Yahudilik Hakkında...
-
Ya beyler yahudilerin kendilerine özgü inançları,yaptıkları rutinler nelerdir?(ilginç olanları yazarsanız çok iyi olur)
Bi hikaye ödevi var,karakterlerden biri yahudi onun için istiyorum,bu yüzdende derin konulara açmadım dini bi tartışma fln diil sonuçta..)
-
edit medit : http://rapidshare.com/files/33736836/yahudilik--lordwarrior.txt.html
al hocam :D tamamen kendi c/p mdir :D inşallah işine yarar..çok uzun bi döküman oldu :P
yeniden edit medit : hocam daha çok konuyu bi araya topladım :D
-
eywallah abi de benim aradığım şey şu şekilde misal yahudiler sıçmadan önce kesinlikle osururlar tarzı ilginç inançları fln o tarz şeyler arıyorum,saoolasın gene de
-
onlarda bizim gibi sünnet olur ve oruç tutarlar.diğer dinlerden en büyük farkları kendilerini üstün ırk olarak görmeleri diye biliyorum.ilginç olarak birşey gelmiyor aklıma
-
hocam üstte çok çok daha ayrıntılı bi şekilde verdim , upload felan da ettim :D hayırını gör pls :D
-
abi bunu okudum 1*2 bişi aldımda aşrı ilginç bişey bulamadım yokmu yahudi olan yada çok bilgisi olan biri:s
-
bunlar fuellirini uzatıyorlar kıyamet günündemi ne melekler bunlardan tutup uçuracaklarmıs diye. bunu karakterin bi takıntısı yapabilirsin mesela. gittikçe adam kelleşiyor fueller dökülüyor ve kuruntu yapıyor gibi benim aklıma bu geldi :P
-
Çok çok çok teşekkürler bunu da alıym varsa başka bişey abi çok iyi olur:)
-
cumartesi günleri hiç bir elektirikli alet kullanmıyolar bunun dinle ilgili bi olayı vardı ama unuttum...
-
Alayı saçmalık... -
Saçma mı,mantıklı mı diye sormadım ki
Toplam Hit: 2910 Toplam Mesaj: 27