folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Yahudilik Hakkında...



Yahudilik Hakkında...

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iSTaN_BuLL
    iSTaN_BuLL's avatar
    Kayıt Tarihi: 21/Eylül/2005
    Erkek
    Antikky adam yardım istemiş. kişisel görüşünü kendine saklasan daha iyi olurdu. Sonuçta insanların inandıkları şeylere saçma demen rencide edici birşey. bunu gecelim ama konuyu baltalamayalım bence:

    savrulurken raconun kırmızı pelerini o zarif öfkeye; zaman ki sana hasta olmuş, incelikli haytasın. raksederken mahallenin maşallahı, eyvallahı, güzelleş be oğlum, şimdilik ölümüne kadar hayattasın, şimdilik, ölümüne kadar hayattasın.!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nickimvar
    nickimvar's avatar
    Kayıt Tarihi: 16/Nisan/2007
    Erkek
    ewt antikky sen inanmıosun die baska birinin inanclarına sacma demen hiç hoş deil hatta adap dışı o zaman bu duruma göre bende şunu desem hoş olur mu iki günlük dünyada ateist olmak kadar büyük bir mallık aptallık yoktur :D misalen :D:D:D
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EmiRReiS
    EmiRReiS's avatar
    Kayıt Tarihi: 02/Ekim/2005
    Erkek

    antikky e laf yok !

    Yahudilerin Mescidi aksa karşısında bir toplu mezarları var. 8 sene önce metrekaresi 300 milyardı. Nedeni Kıyamet kopunca cennet kapıları ilk Mescidi Aksanın önünde açılacakmıs, onlarda cennete ilk girebilmek için oradan yer alıyorlarmıs. 

    Geçen sene hiltonda çalısan bir arkadasım söyledi, bunların çocukları ergenliğe girdiği zaman bir kadın ayarlarlarmıs en güzelinden. Çocukta otelde ergenliğe geçiş olarak o gece kadınla birlikte olurmus :)

    Bir ara biraz tevrat okumustum, bizlere ait olan her şey onlarınmıs. Yahudi dısında kimi öldürürse öldürsünler günaha girmez ve ceza almaları gerekmezmiş. Bizim kadınlarımız ve eşyalarımız onlarınmıs, gibi saçma şeyler...

    Büyük İsrail Devletini kurmak için istihbart birimi Mosad zamanında kendilerini geliştirmek için halktan kapı kapı para toplarmış.

    Kendilerine gönderilen tüm peygamberlere ihanet etmişler ve bir çoğunuda öldürmüşlerdir.

     

     


    .
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nickimvar
    nickimvar's avatar
    Kayıt Tarihi: 16/Nisan/2007
    Erkek
    baba bnm kutsalıma antikky deil c.başkanı bile sövse ki sövüyor ona da hertürlü lafı söylemek boynumun borcudur cunku bnm kutsalım namusumdur etiketimdir laf söyletmem..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nakamura2
    nakamura2's avatar
    Kayıt Tarihi: 26/Ağustos/2005
    Erkek

    nickimvar haklısın,katılıyorum.Emirreis  saolasın,konu dağılmasın konuyla lgili yazılar yazılsın lütfen!


    Memento Mori...Blossom Geri Döndün:C Mitozla çoğalan milletleri sevmiyorum:|
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EmiRReiS
    EmiRReiS's avatar
    Kayıt Tarihi: 02/Ekim/2005
    Erkek

    antikky İslam düşmanı olan birisi değil...

    Haklısın konuyu dağıtmayalım :) 


    .
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nickimvar
    nickimvar's avatar
    Kayıt Tarihi: 16/Nisan/2007
    Erkek
    emirreis kardes eyw haklısın islamiyet ve dier butun dinlere sacma diyen ve bu dinleri sembolleri ile göstererek sacma dien antikky islam düşmanı deildir hatta cok saglam mumindir :D:D:D:D
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SaKoRa
    SaKoRa's avatar
    Kayıt Tarihi: 01/Eylül/2005
    Erkek
    yanlış değilsem maveraünnehiri kapsayan bölgeleri almaya çalışan din mensubları.

