker alımı olursa da bizzat böyle bir talepte bulunurdum..
-----------------------------potansiyel asker 1
-
aradan adam secersen soykirim olmaz soykirim adi usstunde soy-kirim. Ancak bunu anlamiyorum.Su yahudi v.s ne olursa olsun bunu onemsemiyorum.Biz geldik dunya boyleydi.Benim tahminim sinirlari ve ulkeleri cizdiren paradir
-
Sonuna kadar desteklerdim. Hitler in kavgam kitabını okuduktan ve Masonlarla Sebataist gerçeklerini öğrendikten sonra Bence katli vacip...
-
urun aslanlarım... :)
-
Çocuk, yaşlı, defolu vs. diye ayırırsan bunun neresi soykırım. Ayrıca neden, amaç ne? Benim de yahudileri pek sevdiğim söylemez ama öldürme ihtiyacı hissetmiyorum.
-
evet evet bencede :D Hepsini asip kesmek lasim cocuk yaslı genc ihtiyar ssk lı ayırmamak lasım :D
-
Yahudiler eski göçmen yahudilerden değil artık. Yahudilere soykırım yapmaya ne almanyanın ne de amerikanın gücü yetmez. İsrailoğullarını ancak ittifak yoluyla soylarını tüketebilirler. Soykırım testinin bi sebebi olsunki ona göre düşünelim :)
-
KrypT bunu yazdı:
-----------------------------Çocuk, yaşlı, defolu vs. diye ayırırsan bunun neresi soykırım. Ayrıca neden, amaç ne? Benim de yahudileri pek sevdiğim söylemez ama öldürme ihtiyacı hissetmiyorum.
-----------------------------Doğru, buna soykırım denmez, katliam olur.
Kesinlikle karşı çıkarım. Böyle şey olmaz, insanlığa yakışmaz.