Yahudi Soykırımı Olsa ...
-
DEVSIRME bunu yazdı:
-----------------------------
morportakal bunu yazdı:
-----------------------------hmmm postlardan gördüğüm kadarıyla cogunluk soykırıma evet demiş. ermeni soykırımının türklerin yaptıgına inanıyorum artık. çünkü bu potansiyel var sizde :D
şimdi kalkıpda şuydu buydu diyeceksinizde, dön bir aynaya bak nesin.
abi o potansiyel zaten vardı yavuz abimiz ( yavuz sulatn selim ) bektaşileri katletti :Dbirde şöyle bir ayet var kevser suresinde onların soyu kesiktir diye bir ayet var.
ermeni soykırımına gelince onları biz yapmadık daha doğrusu ülkece yapmadık adamlar ayaklanınca yerli halk ayaklananlkar dövdü şimdi dövmeyi bize soykırım diye kakalaıyorlar ve birde gerçek ermeni soykırımını yapan rusya neyse ermeni meselesine girmeyeeceğim çünkü çok uzun bir mesele.
arkadaşlardan bazıları demiş beşkteki bebeğe kadar öldürmek lazım, peki ya bizim amerikan köpeklerinden ne fakrımız kalacak o.ç bebek katillerinden ? israilden ne farkımız kalacak ? işte onun çözümü asimilasyondan geçiyor çünkü o bebek büyüyüp bize yararlı olabilir...
dkn kardeşimiz demişki israilin diğer ülkelerin gelişmesini engellemesi benim israili destekleme gerekçem! eğer farkındaysanız enegleldiği ülkelerin hepsi müslüman ülkeler bana bir tane hristiyan ülke söyleyin engellediği.
savaş teknolojimizi onlar yapıyor eywallah! fakat onlar bizi ghüçlendiriyor mu yoksa bizi kendine mi bağlıyor buraya dikkatinizi çekerim !
he birde insanlık suçu filan demeyin çünkü gazze ye bir dönüp baktığınızda esas insanlık suçunun ne olduğunu anlarsınız ?http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?highlight=+18&folderid=60936 : israilin tüyler ürpetici fotografları :D insanlık suçu görmek isteyen bakabilir !
son olarak= bana bir gün öldürmediğim her yahudi için sitem edeceksiniz ! Adolf Hitler
-----------------------------sen malmısın la ?
ebter = soyu kesik demek - milleti kılıctan geçirin demek deil . önce bu 2 kavram arasındaki farkı anla tamam ?
abi o potansiyel zaten vardı yavuz abimiz ( yavuz sulatn selim ) bektaşileri katletti :D
ne güzel bi cümle kurmussun gülücüklü falan ? yavuz abin ne die bektaşileri katletti acaba ? alevi türkmenlerin sucu neydi 40 bin kişi olmalarımı ? sivas ve cevresinde...
dimi müslümanlık zaten dio müslüman olmayanı kılıctan geçir kafasını ez
aferin sana. DURMAK YOK YOLA DEWAM ;)
ve bu arada yahudileri bende katletmek isterdim ama günümüzde bu mumkun deil
-
yav ben dedim sen anladın :D o potansiyel var dedim :D kılıçtan geçirim de demedim sadece ayeti yazdım:D bir de hakarat ediyon mal mısın filan ? :D (galba banlanma sebebi) yavuz abimizin neden katlettiğini de biliyorum ama uzun uzun açıklama ihtiyacı duymadım
dimi müslümanlık zaten dio müslüman olmayanı kılıctan geçir kafasını ez : benim azımdan böyle bişi çıkmadı eğer yazının tamamını okusan bebeklein katiliamına zart zurt şiddetle karşı çıkmıştım !:S
he birde konuyu açtığımda imkansız filan demeyin demiştim sadece bir sosyal testtir demiştim :
ve bu arada yahudileri bende katletmek isterdim ama günümüzde bu mumkun deil =yazmışsın !
-
YOLA DEVAM :P
-
DEVSIRME bunu yazdı:
-----------------------------yav ben dedim sen anladın :D o potansiyel var dedim :D kılıçtan geçirim de demedim sadece ayeti yazdım:D bir de hakarat ediyon mal mısın filan ? :D (galba banlanma sebebi) yavuz abimizin neden katlettiğini de biliyorum ama uzun uzun açıklama ihtiyacı duymadım
dimi müslümanlık zaten dio müslüman olmayanı kılıctan geçir kafasını ez : benim azımdan böyle bişi çıkmadı eğer yazının tamamını okusan bebeklein katiliamına zart zurt şiddetle karşı çıkmıştım !:S
he birde konuyu açtığımda imkansız filan demeyin demiştim sadece bir sosyal testtir demiştim :
ve bu arada yahudileri bende katletmek isterdim ama günümüzde bu mumkun deil =yazmışsın !