    Kendinin tutulmuş olduğu aynı hastalığa tutulmuş başka bir hastayı iyileştirmeye uğraşan doktor..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cagatay09
    cagatay09's avatar
    Kayıt Tarihi: 15/Haziran/2006
    Erkek

    bildiklerimden bir kacini söyleyim bari ama döküman veremiycem isine yarar umarim. bunlar dünyadaki herseyin kendilerine gönderildigine inanirlarmis. hatta kendileri haric diger tüm insanlar bunlara calismalari boyun egmeleri ve itaat etmeleri gerekirmis ki zaten onun icinde ugrasiyorlar. kendi bildiginizi okuyun baskasinin bildigini degil prensibine baglidirlar. cünkü onlar kendilerini (tövbe Allah'im  Affet beni) tanrinin cocuklari olduklarina inaniyorlar. Bunlar Rahat toplumlardir. corbasina büyük bir böcek düsse böcegi cikarir ve corbasini icmeye devam eden insanlarmis. Bütün kaynaklarin( yeralti, yerüstü) kendilerine ait oldugunu düsünürler. öyle olmadigi gercegini gördükleri zamanda ele gecirmek icin ellerinden geleni ardina koymayan toplumdurlar.

    bunlar eski tarihte onun bunun boyunduru altinda yasadilar ki bu yüzden eski tarihlerini hep carpitmislardir cekemedikleri icin kitaplari degistirmislerdir.  hangi milletin boyunduruguna girmislerse hicbir millet tarafindan sevilmemis horgörülmüs itilip kakilmislardir. hadi kardesim biri horgörürde hepsi nasil horgörür dersek demekki cok cirkef bir topluluk oldugunu anlamamak zor degilmis. Sanirsam ki yanlisim yoksa peygamberlerine en cok yamuk yapan topluluk bunlar oldugunu duymustum. dogru yoldan en cok sapanlar bu toplulukmus. birde sunu söyleyim gercek tevrat biryerlerde oldugu biliniyor ve bunu kendileride kabul ediyorlar. ama gercegine inanmak istememeleri islerine gelmedigi icin ve boktan sudan sebebten bahanelerle degistirilmis kitaba inanmayi benimsemislerdir. cünkü bu gercek kitapta Bizim kitabimizdan bir farki var mi ki:) Bizler gibi olmak elbette istemeyeceklerdir.

  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EmiRReiS
    EmiRReiS's avatar
    Kayıt Tarihi: 02/Ekim/2005
    Erkek

    Bir rivayete göre günde 2000 peygamber öldürdükleri söyleniyor. Bunları zulumden kurtaran Hz. Musa dağa çıkıyor 40 gün sonra geri geliyor birde bakıyor öküze tapmaya başlamışlar. Bunlar kadar dönek ve yavşak toplum yok. Allah bunlara kudret helvası ile bıldırcın etini hiç çalışmadan gönderiyor, bunlar bizi çok sıktı, soğan sarımsak isteriz diyorlar.

    Amerikayı yahudiler yönetiyor ama nasıl?

    Yahudilerin %70 i sakin sıradan insanlar ama diğer %30 u dünyayı yönetiyorlar. Amerka da senatonun %54 ü, üst düzey ordunun %81 i, üst düzey polisin % 41 i, basın kuruluşundaki yöneticilerin % 58 i, en güçlü 100 iş adamının % 75 i, CIA,FBI in % 64 ü ve hakim,savcı ve avukatların % 65 i saf kan yahudidir. Yani amerikanın yönetimi yahudilerin elinde. buda demek oluyor ki:

    İSRAİL > AMERİKA > TÜM DÜNYA ! 

    NOT: en ufak bir olaydasiz apoya, pkk ya kötü davranıyorsunuz avrupa insan haklarını çiğnediniz diye dayatma yapan avrupa birliği denilen haysiyetsiz kurum, israilin filistinde yaptığı 200 insan hakları ihlaline itiraz etmeyi bırakın, uyarı bile yapamamıştır. İnsanları kendi evlerinden sürgün eden yahudiler, onların mallarını, kadınlarını hatta çocuklarını bile sahiplenmişlerdir. Tabi bunları filistinliler haketti o ayrı...

    Konu biraz dağıldı sanırsam :) 

     


    .
Toplam Hit: 3057 Toplam Mesaj: 27