Yahudi Soykırımı Olsa ...
-
kadın ve çocuklarda ölmeli ya da ne gerek war öldürmeye koyarsın fabrikalara köpek gibi çalışırlar beleş iş gücü
-
Chaoser bunu yazdı:
-----------------------------
kadın ve çocuklarda ölmeli ya da ne gerek war öldürmeye koyarsın fabrikalara köpek gibi çalışırlar beleş iş gücü
çok doğru hitler gibi biri lazım bunu yapacak ama bu şartlarda zor görünüyo bu durumherzaman sölerim kodumunun yahudileri işte nolcak lanetlenmiş millet
-
Peki birileri "Türkler'i soykırıma uğratalım, sebep ise Osmanlı" derse ne tepkiyi vereceksiniz.
Asimilasyon felan çok yanlış. Ulan Atsızcılar'ın sitesinden farkı kalmadı a.q :).
-
ontedi bunu yazdı:
-----------------------------Peki birileri "Türkler'i soykırıma uğratalım, sebep ise Osmanlı" derse ne tepkiyi vereceksiniz.
Asimilasyon felan çok yanlış. Ulan Atsızcılar'ın sitesinden farkı kalmadı a.q :).
kes ya---
yahudileri beşiktesi bebesi mezardaki leşine kadar soykırım yapalım desteklerim ama o Türklüğe yakışmaz, daha doğrusu soykırım yapmak olmaz ama eğer yapacaksak ki desteklerim olsun derim. ve Bu yahudilere olacaksa dediğim gibi beşiktesi bebesine kadar kurşuna dizeceksin. aynı şekilde rum,ermeni,kürd,çingeneleri -
NighT-7 bunu yazdı:
ontedi bunu yazdı:
-----------------------------Peki birileri "Türkler'i soykırıma uğratalım, sebep ise Osmanlı" derse ne tepkiyi vereceksiniz.
kes ya---
yahudileri beşiktesi bebesi mezardaki leşine kadar soykırım yapalım desteklerim ama o Türklüğe yakışmaz, daha doğrusu soykırım yapmak olmaz ama eğer yapacaksak ki desteklerim olsun derim. ve Bu yahudilere olacaksa dediğim gibi beşiktesi bebesine kadar kurşuna dizeceksin. aynı şekilde rum,ermeni,kürd,çingeneleri
-----------------------------Dostum bu sözler senden mi çıkıyor? Dikkat et, onlar herşeyden önce insan.
Beşikteki bebek belki ileride Türkler için çok güzel şeyler yapacaktır. Yazık ya.
Hadi diğerlerini geçtim (geçilmez ama), kendi topraklarında yaşayan Kürtler'i dışlaman hiç olmamış.
Gerçi senin sözlerinden sonra diyecek birşeyim olmadığını hissettim fakat yine de..
-
Bu gün pkk ile ugrasıyorsak bu gün ermenistan ile ugrasıyorsak bunun en buyuk nedeni zamanında yapmadıgımız seylerdir.Onlardan biride soykırım.. Osmanlı mazlumdur dedi gucak açtı,fakirdir dedi gucak açtı aynısını bize yapsalar ne derseniz dedi gucak açtı,sonra insan oglu çiğ süt emmiş her gelen yedigi kaba sıctı gitti.ABD kızılderililere vietnamlılara simdi de ırakta katliam yapıtı ve yapmaya devam ediyor,Almanya yahudileri ezdi geçti,Fransa cezairde fakat bu ülkeler ne hikmetse dünyada adı geçen sayılı ülkeler...Birde unutmadan Ruslar basta milyonlarca Türk'ü katletti fakat hala içimizde degil onları bu yüzden suçlamak onlara körü körüne baglı insanlar bile var..Biz hala ugrasırız pkk lısı,ermenisi ile biz hala deriz ya bize yapsalardı diye ama.....İşte su tecavuze ugramıs polyana triplerinden bir çıksak şu ülke çıkarlarının korunması için geliştirilen politikalara bank uzerinde güvercin besleyen yaslı nine şevkatinde yaklasmasak bir adım atmıs olucaz...
-
ontedi bunu yazdı:
-----------------------------çanakkaleden geçselerdi onu da yapacaklardı
-
çanakkaleden geçselerdi onu da yapacaklardı
Çok doğru geçselerdi yaparlardı bide inkar ederlerdi o.ç ları -
kadın çoluk cocuk demez hepsininde a.q lım desteklerim
-
Soykırımı Düşünmeyin bile, Çok ayıp bu bir insanlık suçudur, Nasıl kıyılır Bebelere yahu. olmaz ben yokum Kardeşler. Esasen Birleşmiş Milletleri ben Yönetiyor olsam Silahsızlanma için Savaş başlatırdım. :) Tüm Dünyada Silahsızlanma Ortak Kontrollü Güç Koalisyonu ile Tüm Ülkeler Güvence altında tutulabilir pekala.