folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Yahudilik Hakkında...

Yahudilik Hakkında...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nakamura2
    nakamura2's avatar
    Erkek

Ya beyler yahudilerin kendilerine özgü inançları,yaptıkları rutinler nelerdir?(ilginç olanları yazarsanız çok iyi olur)

Bi hikaye ödevi var,karakterlerden biri yahudi onun için istiyorum,bu yüzdende derin konulara açmadım dini bi tartışma fln diil sonuçta..)

Memento Mori...Blossom Geri Döndün:C Mitozla çoğalan milletleri sevmiyorum:|
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LordWarrior
    LordWarrior's avatar
    Erkek

edit medit :   http://rapidshare.com/files/33736836/yahudilik--lordwarrior.txt.html

al hocam :D tamamen kendi c/p mdir :D inşallah işine yarar..çok uzun bi döküman oldu :P

yeniden edit medit : hocam daha çok konuyu bi araya topladım :D

and olsun sana çocuk hesabını soracağız.and olsun gün gün direnecek, tırnaklarımızla kazıyacağız adını.senin o küçük bedeninle binler olacağız.o gün geldiğinde o katil sürüleri ezilecektir sosyalizmin kızıl bayrağının altında.ve sosyalizmi kurduğumuz gün seni haykıracağız. adın devrimdir! adın sosyalizmdir! (bu çocuğu görmek için bkz.profil resmim...)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nakamura2
    nakamura2's avatar
    Erkek
    eywallah abi de benim aradığım şey şu şekilde misal yahudiler sıçmadan önce kesinlikle osururlar tarzı ilginç inançları fln o tarz şeyler arıyorum,saoolasın gene de

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Triumph
    Triumph's avatar
    Erkek
    onlarda bizim gibi sünnet olur ve oruç tutarlar.diğer dinlerden en büyük farkları kendilerini üstün ırk olarak görmeleri diye biliyorum.ilginç olarak birşey gelmiyor aklıma
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LordWarrior
    LordWarrior's avatar
    Erkek
    hocam  üstte çok çok daha ayrıntılı bi şekilde verdim  , upload felan da ettim :D hayırını gör pls :D

and olsun sana çocuk hesabını soracağız.and olsun gün gün direnecek, tırnaklarımızla kazıyacağız adını.senin o küçük bedeninle binler olacağız.o gün geldiğinde o katil sürüleri ezilecektir sosyalizmin kızıl bayrağının altında.ve sosyalizmi kurduğumuz gün seni haykıracağız. adın devrimdir! adın sosyalizmdir! (bu çocuğu görmek için bkz.profil resmim...)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nakamura2
    nakamura2's avatar
    Erkek
    abi bunu okudum 1*2 bişi aldımda aşrı ilginç bişey bulamadım yokmu yahudi olan yada çok bilgisi olan biri:s

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iSTaN_BuLL
    iSTaN_BuLL's avatar
    Erkek
    bunlar fuellirini uzatıyorlar kıyamet günündemi ne melekler bunlardan tutup uçuracaklarmıs diye. bunu karakterin bi takıntısı yapabilirsin mesela. gittikçe adam kelleşiyor fueller dökülüyor ve kuruntu yapıyor gibi benim aklıma bu geldi :P

savrulurken raconun kırmızı pelerini o zarif öfkeye; zaman ki sana hasta olmuş, incelikli haytasın. raksederken mahallenin maşallahı, eyvallahı, güzelleş be oğlum, şimdilik ölümüne kadar hayattasın, şimdilik, ölümüne kadar hayattasın.!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nakamura2
    nakamura2's avatar
    Erkek

Çok çok çok teşekkürler bunu da alıym varsa başka bişey abi çok iyi olur:)

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    scuderia
    scuderia's avatar
    Erkek
    cumartesi günleri hiç bir elektirikli alet kullanmıyolar bunun dinle ilgili bi olayı vardı ama unuttum...

l enfer c est les autres Sartre ...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Antikky
    Antikky's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    http://www.h-alter.org/admin/fckeditor/Image/sijecanj/ateizam.gif
    Alayı saçmalık...

Umursamaz Tavrımın Hastası Olunuz.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nakamura2
    nakamura2's avatar
    Erkek

Saçma mı,mantıklı mı diye sormadım ki

Toplam Hit: 2910 Toplam Mesaj: 27