-----------------------------asimile etmekte bir soykırımdır.
bir sosyal test olabilir :) bosa yapılan bir sosyal testten hiç bişi beklenemez o zmn sen canın sıkıldıgı için fln mı yapıosun bu testi ?
yada tam bir faşist ( bzm gibi ) bir hocan mı var xP
bak saka maka ama benim sevgilimde yahudi :D ona göre... :D
-
:D abi korkma ya sadece erkekler dedik kadın ve çocuklar yok sen evlen o kızla o da bir çeşit asimiledir :D
faşist bir hocam yok ama gazzedeki katiliamı görümnce onlarada aynısını yapma istediği var içimde ve diğer kişilerde :D
-
DEVSIRME bunu yazdı:
dkn kardeşimiz demişki israilin diğer ülkelerin gelişmesini engellemesi benim israili destekleme gerekçem! eğer farkındaysanız enegleldiği ülkelerin hepsi müslüman ülkeler bana bir tane hristiyan ülke söyleyin engellediği.savaş teknolojimizi onlar yapıyor eywallah! fakat onlar bizi ghüçlendiriyor mu yoksa bizi kendine mi bağlıyor buraya dikkatinizi çekerim !
he birde insanlık suçu filan demeyin çünkü gazze ye bir dönüp baktığınızda esas insanlık suçunun ne olduğunu anlarsınız ?http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?highlight=+18&folderid=60936 : israilin tüyler ürpetici fotografları :D insanlık suçu görmek isteyen bakabilir !
son olarak= bana bir gün öldürmediğim her yahudi için sitem edeceksiniz ! Adolf Hitler
-----------------------------nerenle okuyosun birader, ben 1.cil askeri ortagım oldugu icin destekliyorum ve diyorumki bir gun bu ortaklık bittigi zaman, israilin bolge devletlerinin gelisimini engelleyen bir ulke olması bile desteklemem icin yeterli bir sebep olacaktır diyorum. bugun icin degil, en az yuz sene sonrası icin diyorum. engelledigi ulkelerin hicbirinin dini beni ilgilendirmiyor, devlet meselesi bu dinle kitapla yurumez. kaldıki arap devletlerinden soz ediyoruz. hepsinin ta ****. benim onlarla yarım kalan bir hesabım var, atalarımın kanını dokenin kanını damarında bırakmam. suan intikam alamıyorum, benim yerime israil vuruyor elleri dert gormesin. israil bizi kendine baglamıyor, israille olan askeri ortaklıgı bilmeden cene calma. ortak uretim, modernizasyon yapılıyor, bircok alanda beraber arge yurutuluyor. ortada bir bagımlılık yada tek taraflılık yok. ben kancık araplardan intikamımı alayımda, sonra israili destekleme isini tekrar dusunurum. ama o gun gelene kadar oldurdugu her arap icin israile mutesekkirim.
-
dkn reis yapma allah aşkına israilin hiç bir yerini desteklemem ben. modernizasyon dediğin uçaklara fcc sistemini yenilemekse bırak yenilemesin yav :S
-
DEVSIRME bunu yazdı:
-----------------------------beyler bayanlar şimdi bir yahudi soykırımı yapılsa ( yapılsa diyorum yapamayız o güç bizde yok gibi şeyler demeyin çünkü konu onların gücü değil) destekler misiniz, yoksa karşı çıkar mısınız ?
kurallar
-kadın ve çocuklara dokunulmayacak
-çocuklar asimile edilecek (ergenlik dönemine girmiş olanlar öleceklerin arasında)
böyle birşey olsa destekler miydiniz? yoksa karşı mı çıkardınız? yoksa hiçbirşey yapmaz mıydınız ?
bunu unutmayın : kavgada 3 çeşit insan tipi belli olur dostlar, suya sabuna karışmayanlar ve hainler !
not : sosyal bir testtir !
-----------------------------tabi canım yahudileri, kürtleri başta kazıyalım dimi ???
Her güçlü olanı, her tehdit gördüğümüze soy kırım yapalım.Böylece kimse çalışmasın bizede dokunmasınlar...
Saçmalık...Çalış sende yahudileri geç..Bu kadar basit soy kırım falan saçma, sapan, bunu düşünende kesinlikle tembel zihniyete sahiptir..Yahudilerinin güçlü olmamasını çekemiyordur.Çekememesi sorun değil çekemeyip aksine kendinden güçlü birine öldürme mantığına gitmiştir.
Düşün aynısı Türkler için söylense ne kadar kızarsınız değil mi?Kaldı ki amerikada ermeni soy kırım kabul edilmemesinin nedeni yahudi lobisidir.Osmanlı yardım ettiği için desteklediler DİKKAT destekleDİLER..
-
he bu arada
türkiyede yaptıgın cogu meslegin yahudiler sayesinde oldugnu unutma...
türkiyedeki azınlıklar sayesinde osmanlının ekonomisi geri cekilmeye basladıgı anda çökmemiştir ;)
biraz tarih oku yaw :D
-
kesinlikle karşı çıkardım, madem türk milleti mal, özgür olmayı hak edecek kadar beyni yok, o zaman hak eden kazansın, yani yahudiler..